2013. október 30., szerda

FRISSEK!

EOnline:

Mi Nadia célja a The Vampire Diaries-ban? Ő egy Utazó? Vagy egy vámpír? Válaszokra van szükségem! 
Minden feltett kérdés meg lesz majd válaszolva... valamikor. "Most még nem tudjuk, miféle erőket birtokol Nadia. Azt mondják róla, hogy Utazó, de neki ez a véleménye: Nem szeretek Utazó lenni, a saját dolgom miatt vagyok itt.'" - árulta el Olga Fonda. "Az elkövetkezendő epizódokban meg fogjuk tudni pontosan, hogy micsoda és kicsoda ő valójában. Jelenleg még rejtély veszi körül."

Tv Guide:

Tyler végre visszatért a Vámpírnaplókban! Kérlek mondjátok, hogy ő és Caroline ismét együtt lesznek. 

 Nos, a jó hír az, hogy ezek ketten egy pillanatot se haboznak, hogy bepótolják az elmulasztott időt - és ezt főleg az ágyban teszik meg. De minden jó dolog véget ér egyszer, s sajnálatos módon náluk ez inkább előbb történik meg, mint később.

BLOGGER DÍJ!

 
Meglepetésként ért, de kaptam egy díjat Kitty-töl! Köszönöm szépen neki!
A szabályok:
1.Helyezd el a díjat az oldaladon!
2.Linkeld azt aki jelölt téged!
3.Jelölj te is blogokat a díjra!
4.Értesítsd a jelölteket a díjról!
5.Írj 7 dolgot magadról!
Jelöltjeim: Vampire&Blood és Szandi



7.dolog rólam:
1. Majdnem 3 éve aikidozok.
2. Lány létemre a nagyon lányos dolgokat inkább elkerülöm.
3. Leginkább olvasni és zenét hallgatni szeretek.
4. Az egyik legnagyobb vágyam hogy eljussak Párizsba.
5. Ha majd eljutok odáig, mindenképpen nyelvekkel szeretnék foglalkozni.
6. Utálok elkésni, mindig mindenben a pontosságra törekszem.
7. Filmek helyett inkább a sorozatok kötnek le!

05x05-MÁSODIK RÉSZLET!

Így, alig 1 nappal az 05x05-Monster's Ball című epizód vetítése előtt meg is kaptuk az epizód második részletét, melyben Caroline és Tyler beszélgetnek!


2013. október 29., kedd

05x07-PROMÓ KÉPEK!

Megkaptuk a 05x07-Death and the Maiden című rész promó képeit. Összesen 7. db van!
( A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk!)








2013. október 26., szombat

05x05-ELŐZETES ÉS RÉSZLET!

Az 05x05-Monster's Ball című epizódot jövőhéten láthatjuk, melynek már meg is kaptuk az előzetesét, illetve az első részletét is! 

Előzetes:

1.részlet:

05x07-EPIZÓDISMERTETŐ

Megkaptuk az 05x07-Death and the Maiden című rész hivatalos epizódismertetőjét!

A HASONMÁSOK EREJE - Miközben Elena és Damon próbálja elmagyarázni Amara helyzetét Stefan-nek, Dr. Maxfield igazán nyugtalanító híreket szolgáltat Katherine-nek. Nadia felbukkan Caroline főiskolai szobájában, Katherine-t keresve. Miután egy meglepő beszélgetést folytattak Amarával, Jeremy és Bonnie számára a remény egy kis szikrája lobban fel. Silas nem tartja be ígéretét, ezzel elérve, hogy Damon Tessa-hoz forduljon segítségért új tervének kivitelezéséhez, Stefan pedig egy szívszorító vallomást tesz Elenának és Damon-nek.

2013. október 25., péntek

05x04-FOR WHOM THE BELL TOLLS

Elkészült a magyar feliratos videó. Egyelőre nem indavideon, de ha lesz olyan link is közzé fogom tenni! IDE kattintva megtekinthetitek az új részt!!!


