2013. december 19., csütörtök

SPOILEREK!

Valamilyen infó a The Originals-ről? 
Vajon mi történhetett Tyler-rel Marcel 'börtönében'? Válaszok - és egy lehetséges szabadulás a hibridnek - hamarosan érkeznek. "Határozottan látni fogjuk, mik zajlanak a Kertben." - mondta az executive producer, Michael Narducci. "Nem Tyler az egyetlen, akit eltemettek oda. Mikor jövőre visszatérünk, láthatjátok, hogyan kezd el erre a helyre tekinteni Rebekah, s hogyan válhatna mindez az előnyére." A producer elárulta azt is, hogy a Vámpírnaplók irodájában dolgozók nagyon várják, hogy Michael Trevino visszatérjen Mystic Falls-ba. Először persze meg kell oldani azt a problémát, hogy Tyler jelenleg a Kertben tartózkodik.

Mi vár Bonnie-ra horgonyként a The Vampire Diaries folytatásában?
Nagy bajok, árulta el Caroline Dries. "A személyisége kezd megváltozni a furcsa szituáció miatt." - mondta az executive producer. A lány továbbra is kezeli a természetfeletti lények rajta való áthaladásának ügyét, ám lesznek váratlan látogatói is Bonnie-nak, melyek gondot is okozhatnak. Ráadásul az ex-boszorkány kapcsolata Jeremy-vel több próbán is keresztülmegy. "Egyik kapcsolat sem hosszú életű a sorozatban. Itt is kissé felgyorsítjuk az eseményeket." 

Damon és Elena végleg szakítottak a The Vampire Diaries-ban? És most újból visszatérünk a háromszöghez? 
Erre azért ne vegyetek mérget! "Nem mondanám, hogy szüneteltetjük a háromszöget." - mondta Caroline Dries. "A sorozat megmutatja, hogy a szereplők nem hoznak olyan döntéseket, mely után azonnal megszüntetik a másik által táplált szeretetet, akit előtte nagyon szerettek. Damon és Elena kapcsolata mély, ennek pedig nem lehet hátat fordítani. Elena mindig is érezni fog iránta valamit: ha veszekednek, ha szakítanak. A jövőbeli epizódok során pedig rádöbbenünk, hogy a kapcsolatuk eléggé zűrös lesz, minden értelemben."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése