2013. június 29., szombat

SEASON 5: CASTING!

Casting: 5. évad 1. és 3. rész Nemsokára kezdődik a sorozat 5. évadának forgatása, valamint vészesen közeleg az idei Comic-Con is, ahol spoilerek tömkelegét zúdítják majd ránk, úgy, mint tavaly. Most viszont az új szezon 1. és 3. részének casting híreit olvashatjátok.

 Az 5. évad 1. részében a következő visszatérő karakterekkel fogunk találkozni: Nadia egy érzésekkel teli, gyönyörű, 20 éves lány, aki bosszútól vezérelve járta be a világot. Láthatjuk majd Jesse-t is, aki a 20-as évei közepén jár, s ő pedig felsőbbéves hallgató. Az epizódban szintén feltűnik egy Megan nevű 20 éves lány is, aki az osztályának legokosabb tagja, s már túlontúl okos.

 Az 5. évad 3. részében megismerkedünk egy másik, visszatérő karakterrel, aki a Tessa nevet viseli. A lány egy gazdag család sarja, aki nagyon erőteljes és éleslátó.

THE ORIGINALS: ÚJ POSZTER!


5. ÉVAD: POSZTEREK!

 "A háború mindig eljön."


2013. június 25., kedd

MEGTEKINTÉSI REKORD!

Ma összesen 117-en látogatták meg eddig az oldalt,ami igencsak több az átlagos 60-70 embernél!
Szeretném megköszönni nektek,mindenkinek! Azoknak is akik most látták először a blogot, de főként azoknak a rajongóknak akik visszatérnek a frissek olvasásához!:) Remélem érdekes hírekkel szolgálok nektek! Próbálom majd ezen túl is minél hamarabb kiírni az esetleges újabb híreket! Köszönöm!

2013. június 23., vasárnap

POLGÁRHÁBORÚS FILMET FORGAT ZACH ROERIG!

Hiába szünetel a Vámpírnaplók forgatása, a színészek nem pihennek. Ian Somerhalder Londonban forgatja a The Anomaly című akció-thrillert, Nina Dobrev a Let's Be Cops-on dolgozik Atlantában, Zach Roerig pedig a Field of Lost Shoes című polgárháborús drámában bizonyíthat, melynek forgatási munkálatai már nagyban zajlanak Virginiában.

 A The Hollywood Reporter információi szerint a film néhány fiatal kadétról szól, akik a Virginia Military Institute tagjai és akik összefognak annak érdekében, hogy megvédjék iskolájukat és otthonaikat, amíg az uniós hadsereg a Shenandoah völgyet támadják. A főszerepben David Arquette lesz majd látható, aki egy tüzérségi tisztet, Henry DuPont-ot játssza, de feltűnik még Lauren Holly is egy édesanyaként, Mrs. Clinedist-ként, aki végül a sebesült kadétokat fogja ápolni. Arról, hogy Zach kinek a bőrébe fog bújni még nincs semmi hír, de az már biztos, hogy gőzerővel forgat, hiszen jól bizonyítja ezt a Twitterre feltöltött képek hada.
                                      

IAN SOMERHALDERT MAGYARORSZÁGRA!



Petíció indult a napokban. A lényege hogy mivel lefújták a Charming Vampires Con-t, de a VampiCon megrendezésre kerül, szeretnénk kedvenc vámpírunkat is a rendezvényen látni. Ehhez 1200 aláírás lenne szükséges! Szeretném ha összefognánk az ügy érdekében!!! ITT írhatod alá a petíciót! Kérek mindenkit hogy próbálja meg minél több emberhez eljuttatni, hogy Ian Magyarországra látogasson!


NINA TELEFONJÁT ELLOPTÁK!

A napokban történt hogy Nina Dobrev telefonját ellopták. Erről a Twitteren is írt!

"Te kedves ember, aki ellopta a telefonomat! Béna vagy! Borzasztó egyéni karma fog visszaszállni rád, majd visszakapod! Ezzel a tudattal aludj! Üdv."

CANDICE ÉS KAT EGYÜTT TERVEZGETNEK!


Szinte egy időben húztak gyűrűt a Vámpírnaplók két gyönyörű sztárjának ujjára, így most együtt készülnek a nagy napra.

A Vámpírnaplókból ismert Kat Grahamet négy év után 2012. októberében jegyezte el barátja, Cottrell Guidry, míg Candice Accola ujjára idén májusban húzott gyűrűt párja, Joseph Aaron King. Most pedig, hogy mindkét színésznő menyasszonyként tengeti mindennapjait, ráadásul mindketten részt vettek a Midori Happiest Day of the Year nevezetű partin néhány napja Londonban, a Wetpaint nem volt rest esküvői terveikről kérdezni őket.