PEOPLE'S CHOICE AWARDS

Idén is jelölve lettek kedvenceink a People's Choice Awards-on! Ha ide kattintotok szavazhattok is rájuk--->SZAVAZÁS!
És íme a jelölések:

  • Kedvenc Sci-Fi/Fantasy sorozat: The Vampire Diaries 
  • Kedvenc Sci-Fi/Fantasy színész: Ian Somerhalder, Paul Wesley és Nina Dobrev
  • Kedvenc kémia a képernyőn: Damon és Elena 
  • Kedvenc színész újonc sorozatban: Joseph Morgan 
  • Kedvenc sorozatbeli testvéri bajtársiasság: Stefan és Damon 
  • Kedvenc sorozatbeli lány bajtársiasság: Elena, Caroline és Bonnie 

2013. október 23., szerda

05x04-RÉSZLETEK!

Megkaptuk az 05x04-From Whom The Bell Tolls című epizód mindkét részletét. A videókban feltűnik Matt, Jeremy, Elena, Damon és Stefan is!



2013. október 19., szombat

05x03-ZENELISTA, NÉZETTSÉG!


Zenelista: 

  • Bass Drum Of Death-Way Out
  • Empires-Hello Lover 
  • Fitz&The Tantrums-Dear Mr. President 
  • Metric-Breathing Underwater 
  • J. Roddy Walston&Business-Hard Times 
  • Sara Barailles-Satellite Call


Nézettség:

Az 05x03-Original Sin című epizódot, elég sokan, 2.93 millió ember tekintette meg! Azt kell, hogy mondjam ez elég szép szám, az eddigiekhez képest is!

05x06-HANDLE WITH CARE!

Epizódismertető:

ELPUSZTÍTHATATLAN - Silas boldogan jelenti be új célját Damon-nek és Elenának, de szkeptikusak lesznek, mikor Silas egy fontos feladat végrehajtását kéri tőlük segítségért cserébe. Tessa magabiztosan elárulja Stefan-nek a következő lépését, majd rádöbben, hogy Silas túljárt az eszén. A kétségbeesett Katherine felfedezi újboli emberré válásának egy váratlan és új következményét, majd rájön, hogy egy új helyre van szüksége. Cserébe, hogy maradhat a főiskolai szobában, Katherine megmutatja Caroline-nek, hogyan csalhat ki válaszokat Dr. Maxfield-ből. Bonnie-t megérinti Jeremy elszántsága és ereje, hogy kiáll mellette. Végül, Damon teljesen megdöbben, mikor ráébred Tessa titkos tervére.


Promó képek:
(A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)








2013. október 18., péntek

05x03-ORIGINAL SIN!

Az új részt, az 05x03-Original Sin-t megtekinthetitek feliratosan illetve eredeti nyelven is a következő linken---> Nezzsorozatokat.info Jó szórakozást mindenkinek! (Ha meg lesz holnap indavideón természetesen bővítem ezt a bejegyzést, és kikerül az erre kijelölt menüpontba is!)


2013. október 17., csütörtök

05x03-2.RÉSZLET!

Megkaptuk az 05x03-Original Sin című epizód második részletét is, melyben már Tessa is feltűnik!


SPOILEREK!

Tv Guide:

Valamilyen híretek van a Vámpírnaplók terén? 
 Számodra? Hogyne! De ez talán annyira nem fog tetszeni a Damon-Elena páros kedvelőinek. Emlékeztek arra, mikor azt mondtuk, hogy Elena és Stefan örökre össze vannak kötve? Vegyük figyelembe ezt: olyan érzésünk van, hogy Silas első szerelme borzasztóan hasonlít Elenára.

Tv Line:

Kérlek mondjatok többet arról a mondatról, amit az új évad 4. epizódjának (október 24.) ismertetőjében olvashattunk: "Jeremy egy megdöbbentő vallomást tesz, mely keményen érinti Damon-t."
 Ez egy mostanság lezajlott tragédiához köthető Mystic Falls-ban.

2013. október 15., kedd

2013. október 14., hétfő

EGY KIS STATISZTIKA

Az utóbbi két hétben, mióta a sorozat 5.évada megkezdődött hatalmasat ugrott, a napi, illetve heti nézettségek száma! Nagyon örülök, hogy ennyien szeretitek a sorozatot, és látogatják meg az oldalt! Úgy gondoltam, hogy a napokban hozok nektek néhány új menüpontban érdekességeket, bővítem a már meglévőket, kirakok vadonatúj modulokat és ha sikerül szerkesztenem, egy új fejlécet is. Ha esetleg ez alatt az idő valami nem lenne a helyén (nem nézne ki megfelelően) az ennek lesz köszönhető. További jó böngészést mindenkinek! -tvdgirl


2013. október 12., szombat

05x03-RÉSZLET!

