2013. december 31., kedd

B.Ú.É.K!

Ezúton szeretnék előre is mindenkinek Nagyon Boldog, és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánni! Remélem jól telt a 2013-as évetek is, és a 2014-es is legalább ennyire sikeres lesz majd mindenkinek! Ezenkívül szeretném megköszönni minden olvasómnak, hogy egész évben nyomon követtétek az oldalt! Rengetegen lettünk ezalatt az 1 év alatt, és jól esik látni, hogy mennyi embert érdekel a sorozat és az oldalba fektetett munkám, a frissek! Még egyszer, B.Ú.É.K mindenkinek!


2013. december 24., kedd

CLAIRE: FOTÓSOROZAT!

Claire Holt-nak megjelent egy vadonatúj fotósorozata, méghozzá a Just Jared jóvoltából! Mint mindig a színésznő most is gyönyörű! Néhány képet el is hoztam nektek. (Nagyobb megtekintésért katt rájuk!)



ÚJABB FLASHBACK!

Így az ünnepekre hoztam nektek egy új hírt, miszerint újabb flashback epizód van a láthatáron! Az epizódban Nadia-t láthatjuk majd gyermekként. Fiatalkori énjét Ashlyn Jade Lopez fogja alakítani. Azt is megtudtuk, miszerint sorozatbeli édesanyjával Nadia már régebben is találkozott, csak hát akkoriban még Katherine sem tudhatta, hogy a saját lányával áll szemben. Hoztam nektek egy színfalak mögötti képet a fiatal Nadia-ról és Katherine-ről.


KELLEMES ÜNNEPEKET!

Ezúton szeretnék mindenkinek Kellemes, Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánni! Remélem mindenkinek örömteli lesz ez az időszak! Az ünnepek alatt is próbálok majd minél többet lenni, és hozni a frisseket, na meg azokat az újításokat is amiket az űrlapban megjelöltetek! 


2013. december 21., szombat

SOK-SOK FRISS...

Nos, mostanában egyre több spoilert kapunk, így most is rengeteg új frisst tudtam nektek hozni! Mivel érkezett pár olyan kérés is, így a testvérsorozatról, a The Originals-ról is fogok néha írni néhány új infómorzsát!

The Vampire Diaries:

E!Online
The Vampire Diaries infót azonnal!
Egy új, dögös karakter érkezik majd a Whitmore-ra, a téli szünet után! A fiú el fog tölteni egy kis időt Caroline-nal. A srác nem lesz beleesve a lányba, ugyanis - bár jóképű és szarkasztikus - Luke meleg. A főiskolára jár a húga, s bármit megtenne értene, sőt, fel is áldozná magát, hogy megvédje őt.

TV Line
Bármilyen infót elfogadok, ami a Vámpírnaplókkal kapcsolatos. Esetleg Caroline-ról van valami híretek?
Ha véletlenül egy új románc után szaglászol, keresve valakit a szerelemben szerencsétlen lánynak, Caroline Dries veled van. "Lesz egy vicces pillanat a 100. epizódban. Mikor kiderül, hogy Stefan és Katherine együtt aludtak, Caroline így fog reagálni: 'Micsoda?! Miért én vagyok az egyetlen, akinek senkije sincs?' Dries pedig megszellőztetett ennyit: "Remélhetőleg találunk neki egy új valakit."

The Originals:

E!Online
A The Originals a kedvenc újonc sorozatom! Mi vár ránk a szünet után? 
Hölgyek éjszakája! Igen, a 10. epizód során a főszerepet a hölgyek kapják (és Rebekah is a visszaemlékezéseivel együtt, ami meg fogja magyarázni a város egyik legnagyobb rejtélyét.) "Szép lesz látni, főleg, hogy a sorozatnak két erős, férfi figurája van, hogy az epizód most a lányokról fog szólni." - árulta el Phoebe Tonkin. "Eljött az idő, amolyan 'most már elég' módon. A saját dolgunkat fogjuk csinálni. Főleg, ha ott van neked Davina, a legerősebb boszorkány és Rebekah, az egyik legerősebb vámpír. Itt az idő, hogy ezt elismerjék."


2013. december 19., csütörtök

SPOILEREK!

