2013. szeptember 28., szombat

05x03-ORIGINAL SIN: EPIZÓDISMERTETŐ

A MÚLT TITKAI - Mikor Elena és Katherine ugyanazt álmodják, miszerint Stefan veszélyben van és szüksége van a segítségükre, meggyőzik Damon-t, hogy segítsen nekik megkeresni. Tervüket viszont meghiúsítja egy Tessa nevű rejtélyes, fiatal hölgy, aki mindent tud Stefan múltjáról. Egy messzi és régi visszatekintésben Tessa sokkoló titkokat fed fel múltjával kapcsolatban, s hogy mit tervez a jövőben. Ráadásul Damon-nek is van egy zavaró üzenete a saját jövőjét illetően. Silas egy vonakodó bűntársát kényszeríti arra, hogy segítsen megtalálni Katherine-t, mely egy zavaros és életveszélyes helyzethez vezeti Matt-et. Végül, Silas felfedi, miért is akarja megtalálni Katherine-t, Elena és Damon pedig egy zavaros, új valósággal néz szembe.

05x03-EPIZÓDKÉPEK!

Megkaptuk a 05x03-Original Sin című epizód képeit. Összesen 11 db van, nagyobb méretért katt rájuk!







05X01: RÉSZLET!!!

Ide is elérkeztünk,ugyanis megkaptuk az 05x01-I Know What You Did Last Summer című premierepizód részletét!!! A videóban Elena és Damon látható. A páros rajongói örülhetnek!


ÚJ ELŐZETES, ÚJ SPOILER!

Megkaptuk a legújabb előzetest az 5.évadhoz!


És kaptunk néhány új infómorzsát is többek között a Stelena pillanatról a premier epizódban!

E!Online:

Tudtok mondani valamit erről a várva várt Stelena pillanatról a premier epizódból?
 Mielőtt izgalomba jönnétek, elárulom, ez nem úgy fog lezajlani, amint azt sokan elképzeltétek. Minden bizonnyal egy csavarral lesz dolgunk (mert, emlékezzetek, nem egymás szomszédságában van a két, szóban forgó személy). Ha nem fog eközben majd dagadni a szívetek, akkor olyan szívtelenek vagytok, mint Katherine (volt?).

 Szükségem van Vámpírnaplók-infókra! Könyörgöm! 
Ha sírni fogsz a premier epizód alatt (márpedig sírni fogsz), akkor készíts elő extra adag zsepit az évad negyedik epizódjára. Egy órányi színtiszta hazugság.

2013. szeptember 26., csütörtök

A LEGÚJABB FRISSEK!

Így a premier napja előtt alig egy héttel kaptunk még néhány vadi új frisst az E!Online-tól és a Tv Guide-tól!

E!Online:

Van valamennyi remény Caroline és Tyler számára? 
Megdöbbentően elég, bár nehéz úgy egy kapcsolatot ábrázolni, ha igazából csak az egyik felet láthatjuk a képernyőn. Tyler nem tűnik fel a premierben, de Caroline nem feledkezett meg róla - annyira, hogy teljesen (és nevetségesen) visszautasít egy aranyos srácot. Annyit elárulhatunk, hogy Tyler meg fogja siratni kedvenc szőke vámpírunkat, s ezért szétrúgnánk a vérfarkas hátsóját.

Tv Guide:

Valamilyen infó Bonnie-ról az új évadban most, hogy már halott? - Jonah 
NATALIE: Mikor a szezon elkezdődik, még mindig Jeremy lesz az egyetlen, aki látja Bonnie-t, s tud vele beszélni. Az új körülmények közelebb is hozzák egymáshoz őket. "Egyfajta intenzív meghittség alakul ki, mint barátok között, mely sosem volt köztük eddig." - mondta Kat Graham, mikor meglátogattuk őt a forgatáson. "Persze voltak köztük nézeteltérések, de mindig meg tudták beszélni. Az évad elején pedig sokszor összedolgoznak majd."- árulta el a színésznő.

2013. szeptember 22., vasárnap

VADI ÚJ FRISSEK!