Meg is kaptuk az 05x03-Original Sin című epizód első részletét, melyben Elena és Damon látható. Elena megint Stefan-ról álmodik, ám az is látszik, hogy ez mindkettőjük számára furcsább lesz mint gondolták!


2013. október 11., péntek

05x02-TRUE LIES ONLINE!!!

Egyelőre nem indavideósan, de VAN magyar feliratos videó az 05x02-True Lies című epizódból!!!
Az alábbi linken meg is tekinthetitek! Jó szórakozást mindenkinek! ---> VÁMPÍRNAPLÓK S5E2!
És itt is van Rhenie fordítása által---> Indavideó


2013. október 10., csütörtök

05x05-EPIZÓDISMERTETŐ!

Megkaptuk az 05x05-Monster's Ball című rész hivatalos epizódismertetőjét.

AZ ELÁTKOZOTT JELMEZES PARTIJA - A főiskolán Elenát megérinti lelkileg egy szomorú és titokzatos hallgató, akit Aaron-nek hívnak. Elena és Damon részt vesznek a Whitmore Történelmi Bálon, ahol Anne Boleyn-nek és VIII. Henriknek öltöznek be. A bálon Elena Dr. Maxfield-del is megoszt egy táncot, ám a professzor zavaró üzenetet ad át neki. Caroline boldogságát az esemény napján felváltja a szívfájdalom. Eközben Nadia felfedi meglepő történetét Katherine-nek, Damon pedig próbál alkut kötni Silas-szel. Silas követelése Damon felé a férfit egy elképzelhetetlen cselekmény elkövetéséhez, majd egy erőszakos konfrontációhoz vezeti.

Forrás: vampire-d.net

SPOILEREK!

E!Online:

Bármit elfogadok, ami a The Vampire Diaries-zel kapcsolatos! 
Vegyetek elő egy Taylor Swift CD-t, jégkrémet és zsebkendőt, mivel egy páros hamarosan elér 'Szakító-városba'. Legyen az a Forwood vagy akár a Delena.

Tv Guide:

Mennyi ideig tart, mire kiszabadítják Stefan-t a széfből?  
Tudtátok, hogy azon kívűl, hogy látomásai vannak Stefan-ról, Elenának ettől egy nagy lyuk tátong a gyomrában? Nos, az álmok egyre tisztábbá válnak. Az utolsó szög a koporsóban - igen, szójáték - az, hogy Katherine-nek is ugyanazok a látomásai, de ő ismeri a helyet, így talán megtalálják Stefan-t.

2013. október 8., kedd

05x02-RÉSZLETEK!

Megkaptuk a csütörtöki rész, az 05x02-True lies című epizód első és második részletét is! Elég érdekes lesz mivel Katherine hosszú idő után először lesz beteg.



2013. október 4., péntek

05x01-MAGYAR FELIRAT!

Végre végre végre! A magyar feliratos epizódot megtekinthetitek az alábbi linken---> TVD-05x01
Az Indavideós megtekintésért katt IDE!


BŐVÍTÉSEK!

Mint tudjátok a Vámpírnaplóknak van egy testvérsorozata, a The Originals, mely a CW-n rögtön a TVD után kezdődik. Mivel látom és feltételezem, hogy erre is sokan kíváncsiak vagytok, létrehoztam egy új menüpontot ~TO~ néven. (The Originals) Ide fogom feltölteni nektek azokat ez előzeteseket,apróbb híreket, esetleg képeket amik a testvérsorozathoz kapcsolódnak. Természetesen és legfőképp az epizódokat fogom ide kitenni! Ha van esetleg bármilyen ötletetek további bővítésekre, újításokra azokat nagyon szívesen fogadom, és remélem ennek is örültök! (Természetesen az 5.évadról is készítek majd egy menüpontot,ahol megtekinthetitek az összes részt magyar feliratosan!)

05x04- FOR WHOM THE BELL TOLLS

Epizódismertető: 


MEGEMLÉKEZÉS - Míg Mystic Falls-ban megtartják a hagyományos Megemlékezés Napját, Damon és Elena próbálnak segíteni Stefan-on, hogy túljusson egy nehéz időszakon, s ez a feladat Elenát is megviseli érzelmileg. Matt megriad, s ki akarja találni, mitől fogyatkoztak meg hirtelen, Caroline pedig igyekszik jobban megismerni Jesse-t. Jeremy tesz egy megdöbbentő vallomást, mely erősen érinti Damon-t. Végül, Dr. Maxfield végrehajt egy olyan tervet, mely mindent megváltoztat.

Promo képek:
(Nagyobb megtekintésért katt a képekre!)





05x02-TRUE LIES: ELŐZETES!

Megkaptuk így az első rész után rögtön a második epizód előzetesét is,mely a 05x02- True Lies címre hallgat. Ezt a részt pontosan egy hét múlva tekinthetjük meg.


05x01-I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER!

Amit a legtöbben vártatok, a magyar felirat. Rhenie közzétette a facebook oldalán, hogy mivel péntek délelőttökként neki is dolgoznia kell, a magyar felirat és így a videó is csak szombatra várható. De addig is itt van nektek néhány link az angol megtekintéshez illetve a feliratok letöltéséhez!

Angolul online: - Indavideó

Angol felirat: - Opensubtitles
                    - Feliratok.info

Letöltések: - Filefactory
                 - Netload
                 - Rapidgator

Magyar felirattal online: - Nezzsorozatokat.info
                                    - Indavideó


HELYZETJELENTÉS!

Látom a chat-be is viszonylag sokan írtatok az új részekkel illetve friss infókkal kapcsolatban. Már írom a bejegyzéseket, de kérek mindenkit legyen türelemmel,azonnal kikerül minden fontos!!! :)

2013. október 3., csütörtök

05x01- ÉLŐ MEGTEKINTÉS!

Hoztam nektek néhány linket, arra az esetre ha valaki élőben szeretné nézni a premier epizódot. Ez hajnali 2-kor fog kezdődni magyar idő szerint! Ha meglesz a magyar feliratos verzió természetesen azt is kirakom majd!
Linkek:


A LEGÚJABB FRISSEK!

E!Online:

Van valamilyen infótok még gyorsan a The Vampire Diaries premier epizódja előtt? 
Készüljetek fel nem is egy, hanem rögtön kettő halálra. Bár egyik sem töri össze majd a szíveteket, a kettő közül valamelyik teljesen lesújtja egy szeretett karakterünket, a másik pedig elindítja az idei évad nagy rejtélyét.

Tv Guide:

"Stefan elméje teljesen össze lesz kuszálódva, amikor kiszabadul a fogságból." - mondta Paul Wesley. "Kínzó élményeket élt át, s már egyáltalán nem úgy kezeli a dolgokat, mint régen. Nem annyira rugalmasan. Teljesen más ember lesz belőle." 
 Mielőtt Stefan visszatérne Mystic Falls-ba, Paul Wesley Silas-ként fogja szórakoztatni a közönséget - annak ellenére, hogy Stefan barátai és a saját bátyja nem fog azonnal rádöbbenni a nagy csalásra. Nem sok idő telik el, míg rájönnek erre, hiszen Damon és Jeremy érzik, itt valami nincs rendben. Ennek fő oka a Stefan-t belengő, 'öntelt' levegő.
 "Silas tele van fájdalommal és dühvel, meg van bántva. Ezt pedig kirobbanó energiával és humorral próbálja palástolni." - mondta Wesley. "Bármit megtehet, hiszen a világ az ő játszótere. Most, hogy 2000 évesen végre kiszabadult fogságából, páratlanul érdekesnek és kifinomultnak érzi magát. Emberekből nem táplálkozik: Silas ugyanis úgy gondolja, ez eléggé otromba és primitív dolog, így megigézi az embereket, hogy vágják fel egymás ereit, folyassák ki vérüket. Ő így táplálkozik. Igen, eléggé sznob."

ÚJ PROMO KÉPEK!

Kaptunk újabb promo képeket a szereplőkről,amik első ránézésre nem sok jót jelenthetnek, hisz mindén a sötét árnyalatok vannak jelen! (Nagyobb megtekintésért katt a képekre!)
 




2013. október 2., szerda

5.ÉVAD: INTERJÚ,RÉSZLET!

Megkaptuk az 05x01 második részletét,illetve egy interjút Candice Accola-val amelyben új jelenteket is láthatunk a rohamosan közelgő 5.évadból!