Valamilyen infó a The Originals-ről? 
Vajon mi történhetett Tyler-rel Marcel 'börtönében'? Válaszok - és egy lehetséges szabadulás a hibridnek - hamarosan érkeznek. "Határozottan látni fogjuk, mik zajlanak a Kertben." - mondta az executive producer, Michael Narducci. "Nem Tyler az egyetlen, akit eltemettek oda. Mikor jövőre visszatérünk, láthatjátok, hogyan kezd el erre a helyre tekinteni Rebekah, s hogyan válhatna mindez az előnyére." A producer elárulta azt is, hogy a Vámpírnaplók irodájában dolgozók nagyon várják, hogy Michael Trevino visszatérjen Mystic Falls-ba. Először persze meg kell oldani azt a problémát, hogy Tyler jelenleg a Kertben tartózkodik.

Mi vár Bonnie-ra horgonyként a The Vampire Diaries folytatásában?
Nagy bajok, árulta el Caroline Dries. "A személyisége kezd megváltozni a furcsa szituáció miatt." - mondta az executive producer. A lány továbbra is kezeli a természetfeletti lények rajta való áthaladásának ügyét, ám lesznek váratlan látogatói is Bonnie-nak, melyek gondot is okozhatnak. Ráadásul az ex-boszorkány kapcsolata Jeremy-vel több próbán is keresztülmegy. "Egyik kapcsolat sem hosszú életű a sorozatban. Itt is kissé felgyorsítjuk az eseményeket." 

Damon és Elena végleg szakítottak a The Vampire Diaries-ban? És most újból visszatérünk a háromszöghez? 
Erre azért ne vegyetek mérget! "Nem mondanám, hogy szüneteltetjük a háromszöget." - mondta Caroline Dries. "A sorozat megmutatja, hogy a szereplők nem hoznak olyan döntéseket, mely után azonnal megszüntetik a másik által táplált szeretetet, akit előtte nagyon szerettek. Damon és Elena kapcsolata mély, ennek pedig nem lehet hátat fordítani. Elena mindig is érezni fog iránta valamit: ha veszekednek, ha szakítanak. A jövőbeli epizódok során pedig rádöbbenünk, hogy a kapcsolatuk eléggé zűrös lesz, minden értelemben."

05x10-RE#ASH!

Mint mindig, most is kaptunk egy Rehash részt Arielle Kebbel-el méghozzá a félévadzáró, 05x10-es Fifty Shades of Grayson című epizódhoz!


2013. december 14., szombat

SPOILER:TV LINE!

Esetleg még több infó Klaus visszatéréséről Mystic Falls-ba? Kérlek mondjátok, hogy lesz közös jelenete Caroline-nal! 
A kérdés jobban hangzik, ha úgy kérdezzük: kivel tér vissza Klaus? A visszatérős crossoverről Michael Narducci beszélt: "A Vámpírnaplókban elég nagy, fontos dolgok történnek majd. Bizonyos szavak eljutnak New Orleans-ba, s Klaus - plusz talán még egy karakter - kíváncsi lesz, milyen események bontakoznak ki Mystic Falls-ban." - árulta el a The Originals executive producere.



05x10-FIFTY SHADES OF GRAYSON


Először is szeretném elmondani, hogy a magyar felirat még mindig nem készült el, viszont Rhenie dolgozik rajta, és a facebook oldalát követve ti is nyomon követhetitek a felirat állását. 25 perce ezt tette közzé: "05x10 nyersfordítás: 55% kész." Ezután még rá is kell majd égetni a feliratot, de szerintem a délután folyamán kész lesz!

Eredeti nyelven: FileFactoryRapidgator
Angol felirat: Feliratok.infoOpensubtitles

Nézettség: 2.44 millió ember követte a Mid-Season finálét!

2013. december 13., péntek

05x11-ELŐZETES!

Egyelőre nincs hír az eheti rész magyar feliratáról, viszont elhoztam nektek az 05x11-500 Years of Solitude című 100.epizód előzetesét, melyről már sok minden kiderült, többek között például (ami a címből is sejthető) hogy Katherine központú lesz! Ezt a részt viszont csak a téli szünet után, január 23-án láthatjuk!





2013. december 12., csütörtök

05x10-ÉLŐBEN!

Arra az esetre, ha valaki élőben szeretné megtekinteni az új, 05x10-Fifty Shades of Grayson című epizódot, hoztam nektek egy linket ahol éjszaka, hajnali 2-kor ezt meg lehet tenni! Ne felejtsétek ez az idei évad Mid-Season fináléja, ami azt jelenti, hogy ezután a következő részt csak január 23-án látjuk! A epizódot ITT tekinthetitek majd meg!
Az alábbi linken pedig megtekinthetitek a The CW hivatalos weboldalát is---> Official Site of the CW Network

2013. december 11., szerda

SPOILEREK!

Tv Guide: 

Bármilyen hír a The Vampire Diaries-ről? 
A következő mondatok közül kettő igaz és egy hamis. 1) Egy nagy szakítás szemtanúi lehetünk majd. 2) Egy mindenki által kedvelt karakter örökre elbúcsúzik. 3) Valakinek testcserében lesz része.
szerk.: Ti mit gondoltok melyik hamis?


Tv Line:

Bármilyen infó Klaus közelgő visszatéréséről a The Vampire Diaries-ban? 
Egy korai 2014-es epizódban fog megtörténni, ráadásul Klaus nem egyedül látogat el a városba. Bónusz infó: A Katherine-Elena dinamika még komplikáltabbá fog válni (már ha ez lehetséges).

2013. december 10., kedd

05x10-MÁSODIK RÉSZLET & RE#ASH!

Most két videót is hoztam nektek! Elsőként az 05x10-Fifty Shades Of Grayson című epizód, második részletét, ezen kívül az 05x09-The Cell című epizód Rehash részét is!





2013. december 9., hétfő

TREVORLIVE LA HONORING JANE LYNCH AND TOYOTA!

December 8-án került megrendezésre a TrevorLIVE LA Honoring Jane Lynch And Toyota nevű esemény, melyen Nina Dobrev és Candice Accola mellett, Kat Graham is részt vett! Hoztam nektek néhány képet a tegnapi rendezvényről. (A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)





2013. december 8., vasárnap

KÉRDŐ ÍV!

Közzétettem egy új modult, aminek a célja, hogy megtudjam mi a véleményetek az oldalról. Néhány, egyszerű pontból áll, aminek (természetesen) névtelen kitöltésével sokat tudtok segíteni abban, hogy tudjam, mit szerettek az oldalban, illetve mi az amin változtatnátok! Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ha van egy kis ideje és kedve, töltse ki a kérdő ívet, nagyon sokat segítenétek vele!


05x10-RÉSZLET!

Meg is kaptuk az 05x10-Fifty Shades Of Grayson című epizód első részletét, melyben Katherine-t és Matt-et láthatjuk. Ne felejtsétek el, ez az epizód lesz a félévadzáró rész is egyben!


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, IAN!

Kedvenc vámpírunk, Ian Somerhalder ma, december 8-án ünnepli 35. születésnapját! Szeretnék az oldalon keresztül is nagyon sok boldog születésnapot kívánni neki!!!


2013. december 6., péntek

05x09-THE CELL!

Mint mindig az 5.évad nevű menüpontba Rhenie felirata fog kikerülni!!!
Angol felirat:
Magyar felirat:
Eredeti nyelven:
Online magyar felirattal:
05x10-Fifty Shades Of Greyson: előzetes!


2013. december 5., csütörtök

FRISSEK!

Először is szeretnék elnézést kérni a tegnapi kimaradásomért; sajnos valami elromlott a gépemen, és nem volt netem, csak most sikerült behozni! De ha már itt vagyok, hoztam nektek egy kis frisst, és persze azonnal ki fog kerülni az oldalra a The Originals új része is!

Tv Guide:
Imádom, hogy Caroline segít túljutni Stefan-nek a poszttraumatikus stressz szindrómáján. Ki fog alakulni bármilyen romantikus kapcsolat közöttük? 
Új szerelmi háromszög lenne a kezünkben? Annyira azért ne siessünk előre - Stefan elég sok időt fog tölteni Katherine-nel, ahogyan segítik egymást a legsötétebb óráikban. Eközben, Caroline nagyon elfoglalt lesz valaki miatt, hamarosan.

2013. december 3., kedd

05x11 - 500 YEARS OF SOLITUDE

Rengeteg információt megtudhattunk már előzetesen a (híres) 100.epizódról, ám ezidáig a címét nem tudtuk. Most ezen is változtattak, és mint kiderült az epizód az 05x11-500 Years of Solitude címet viseli! Előreláthatólag a rész Katherine központú lesz, legalábbis a cím alapján leginkább erre következtethetünk.