Kaptunk néhány infómorzsát nemrég a Tv Line-tól:

  • Az epizód címe 'I Know What You Did Last Summer', s megtudhatjuk, mit csináltak a többiek a nyár alatt, köszönhetően a Bonnie (Jeremy-n keresztül) és Elena között lezajlott e-mailek miatt. Elena pedig szenvedélyes nyarat töltött Damon-nel. 
  • Matt elvesztett két nagyon fontos dolgot a vad utazása során, melyből az egyik hiánya bajba fogja sodorni. Legyen elég annyi, amennyit Caroline Dries mondott: Matt az idén nem fog háttérbe szorulni.
  • Silas, akinek megvannak saját, önös érdekei, nem sokáig pocsékolja az idejét olyanokra, mint a Stefan-nak való tettetés. 
  • Mint a Felicity-ben, vagy bármely más főiskolás sorozatban, Elena és Caroline három férőhelyes szobája nevetségesen nagy... és van saját fürdőszobájuk is. 
  • Igen, három férőhelyes. Bár a lányok nem is tudják, hogy Bonnie halott, mégis kapnak egy új lakótársat, akit Caroline azonnal nem is fog kedvelni. 
  • Katherine ember lett, de semmit sem vesztett humorából. Lásd: "Gyenge és lassú vagyok. Van róla fogalmad, milyen magassarkúban rohanni? Tiszta vízhólyag a lábam."
  • Damon-nek és Jeremy-nek lesz egy olyan jelenete, mikor elfelejtjük, hogy Damon régen meg akarta ölni Elena kisöccsét. 
  • Tyler-t még nem láthatjuk, mert egy Tennessee-i falkának nagy szüksége van a segítségére. 
  • Bár határozottan Damon-nel van Elena, a Stelena rajongóknak sem kell elkeseredniük. 
  • Bonnie sikításának (amit egy régebbi videóban láthattunk) a főtéren borzasztó oka lesz. 
  • Tudod, mi görget eléd akadályt az első főiskolás bulin? Hogy be kell invitáljanak a házba. Másfelől, talán így a legjobb.

ÚJ POSZTER!

Kaptunk egy új, 5.évados posztert amelyen Elena és Katherine látható! Alig 1-másfél hét és kezdődik is az új évad!!!


2013. szeptember 20., péntek

05x02-TRUE LIES!

Még el sem kezdődött az 5.évad de máris megkaptuk az 05x02- True Lies című epizód ismertetőjét és promoképeit is!

ELTŰNT EMBEREK - Anélkül, hogy szólna Elenának, hogy Stefan eltűnt, Damon Forbes seriffet kéri meg, hogy segítsen neki felkutatni öccsét. Elena és Caroline próbálják kitalálni, ki áll a főiskolai gyilkosság mögött, s egy szintén a Whitmore-ra járó diák, Jesse érdekes információkat szolgáltat a lányoknak egy bizonyos Wes Maxfield professzorról. Eközben Jeremy küzd, hogy ismét régi életét élhesse, s még mindig ő az egyetlen személy, aki képes kommunikálni Bonnie-val, de képtelen meggyőzni a lányt, hogy mondja el a többieknek, hogy feláldozta magát. Miután megtudta, hogy Silas Katherine-t keresi, Damon megkéri Matt-et és Jeremy-t, hogy tüntessék el Katherine-t a kiváncsiskodó szemek elől, de a helyzet gyorsan irányíthatatlanná válik. Végül, Nadia erőszakot alkalmaz, hogy értelmet adjon rejtélyes történetének.

(A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk!)





2013. szeptember 19., csütörtök

INTERJÚ IAN SOMERHALDER-REL: 5.ÉVAD!

Ismét kaptunk egy videót, melyben most Ian Somerhalder beszél Damon érzéseiről az 5.évadban. Szerencsére az új szezon már hamarosan itt is van, hisz mindössze másfél hét választ el minket a premierepizódtól!


2013. szeptember 18., szerda

A LEGÚJABB FRISSEK!

Kiderült az 5.évad 7.epizódjának címe: 
05x07-Death and the Maiden (Halál és a Szűz)

Kaptunk egy rövid spoilert a Tv Line-tól:
Van valamilyen infó Janina Gavankar karakteréről a The Vampire Diaries-ből? 
Úgy hallottam, hogy egy igazi ribanc.

Illetve egy videót is közzétett a CW melyben néhány új jelenet is megfigyelhető az új évadból, és a The Originals-ból is.




2013. szeptember 17., kedd

5.ÉVADOS FOTÓSOROZAT

Megkaptuk az 5.évadhoz tartozó képeket a szereplőkről, de saját véleményem szerint nem túl sokat adtak bele a képek készítésekor.. Az eddigi évadokéhoz képest ez nekem egyáltalán nem tetszik. De persze mindenkinek saját véleménye!
(Kattints a képekre ha nagyobb méretben szeretnéd megtekinteni!)





2013. szeptember 15., vasárnap

E!ONLINE: STEFAN & CAROLINE SPOILER!

Most kaptuk a firsseket az E!Online-tól amiben Candice Accola mesél karakteréről, s melyben megválaszolja a kérdést: Nem túl valószínű, hogy az évad elején számíthatunk Caroline-Stefan jelenetekre.

"Izgatott lesz, hova tegye a mini-hűtőjét, hogyan rendezze be a közös szobát, valamint, hogy süthet mexikói melegszendvicset (quesadillas)." - árulta el Accola nevetve. -"Ez lesz Caroline első számú gondolata. Másra nem is fog gondolni. Csupán Elenával és Bonnie-val akarja élvezni a főiskolai életet, s persze azt, hogy Tyler-rel is találkozhasson."

2013. szeptember 13., péntek

05X01-EPIZÓDISMERTETŐ!

Ez a pillanat is eljött, ugyanis most megkaptuk a premier rész epizódismertetőjét!

FŐISKOLÁS NAPOK - Miután kiélvezte szenvedélyes kapcsolatát a nyáron Damon-nel, s megbizonyosodott róla, hogy Jeremy hogyan képes alkalmazkodni a halál utáni visszatérésből, Elena nagyon izgatott, hogy végre beköltözhet a közeli Whitmore Főiskolára, ahol szobatársa Caroline Forbes lesz. Még mindig azt képzelve, hogy Bonnie egész nyáron utazgatott, s nemsokára csatlakozik hozzájuk, Elena és Caroline meglepődnek, mikor felbukkan egy Megan nevű lány, s közli velük, ő lesz a harmadik szobatárs. Katherine váratlanul megjelenik a Salvatore házban, s Damon-nek könyörög segítségért, most, hogy ember lett és sebezhető az ellenségei számára. Matt és Rebekah visszatérnek Mystic Falls-ba a vad, nyári európai utazásuk után, ahol találkoznak egy rejtélyes szépséggel, Nadia-val. Elena nem tudja elhessegetni gondolatait, hogy valami nincs rendben Stefan-nel, Silas pedig egy félelmetes megjelenést tesz a 'Nyár Végi' partin, a főtéren.

(fordítás: vampire-d.net)

S5 RÉSZ CÍMEK!

Az 5.részig megkaptuk az új évad epizódcímeit, mivel a legújabb évad hamarosan startol!

  1. 05x01 - I Know What You Did Last Summer
  2. 05x02 - True Lies 
  3. 05x03 - Original Sin 
  4. 05x04 - From Whom The Bell Tolls 
  5. 05x05 - Monsters Ball  

5.ÉVAD: POSZTER!

Megkaptuk végre az 5.évados posztert, ami szerintem idén is fantasztikusra sikeredett! 


2013. szeptember 12., csütörtök

5.ÉVAD: PAUL WESLEY INTERJÚ & SPOILEREK

Most egyszerre több dolgot is megosztok veletek egy újabb interjúval és néhány spoilerrel kapcsolatban:

  • Kaptunk néhány újabb izgalmas infómorzsát az 5.évadról,amiben szó van Katherine-ről és Stelena párosról is.

Kérlek mondjatok még több infót Stefan-ról és Elenáról! A múlt heti nagyon felcsigázott! - Kaitlin
Adam: Még több remek hír Team Stefan-nek! Paul Wesley elárulta, hogy úgy véli, Stefan sosem teszi túl magát Elenán. "Ennek a szerelemnek mindig léteznie kell." - mondta. De hogyan is működhetne tovább a szerelmi háromszög, mikor Elena és Damon boldogok együtt? Valami pedig az évad elején azt fogja sugallni, hogy Stefan és Elena örökre össze lesznek kötve. 

 Nagyon izgatott vagyok a The Vampire Diaries új évadával kapcsolatban! Az új promóban úgy tűnik, Stefan flörtöl Katherine-nel. Most, hogy Elena Damon-nel van, Stefan Katherine társaságát fogja keresni? - Rashad 
Ausiello: Igazából Silas volt az, aki érdeklődést mutat Katherine iránt. De hidd el, ha azt mondom, hogy Silas szándékainak koránt sincs köze a szerelemhez.
(vampire-d.net)


  • Illetve megkaptuk a következő interjút, ezúttal Paul Wesley-ről aki Silas-ről beszélt a videóban!

ÚJABB ELŐZETES!

Kaptunk egy vadi új előzetest az 5.évadról,amiben természetesen több új jelenetet is láthatunk! Már csak rövid idő van az új évad premierepizódjáig úgyhogy hamarosan a képernyőn is viszontláthatjuk kedvenceinket!


2013. szeptember 7., szombat

ÁTALAKÍTÁSOK!

Új dizájn fog felkerülni az oldalra ezért az elkövetkező fél-1 órában ha valamin látszik hogy nagyon nincs a helyén az valószínűleg ezért lesz. Szerkesztettem nektek egy új fejlécet is és megpróbálom minél szebbé varázsolni az oldalt!

2013. szeptember 6., péntek

STELENA SPOILER & S5 STILLKÉP!

A Tv Guide-nak mesélt nem régiben Nina Dobrev Stefan és Elena kapcsolatáról az 5.évadban.

"Furcsa érzése lesz, hogy valami rejtélyes dolog történik körülötte. Egyfajta kozmikus kapcsolat van Elena és Stefan között, mivel sok időt töltöttek együtt, s nem tudom, el fog-e ez valaha is szállni. Tisztában van vele, hogy Damon-be szerelmes, de még mindig törődik Stefan-nel, hogy jól van-e és jól érzi magát... s mikor megtudja, min is ment keresztül, az nem lesz könnyű Elena számára."


Illetve kaptunk egy új stillképet is amelyen Stefan/Silas mellett a 3.epizódban feltűnő Tessa szerepel.


ÍGY NÉZ KI A GYÓGYÍR!

Megint kaptunk egy 4.évados extra videót, melyben Julie Plec mondja el, hogy sikerült végül eldönteniük hogy nézzen ki a gyógyír.



2013. szeptember 5., csütörtök

2013. szeptember 3., kedd

ÍGY KÉSZÜLT JEREMY TETOVÁLÁSA

Ismét hoztam egy 4.évados videót melyben azt mesélik el hogyan készült Jeremy tetoválása.


ÚJABB KÉP AZ 05X01-BŐL!

Egy újabb képet kaptunk az '05x01-I Know What You Did Last Summer' című premier epizódból, melyen Damon és Elena látható. 
(Nagyobb megtekintésért katt a képre!)


2013. szeptember 1., vasárnap

FRISS: FORWOOD!

A Wetpaint Caroline és Tyler kapcsolatáról beszélgetett Julie-val!

Ne aggódjatok Forwood fanok:
 Tyler és Caroline igen is együtt lesznek az ötödik évadban. Viszont, nem minden lesz zökkenőmentes. "A fősuli nem olyan könnyű, amikor hirtelen elköltözöl otthonról és közben próbálsz fenntartani egy olyan kapcsolatot, ami még a gimiben alakult ki. A kérdés az, hogy egyáltalán működhet ez még? A vámpírlány rettenetesen fog küzdeni azért, hogy a mindig derűs és mosolygós Caroline Forbes-ot alkalmazkodóképessé tegye a főiskolán is, ahol akadályok százaival kell szembenéznie. Tyler továbbra is főszereplő, de még várnunk kell egy bizonyos pontig, amíg újra láthatjuk a sorozatban. Ígérjük, hogy amint visszatér, egy gyönyörű pillanaton fog osztozni Caroline-nal." - mondta Julie.

Forrás: vampire-bite.gportal.hu

BTS KÉPEK!

Kaptunk 3 újabb BTS képet, Ian Somerhalder-ről, Kat Graham-ről és Candice Accola-ról!
(A képek nagyobb méretben való megtekintéséért katt rájuk!)



TVD & TO: KÖZÖS ESTI PROMO VIDEÓ!

Kaptunk egy közös, október 3-i promo videót a The Vampire Diaries-ről és az ugyan azon napon induló testvérsorozatáról, a The Originals-ról!