2013. december 21., szombat

SOK-SOK FRISS...

Nos, mostanában egyre több spoilert kapunk, így most is rengeteg új frisst tudtam nektek hozni! Mivel érkezett pár olyan kérés is, így a testvérsorozatról, a The Originals-ról is fogok néha írni néhány új infómorzsát!

The Vampire Diaries:

E!Online
The Vampire Diaries infót azonnal!
Egy új, dögös karakter érkezik majd a Whitmore-ra, a téli szünet után! A fiú el fog tölteni egy kis időt Caroline-nal. A srác nem lesz beleesve a lányba, ugyanis - bár jóképű és szarkasztikus - Luke meleg. A főiskolára jár a húga, s bármit megtenne értene, sőt, fel is áldozná magát, hogy megvédje őt.

TV Line
Bármilyen infót elfogadok, ami a Vámpírnaplókkal kapcsolatos. Esetleg Caroline-ról van valami híretek?
Ha véletlenül egy új románc után szaglászol, keresve valakit a szerelemben szerencsétlen lánynak, Caroline Dries veled van. "Lesz egy vicces pillanat a 100. epizódban. Mikor kiderül, hogy Stefan és Katherine együtt aludtak, Caroline így fog reagálni: 'Micsoda?! Miért én vagyok az egyetlen, akinek senkije sincs?' Dries pedig megszellőztetett ennyit: "Remélhetőleg találunk neki egy új valakit."

The Originals:

E!Online
A The Originals a kedvenc újonc sorozatom! Mi vár ránk a szünet után? 
Hölgyek éjszakája! Igen, a 10. epizód során a főszerepet a hölgyek kapják (és Rebekah is a visszaemlékezéseivel együtt, ami meg fogja magyarázni a város egyik legnagyobb rejtélyét.) "Szép lesz látni, főleg, hogy a sorozatnak két erős, férfi figurája van, hogy az epizód most a lányokról fog szólni." - árulta el Phoebe Tonkin. "Eljött az idő, amolyan 'most már elég' módon. A saját dolgunkat fogjuk csinálni. Főleg, ha ott van neked Davina, a legerősebb boszorkány és Rebekah, az egyik legerősebb vámpír. Itt az idő, hogy ezt elismerjék."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése