2013. július 30., kedd

HAMARABB LESZNEK A PREMIEREK!

Eddig úgy tudtuk hogy október 10-én indul a The Vampire Diaries 5. évada, de most kiderült hogy a CW bejelentette: egy héttel hamarabb, október 3-án startol az új évad! Jó hír hogy rögtön utána fog kezdődni a The Originals is, tehát a két sorozat egy napra került!

2013. július 25., csütörtök

AZ ÚJ ÉVADRÓL!

Mit árulhatsz el az idei évadról? Mire számíthatnak a nézők?
Ez az évad egyfajta „friss újrakezdés” lesz. Elena Caroline társaságában főiskolára megy; Damon és Elena próbálnak egy normális kapcsolatot kialakítani; persze mindezek teljesen rossz irányt fognak majd venni az első rész végére, ahogyan azt megszokhattuk.

 Szóval legalább egy epizódig boldogok lesznek?
 Azon vagyunk, hogy boldogok legyenek – de tudod hogy van ez a sorozatos szerelmespárokkal: összejönnek és eltűnik a szexuális feszültség köztük, így unalmassá válnak. Láthatjuk őket boldogan, hiszen Damon olyan keményen harcolt Elenáért. Normális párként szeretnénk bemutatni őket, a hozzátartozó problémákkal együtt, amik a hétköznapi embereknél jelen vannak.

 Milyen főiskolai hallgató lesz Elena? Órákon vagy távol a kampusztól fogjuk látni őt? Milyen szociális életet fog élni?
 Iskolába fog járni, hogy bizonyítsa, ő egy normális vámpír, aki képes ellátni a dolgait. Orvosi hallgatónak állhat be, követve apja tevékenységét. Csupán főiskolára akar járni, eljárni az ottani bulikra, vagy szimplán lógni az órákról. És persze nem maradhat el egy professzor, aki szuper-szexi és talán egy kicsit rejtélyes is. De mikor eljut a történet idáig, Elena rádöbben, hogy valami folyik a főiskolán. Zavarodottabb lesz ettől a vámpíros-rejtélyes főiskolától, ez pedig kihat arra, mennyit is fog órákra járni.

 Az idei év során többet fogunk megtudni a hasonmás mitológiáról? 
Igen, ez az egyik fő történetvonala a szezonnak. Nagy történet, ami mesélésre vár. Nem csak azért írtuk ezt bele, hogy legyen egy király epizódunk. Stefan többet fog megtudni magáról. Olyan kérdések merülnek majd fel benne, hogy: 'Miért is létezem? Mi történik velem?'. Egyre többet és többet tudunk majd meg a hasonmás mitológiáról, mely a 0. évig nyúlik vissza.

 Hogyan fogja kezelni Katherine az emberré válását? 
Valószínűleg az ő története a kedvencem; Katherine karakterének írása számomra a legviccesebb, mert folytatni fogja azt a flegma, manipulatív stílusát. Viszont mondhatni most 'megvágta az ujját', hogy emberré vált. A büszkesége még megvan, s meg fogja tudni, hogyan is éreztek az áldozatai. Katherine egy furcsa, de a legszerethetőbb karakter lesz az idei évadban.

 Szóval hiányolni fogja a vámpírlétet? 
Nagyon, de nagyon elkeseredett lesz.

 Tehát próbál majd keresni olyan módot, aminek segítségével ismét vámpírrá válhatna?
 Igen, de mivel soha senki nem itta meg a gyógyírt, így nem tudjuk, mi történne akkor, ha vámpírvérrel a szervezetében meghalna. Mi lenne belőle, ha felkelne? Katherine pedig nem nagyon szeretne emberként kockáztatni.

 Az emberré válása szerethetőbbé teszi majd Katherine-t?
 Igen, ám folytatni fogja gonoszkodását az évad elején, mert mondhatni már csak ez maradt neki.

 Sokat fogjuk őt látni? 
Természetesen, mivel Katherine már-már fő karakterré nőtte ki magát. Számomra vicces, hogy van egy Silas-ünk és Stefan-unk, valamint egy Katherine-ünk és Elenánk. Az ötödik évadban mindnyájukat kedvelni fogjátok. Kérdem én: kell-e új arcokat így castingolni?

 Mit tudhatunk meg Bonnie-ról? 
Bonnie idén egy nagyon jó történetszálat fog kapni. Tavaly megfosztottuk mágikus erejétől, így kissé gyengébbé vált. Nem kapott többé olyan szálat, hogy gonosz legyen, hanem megöltük, így hozzájutott egy érdekesebb történethez. A legszebb, hogy barátai fel sem fogják, hogy Bonnie meghalt. Titokban akarja tartani ezt az egészet.

FRISSEK (COMIC-CON)

A Delena kapcsolat jövője:

Most, hogy Elena és Damon végre egy igazi párt alkotnak, kijár nekik néhány örömteli pillanat? "Nem lesz semmilyen dráma a boldogság közepette." - árulta el Julie Plec. "Megpróbáljuk Elenáékat boldogan ábrázolni, hiszen annyi szörnyű dolog történt velük az elmúlt időszakban, s melyek többször is majdnem elszakították őket egymástól." Somerhalder meg is lepődött, hogy a karakter Damon-t választotta, azt hitte, az egész csak vicc, hiszen 'Damon sosem szerzi meg a lányt'.

 Silas versenytársra lel:

"A Nagy Gonosz indítja el igazán az évad első löketét." - mondta Plec. "De a Nagy Gonoszokat általában le is szokták győzni." Köszönhetően egy még nagyobb gonosznak, így Silas-nek figyelnie kell, merre hány méter. Silas-ről egyébként meg fogjuk tudni, hogyan lett olyan, amilyen (ergo egy flashback rész 2000 évvel ezelőttről).

 Iskolai románc:

A sorozat vámpírlányai a főiskolán már nem tudnak azokhoz a trükkökhöz folyamodni, mint a középiskolában. A Whitmore Főiskolán pedig egy új fiú szeme megakad Caroline-on, akinek még mindig az a leghőbb vágya, hogy Tyler is a főiskolán tanuljon és együtt lehessenek, mióta Klaus elment.

 A megfázás szívás:

 Hogyan fog Katherine megbírkózni az emberléttel? "Nem lesz az ínyére." - árulta el Nina Dobrev. "Elveszettnek, gyengének és bizonytalannak érzi magát." Caroline Dries-től pedig megtudtuk, hogy Katherine csúnyán meg fog fázni.

 Összefutó szálak:

 Bonnie halálával a nézők látni fogják a lány szemszögéből a Túlvilágot. Bonnie-nak sok dologgal kell szembenéznie, először is azzal, hogy feláldozta magát másért, s ez a saját életébe került. Nem lesz könnyű számára. Az évad elején a boszorkány még csak Jeremy-vel tud kommunikálni - aki Damon lakótársa lesz -, ám Graham szerint azt is meglátjuk, hogy Bonnie meddig tudja eltitkolni halálát, kerüljön az bármibe is.

 Vissza a halálból:

 Jeremy újboli feltűnése egy vicces jelenetben lesz megmagyarázva, a fedősztorit pedig Elena adja elő: az öccse eljátszotta saját halálát, felégette a házát, majd elfutott otthonról.

2013. július 21., vasárnap

5. ÉVAD ELŐZETES(COMIC-CON)

Az új előzetes (mint mindig) most is tartalmaz egy összefoglaló részt az eddigi évadok történéseiről,de a végén megfigyelhetünk új jeleneteket is. Feltűnik benne Silas, Bonnie és Bonnie édesapja is,aki az előzetes alapján nincs túl rózsás állapotban..


TVD: COMIC CON (TELJES)


MIHEZ KEZD REBEKAH NEW ORLEANS-BAN?


Mikor legutóbb láttuk Rebekah Mikaelsont, New Orleans nem szerepelt állomásként a világ körüli utazásában, Matt pedig vele tart. Az Eredeti vámpírlány viszont nem maradhat örökké a The Vampire Diaries-ban, így egy ponton átkerül a The Originals-be. Julie Plec elárulta, hogy Rebekah meghozza a döntést, amikor készen áll rá.

 "Rebekah újra akarja kezdeni életét New Orleans-ban, főiskolára járni és fiúkkal találkozni." - árulta el Plec. Sajnos azonban Klaus-nak és Elijah-nak más tervei vannak húgukkal. "A testvérei folyamatos felügyelet alatt akarják tartani, ezzel boldogtalanná téve őt." - tette hozzá Julie. Vámpírtestvérek! Olyanok, mint az emberiek.

 De mi vezetheti Rebekah-t Mystic Falls-ból New Orleans-ba? A dolgok talán komplikálttá válnak Matt-tel, a bizonyos 'háromszemélyes' kaland után. A rejtélyes nő - aki valószínűleg vámpír -, Nadia csatlakozik a csapathoz Mystic Falls-ban, a prágai találka után. Matt esetleg dobná Rebekah-t, miután a lány megmutatja neki a világ ragyogó, csillogó és pompás helyeit?

 Eközben viszont Elijah marad a jó öreg, régi Elijah. Julie elárulta: "Ha létezne egy erkölcsi iránytű egy gyilkos vámpírokból álló családban, Elijah lenne az. Nagyon sokat áldozott fel azért, hogy helyreállítsa családja többször is földbe tiport örökségét."

2013. július 18., csütörtök

5. ÉVAD: ÉRKEZIK EGY SILAS-NÉL IS GONOSZABB KARAKTER?

Kemény nyara lehet Paul Wesley-nek, aki idén ősztől kettős szerepet játszik. Stefan-t, aki a víztartállyá alakult koporsóban fekszik, valamint a kétezer éves Silas-t. Egy nemrégen elhangzott spoiler szerint Silas még mindig öngyilkos akar lenni - hogy együtt lehessen szeretett barátnőjével.

 "Még mindig meg akar szabadulni ettől az úgynevezett '2000 éve bűzlő, mocskos halhatatlan élettől'." - árulta el Julie Plec. "Reméli, hogy meg fog halni, hogy átjusson a másvilágra, így a szerelmével lehetne. De természetesen a dolgok útközben változni fognak." - mondta az executive producer.

 Hogy mennyire fogja kihasználni Silas a Stefan élete nyújtotta lehetőségeket, az még nem világos. Julie annyit árult el az ősi vámpírról, hogy Stefan-ként való megjelenése 'kulcsfontosságú dolog' lesz Elena és Damon számára. Fura!

 Mindenesetre, a banda legnagyobb problémája mégsem Silas lesz. "A legtöbb bonyodalmat az évad elején ő okozza, de nem jelenti ez azt, hogy ő lenne a legnagyobb gonosz." - mondta Julie az 5. évad kapcsán.

A LEGUTÓBBI FRISSEK!

Kérlek mondjátok, hogy van valami infótok Damon-ről vagy Stefan-ról! - Shari 
NATALIE: Mit szólsz, ha mindkettőről mondok? Stefan számos exe közül fel fog bukkanni egy, ebben a szezonban... bosszútól vezérelve. Tessa tud bajtárs és r*banc vámpír is lenni, s évszázadok óta a Salvatore-ok levadászásának él. Damon-nel fog először találkozni, akinek feltűnő módon eltűnik a gyűrűje a nő jelenlétében - és ez nagyon, nagyon rossz dolog.

MATT DONOVAN: SPOLIER-5.ÉVAD!

Az események, úgy tűnik, felpörögni látszanak majd a The Vampire Diaries 5. évada során. Ha azt gondoltad, hogy Matt Donovan egy tipikus 'fiú a szomszédból'-féle srác, akkor rádöbbensz, hogy a világkörüli utazás meg fogja változtatni teljesen.

 A sorozat stábja a hétvégén részt vett egy New Jersey-i közönségtalálkozón, ahol kiderült, hogy Matt-nek egy vad utazásban lesz része, Európában. Zach Roerig pedig elárulta, hogy már leforgatta első 5. évados jelenetét - Matt egy ágyban fekszik két nővel.

 Zach persze neveket nem mondott, csupán annyit, hogy az egyikük orosz. Ő nem más, mint az orosz származású Olga Fonda, azaz Nadia, az egyik új és visszatérő szereplő. Nadia ugyanis egy prágai bárban összefut Matt-tel és Rebekah-val - és mindkettejükkel flörtöl.

 Ha ez nem lenne elég, Nadia Mystic Falls-ig követi Matt-et. Lehetséges, hogy Nadia venné át Rebekah helyét Matt magányos, megüresedett szívében? Bekah ugyanis csatlakozik majd családjához New Orleans-ban.

2013. július 13., szombat

OLGA FONDA ÉS KENDRICK SAMPSON VISSZATÉRŐ SZEREPLŐK LESZNEK!


 Az orosz modellből lett színésznő, Olga Fonda fogja alakítani a sorozat 5. évada során Nadia-t, a rettenthetetlen és bosszúért szomjazó lányt.
 Nadia rögtön a premierben fel fog tűnni és "bárkivel képes szövetségre lépni - taktikából -, hogy továbbra is titokzatos maradjon". A lány egy érzelmi kaméleon, aki flörtölős hangulatából egy pillanat alatt képes olyan rideggé válni, mint egy szikla. Nadia magányos, emberiségét rég elvesztette, s kapcsolatokat is nehezen tud így teremteni másokkal.

 Kendrick Sampson (Greek's Woodchuck) is fel fog tűnni a The Vampire Diaries 5. évadában. A színész Jesse-t fogja életre kelteni, azt a hallgatót, aki először találkozik Elenával és Caroline-nal a Whitmore Főiskolán. Ahogy már korábban is beszámoltak róla, Jesse érdeklődést fog mutatni a szőke vámpírlány irányába.






2013. július 12., péntek

COMIC-CON 2013: THE VAMPIRE DIARIES BORÍTÓ

Július 18-án kezdetét veszi az idei San Diego-i Comic-Con, melyen nem csak a The Vampire Diaries, hanem a The Originals is részt vesz.

5. ÉVAD 1. RÉSZ: FORGATÁSI FOTÓ CANDICE-RŐL!

Július 10-én kezdődött meg az 5.évad forgatása. Nina Dobrev fel is töltött gyorsan egy képet Candice Accola-ról a WhoSay nevű oldalára! A színésznő ennyit fűzött hozzá a képhez: "Vissza a suliba - a The Vampire Diaries 5. évadának első forgatási napja Miss Candice Accola-val."

A LEGUTÓBBI FRISSEK!

Hogyan fog Elena megbírkózni a főiskolás élettel? - Jonah 
Elena és Caroline sokkal, de sokkal nehezebben kezdi majd főiskolás életét, mint azt várták, mert belebotlanak egy dögös, de egyáltalán nem kedves professzorba, aki jóval többet tud Mystic Falls-ról, mint amennyit elárul. Megijeszt bárkit is az, hogy elmondása szerint az ő igazi szenvedélye a kutatás az emberiség megsegítésére?

 Az ötödik évad forgatása a héten kezdődött el. Tudom, hogy még korai ilyet kérdezni, de mennyit fogunk tapasztalni a Delena-dögösségből a premier során? 
Ausiello: Nem segíthetek Delena fronton, viszont a madarak azt csiripelték, hogy jelenleg egy férfi doktor szerepére castingolnak, aki nem mellesleg Damon összes titkát ismeri.

PHOEBE TONKIN A SPIN-OFF SOROZATRÓL!



Úgy látszik, hogy a The CW jól járt Phoebe Tonkinnal. Bár az ausztrál színésznő műsora, a The Secret Circle egy évadot élt csak meg, Phoebe gyorsan munkát is talált utána a csatornánál, ugyanis az elmúlt évben ő alakította a The Vampire Diaries vérfarkasát, Hayley-t. És most, Tonkin állandó szereplője lesz a The Originals nevű sorozatnak, mely októberben debütál.

 Az IGN nemrég elbeszélgetett Phoebe-vel új sorozatáról, többek között arról, mi vár Hayley-re, valamint hogyan is tudta meg, hogy gyermeket vár Klaustól.

 IGN TV: A karaktered láthatólag nagy változásokon ment keresztül, mely az életét is megváltoztatja. Mit gondolsz, hogyan fog ezzel megbírkózni Hayley? 
Phoebe Tonkin: Ebben a pillanatban én úgy hiszem, hogy a karakterem a saját életét próbálja védeni, mert ha Klaus nem segít a boszorkányoknak, akkor Hayleyre sok bonyodalom vár. A következő epizódban azt láthatjuk, hogyan bírkózik meg azzal a ténnyel, hogy terhes. Még nagyon fiatal, s egy gyermeket vár, de ő is szinte gyermek.

 IGN: A Vámpírnaplók szereplői nemrég érettségiztek le, viszont a The Originals szereplőgárdáját felnőttek alkotják. Számodra mókás ez a változás? 
Tonkin: Igen, mindenképp az. Mindegyik sorozatban, az elmúlt 8 évben középiskolás karaktereket keltettem életre, szóval üdítő, hogy végre nem ilyen sorokat kapok: „Elnézést, órára kell mennem.”. Jó végre egy felnőttet játszani. Hosszú ideje 16 voltam. Ráadásul ez a terhesség, a váratlan terhesség egy, a mindennapi életből merített 'probléma'. Érdekes lesz látni, milyen hatással lesz ez a természetfeletti világban.

 IGN: Az epizód végén Klaus az örököséről beszélt, valamint arról, hogy ő akar a király lenni. Talán gondolt itt Hayley-re is, mint királynő, vagy szimplán arról van szó, hogy: „Csak megajándékozott a gyermekkel.”? Tonkin: Én úgy hiszem, hogy csak a gyermek az, akit örököseként jelöl meg. Szerintem több figyelmet szentel majd a babának, mint a királynőjének. [nevet]

 IGN: Véleményed szerint Hayley törekedni fog arra, hogy megváltoztassa Klaus-t? 
Tonkin: Úgy érzem, kettejük között ez csak egy egyéjszakás kaland volt. De most, hogy kénytelenek szemtől szembe nézni egymással, újra kell gondolniuk az egész kapcsolatukat.

ZACH ROERIG-NEK VAN EGY KÉTÉVES LÁNYA!

Úgy hangzik, mint egy drámai The CW sorozat, ám ez valóságos. Zach Roerig jelenleg a bíróságon harcol azért, hogy megkapja kétéves lányának felügyeleti jogát. A 28 éves színész tehét édesapa, a gyermek anyja, Alanna Turner pedig jelenleg is börtönben van.

 A TMZ tudta meg, hogy Zach intézkedett az ügyben még júniusban, egy georgai bíróságon. A kislány vélhetőleg megkapja majd a Roerig vezetéknevet, mert Zach szeretné, ha nem egy bűnöző nevét viselne a kicsi. Turner-t egyébként már háromszor is letartóztatták.

Forrás: http://vampire-d.net/

A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV GUIDE-TÓL

Tudom, hogy még korai, de van akármilyen infótok a The Vampire Diaries-ról? - Miguel 
NATALIE: Bocsánat, Forwood-fanok. Habár Klaus elhagyta a várost New Orleans-ért cserébe, Tyler nem biztos, hogy mostanában találkozik Caroline-nal, aki igen nagy népszerűségre tesz szert egy bizonyos fiú, Jesse, a felsőbbéves hallgató körében a főiskoláról. Egy gond van: ő nem rajong az agyarakért - amire meg is van a nyomós oka.