 „Nos, még csak most jegyeztek el és még mindig utazgatok. Már jó pár hete nem láttuk egymást a vőlegényemmel, szóval mi még mindig csak ünnepelünk, ez még új és csak élvezni akarjuk az együtt töltött időt a barátainkkal és a családjainkkal” – mondta Candice.

 Arra a kérdésre pedig, hogyan állnak az előkészületek és mikorra tervezik az esküvőt Kat a következőt sejtelmes választ adta: „Olyan jó, hogy Candice-t is most jegyezték el és így nagyjából együtt csináljuk majd az egészet. Ő segít nekem, én pedig neki. Nyilvánvaló, hogy ez mindkettőnk számára az első házasság – mondta nevetve, majd így folytatta – Sosem gondoltam volna, hogy velem egy időben egy barátom is jegyben fog járni. Szóval ez nagyon jól jött ki, hogy együtt élhetjük át ezt az élményt és megoszthatom vele. Szóval igen, már nagyon közel vagyunk”

 Ha így belegondolunk, hogy milyen jó barátnők és milyen közel állnak egymáshoz, igazi nagy durranás lenne tőlük, ha rögtön egy dupla menyegzővel örvendeztetnék meg a nagyérdeműt, amit okunk is van feltételezni, hiszen a Bonnie-t alakító színésznő utolsó mondataiban elejtette: örül, hogy megoszthatja ezt az élményt kolleganőjével.

2013. június 22., szombat

2013. június 15., szombat

JULIE CAROLINE ÉS STEFAN BARÁTSÁGÁRÓL BESZÉLT!

Végre egy kis hír a Vámpírnaplókról. Most volt ugyanis az ATX Television Festival, melyen Julie Plec és Arielle Kebbel csatlakozott a fanokhoz az Alamo Drafthouse Cinema-ban.

 Felmerült Stefan és Caroline barátsága is, hiszen a két vámpír az évadok során egyre közelebb került egymáshoz. Egymás bizalmasai, mindketten éltek már meg nehéz időket, de mindig ott voltak egymásnak.

 Az idei évad fináléjában Lexi visszatérése alatt, odáig ment, hogy megjegyezte nem lehetne több Caroline és Stefan között pusztán barátságnál. Julie elismerte, hogy ez a kapcsolat mind két fél számára fontos, azonban óvatos volt a témában. " Ez volt Lexi nagy évada. Tudjuk, hogy Lexi mindig jelen volt a visszaemlékezésekben. Amikor Stefanékra nézek, mindig az jut eszembe, hogy Caroline az ő új Lexi-je."

 Julie szerint a kettejük közötti kémia a második évadban kezdett el kialakulni. Stefan megtalálta a másik 'lelki társát'. A második szezon során láthatóvá váltak a Caroline és Stefan közötti őszinte beszélgetések, valamint játékos ugratások. "Annyira bájosak együtt" - egyetértünk Julie, de csak barátként!

KÉT ÚJ FORGATÁSI KÉP A THE ORIGINALS-BÓL!



CANDICE A SZINGLISÉGET PÁRTOLJA!

Meglepő kijelentést tett a színésznő azok után, hogy nemrég eljegyezték. De nem kell megijedni, mivel csak karakterének, Caroline-nak szánja ezt a sorsot.

 Candice Accola magánélete nem is lehetne ennél tökéletesebb, hiszen május 29-én osztotta meg rajongóival, hogy párja, Joseph Aaron King eljegyezte őt. Azonban vámpírnaplókbeli karaktere, Caroline Forbes már nem éppen ilyen szerencsés szerelmi élettel van megáldva, ezért a nemrégiben megrendezésre került olaszországi Love & Blood Convention keretein belül elárulta, hogy szerinte mi lenne a legjobb döntés a szöszi vámpír számára.

 „Őszintén szólva, én úgy gondolom, hogy Caroline-nak szinglinek kellene lennie” – árulta el a 26 éves színésznő, amit a közönség nem éppen az általa várt reakcióval fogadott, ugyanis köztudott tény, hogy a Vámpírnaplók rajongótábora két csoportra oszlott: egyik oldalon a Klaus és Caroline páros kedvelői állnak, velük szemben pedig ott vannak azok, akik inkább Tyler-t szeretnék a lány mellett látni. Candice persze rögtön kivágta magát és így folytatta: „Rendben. Akkor szerintem nem lesznek új dögös pasik a sorozatban, akikért odáig lehettek. Csak megtartjuk azokat, akik eddig voltak nekünk”

De a „Klaroline”-tábor számára egy rossz hírrel is szolgált, ugyanis kikotyogta, hogy rengeteg fan-fictiont olvasott már Caroline-ról és Klaus-ról, de ezek sajnos csak kitalált történetek maradnak, meg akkor is, ha netalán a lány viszont szereti az ősi hibridet.


THE ORIGINALS: 1.ÉVAD ISMERTETŐ!

A család hatalom. Az Ősi család több, mint 1000 éve megesküdött, hogy együtt maradnak, örökkön örökké. Most, évszázadokkal később a családi kötelék felbomlott. Mikor Klaus Mikaelson az ősi vérfarkas-vámpír hibrid kap egy titokzatos tippet, hogy valami készülődik ellene New Orleans francia negyedében, visszatér a városba, melyet régebben családja segített felépíteni. Klaus kérdései elvezetik egy volt ördögi pártfogoltjához, Marcelhoz, a karizmatikus vámpírhoz, aki teljes ellenőrzése alatt tartja a város emberi és természetfeletti lakóit. Elhatározván, hogy segít testvérének megváltást találni, Elijah követi Klaust, és nem sokkal később megtudja, hogy Hayley, a vérfarkaslány is a városba érkezett, hogy a családja történelme után nyomozzon, majd egy Sophie nevű hatalmas erejű boszorkány kezébe cseppen. A városi természetfeletti csoportok közti feszültség törésponthoz közeledik, mikor Marcel teljes hatalommal irányítja odaadó követőit. Klaus megfogadja, hogy visszaszerzi ami egykoron az övé volt - a hatalom, a város és a család. Miközben arra várnak, hogy Rebekah elhagyja Mystic Falls-t, és csatlakozzon hozzájuk, Klaus és Elijah szövetséget kötnek a boszorkányokkal, hogy New Orleans felett ismét az Ősi család uralkodhasson.

EGY ÜZENET A BALLAGÓKNAK VÁMPÍRNAPLÓK MÓDRA!


FEMALE FIRST: TOP 10 NŐI VÁMPÍR!

A Female First készített egy listát a top 10 női vámpírról. Nina Dobrev a 6. helyen áll, ezt írták róla:
 "A bolgár származású Nina Dobrev Elena Gilbertet alakítja ebben a népszerű vámpírsorozatban. Árva a középiskolában, Elena összejön a vámpír Stefannal és furcsa dolgok kerülnek elő a múltjából. Végre a 4. évadban Elena teljes mértékben vámpír." 
 A listán többek között az Underworld, Buffy, a vámpírok réme, True Blood és a Twlight színésznői is szerepelnek.

KÉRDÉSEK,KÉRÉSEK STB!

Az oldalnak készítettem egy e-mail címet ahova kérdéseiteket fel tudjátok tenni! Ezek nem kerülnek ki az oldalra minden titkosítva van! Ha van bármilyen gondotok vagy kérdésetek az eddigi évadokkal a következő, 5.évaddal a megjelenésekkel vagy bármi mással aminek a sorozathoz van köze nyugodtan írjatok a     tvdvampirnaplok@gmail.hu    e-mail címre!!!!!!!!!!!!


PAUL WESLEY AZ IDEI AMFAR GALA-N!

 

 


JOSEPH MORGAN-NEK MINDEN ÖSSZEJÖTT!

Ez Joseph Morgan nyara! Nem elég, hogy elkezdték már forgatni saját spin-off sorozatát, mely a The Originals címet viseli, de az ex-Vámpírnaplók sztár a napokban egy filmszerepet is kapott.

 A The Hollywood Reporter értesülései szerint Joseph a Dermaphoria nevezetű filmben kapott szerepet, mely Craig Clevenger kultikus regényén alapszik. Walton Goggins (Justified), Ron Perlman (Sons of Anarchy) és Nicole Badaan is szerepel benne.

 Joseph karaktere egy vegyész, aki börtönben találja magát, miután felrobban egy droglabor. Szerencsétlenségére, a férfi nem emlékszik semmire sem, ami rossz hír, mert a rendőrség mindenképp rács mögött akarja őt látni. Valamint néhány rosszfiú azt a speciális formulát akarja megszerezni, amit csak a vegyész tud. Joseph karakterének van egy barátnője, aki eltűnt. Hogy megtalálja őt és lerázza az őt zaklató rosszfiúkat, a vegyész feltalál egy olyan drogot, aminek segítségével visszanézhet a múltjába - mely nyilván épelméjűségébe kerülhet.

 A sors akarata vagy sem, a film forgatása június végén fog elkezdődni, méghozzá New Orleans-ban. Morgan nagyon izgatott, s Twitter-en közölte is, hogy a forgatókönyv csodálatos. Aki jó angolból, az el is olvashatja Clevenger könyvét.

2013. június 11., kedd

ÚJ INFÓK AZ 5. ÉVADRÓL!

- Senki sem tudja az igazságot Jeremy feltámadásáról, és főként arról nem, hogy Bonnie feláldozta magát érte. Ez a helyzet nem fogja megkönnyíteni Jer visszailleszkedését a régi életébe.
 - Rebekah nem fog azonnal a The Originals című testvérsorozatban kezdeni, ugyanis egy ideig még szerepelni fog a Vámpírnaplókban, mielőtt New Orleans felé veszi az irányt. Amikor a sorozat folytatódik ősszel, Rebekah és Matt még vakációzni fognak, és mikor utóbbi visszatér Mystic Falls-ba, úgy fogja érezni, hogy megváltozott az élete.
 - Hogy Silas-nak mi a terve Stefannel, azt egyelőre nem tudni, de az egészen biztos, hogy vissza fog térni Mystic Falls-ba. Ahogy eddig is, a célja továbbra is az lesz, hogy kigyógyuljon a vámpírságból, és a túlvilágot átlépve békére leljen szerelme mellett. A kérdés az, hogy miként tervezi ezt véghezvinni, ugyanis az évadzáróban semmi sem alakult a tervei szerint.
 - Az évad elején Silas mindenkivel el fogja hitetni, hogy ő Stefan. Mivel képes azt láttatni az emberekkel, amit csak akar, és olvasni is tud a gondolataikban, nem lesz túl nehéz dolga.
 - Katherine most, hogy ember lett, és mindenki a halálát akarja, kénytelen lesz váratlan személyektől védelmet kérni.
 - Nina Dobrev az évad meghatározó részében két karaktert fog játszani, ugyanis az évad során sokat fogjuk látni Katherine-t emberként. Annak is szemtanúi lehetünk majd, hogy Elena és Damon hogyan próbálják majd működőképessé tenni a kapcsolatukat, miközben Elena főiskolára megy.
 - Damon új lakótársa nem más lesz, mint Jeremy Gilbert.
 - Még nem tudni, hogy Tyler vissza fog-e térni Mystic Falls-ba. Igaz, hogy Klaus megadta neki az engedélyt a visszatérésre, de a kérdés a következő: vajon akar élni a lehetőséggel azok után, amin keresztülment az utóbbi időben? 
- Bonnie továbbra is visszatérő szereplő lesz a sorozatban. (Gyanítom, hogy Jeremy szellem-látó képességén keresztül – szerk.)
 - Most, hogy Katherine emberré változott, arra gondolhatnánk, hogy Klaus fel fogja a vérét használni, hogy újabb hibrideket teremtsen. Az igazság viszont az, hogy Klaus-t óvatosságra intették a legutóbbi hibrid seregével történt események, és nem szeretné, ha valaki ismét ellene fordíthatná őket.

Forrás: Vampire-d.net

IAN SOMERHALDER NAGYON DÜHÖS LETT!

Ian Somerhalder csak a napokban tudta meg, hogy az egykori The Vampire Diaries színésznőt (aki egy tanuló volt a sorozatban), Shannon Guess-t letartóztatták, ugyanis a nő fenyegető leveleket küldött Barack Obama-nak és New York polgármesterének, Michael Bloomberg-nek. Az NY Post pedig az ő képét osztotta meg, eléggé undorító módon, ezzel a szöveggel: Vampire's Poison, azaz a Vámpír mérge.

 Ian-t annyira feldühítette a fotó, hogy Instagram-on ki is fejtette a véleményét: "Mi a f*sz?! Barlangban éltem volna eddig? Hogy aztán megtudjam, hogy ezt tényleg komolyan gondolják? Ez komoly? Őrület! Köszönöm, hogy az én fotómat használtátok, NY Post. Nem tudtatok volna egy vérfarkast vagy valami mást? NEKEM SEMMI KÖZÖM EHHEZ! Bloomberg polgármester és Obama elnök a barátaim... professzionalizmus."

 Teljes mértékben egyetértünk Ian-nel, hogy ocsmány húzás volt az ő képét felhasználni. Szégyelld magad, New York Post!

Forrás: http://vampire-d.net/