2014. május 31., szombat

A 6.ÉVADRÓL!

Az anti-mágikus határvarázslat még mindig aktív, tehát a vámpírok egyfajta Utazókká váltak abban az értelemben, hogy nincs hová hazatérniük. A 6.évadban esetleg megtalálják egymást, vagy személyes 'utazásra' indulnak?
Továbbra is szerepet fog játszani az anti-mágikus határ, ahogyan a történet haladtával elkezdjük felfedni mit is jelent a haza szó fogalma. Ahogyan a történet kibontakozik látni fogjuk, kire milyen hatással van, illetve ki hogyan kezeli szerettei elvesztését. (De ez mindenki számára egy különböző és személyes módon fog történni.) Néhányan küzdeni fognak, hogy megtalálják a módot otthonuk megmentésére, mások viszont már vagy feladták vagy megbékéltek vele. Azt akartuk, hogy ez egyéni legyen mindenki számára.

Stefan elvesztette a legjobb barátját és a testvérét, valamint Elena és Jeremy is elvesztetett néhány számukra nagyon fontos személyt. Hogyan fognak megbirkózni a bánattal?
Nem mondhatok túl sok részletet, anélkül, hogy fel kelljen fednem bizonyos dolgokat, de annyit elárulhatok, hogy a finálé pusztító hatásai érezhetők lesznek és ez teljesen megváltoztatja majd a sorozat dinamikáját.

Alaric újra akcióba van, ahogy Enzo is. Kaphatunk bármi infót a kettejük közötti dinamikáról?
Nagyon izgatottak vagyunk Alaric visszatértével kapcsolatban, és tervezgetjük, hogy illesztjük majd Elena életébe, hogy segítséget nyújtson neki, mint egyfajta szülő. Enzo pedig, ahogy hagytuk, még mindig egy vadabb személyiség, és alig várjuk, hogy ők ketten találkozzanak. Nézzük csak a kívánságlistát: talán lesz egy kocsmai verekedésük a jövőben, vagy egy karaoke verseny.

A Túlvilág eltűnt. Hogyan befolyásolja majd ez a sorozat mitológiáját? A Gilbert gyűrű még mindig működik, és a szellemek léteznek ebben (az úgymond) Túlvilág nélküli világban?
A Túlvilág nélkül, már nem sokáig léphet Jeremy sem kapcsolatba a szellemekkel, innen is tudhatjuk, hogy tényleg megszűnt. Ez persze azt is jelenti, hogy a Gilbert gyűrű nem működik többé.

Caroline mindig is a show egy központi és kedves része volt. Ezzel szemben mikor kitörte Luke nyakát az drasztikus és váratlan volt. Vajon ez a tett növeli a Stefan és Caroline között egyre csak növekvő érzelmeket, vagy a rajongóknak egy sokkal sötétebb Carolinera kellene számítaniuk a 6.évadban?
Mint tudjuk, Caroline utálja ha nem ő írányítja a dolgokat, és azáltal hogy Stefan meghalt, és Bonnie a saját sorsáról döntött, a lány tehetetlennek fogja érezni magát, és kicsúszik a kezéből az irányítás. Ez a lépés tehát tiszta kétségbeesés volt tőle. Amit Stefan iránt érez az baráti. De néha olyan, mintha ő maga se tudná, mit is érez pontosan, minden olyan zavaros. Hiszen Stefan a barátja. Elena szerette Stefant. Elena a legjobb barátja. Ez olyan mint egyfajta tilalmi zóna, ezért még, ha vannak is 'több-mint-barát' érzései ellöki őket, vagy meggyőzi magát az ellenkezőjéről. Minden alkalommal mikor megmutatjuk egy karakter sötétebb oldalát az vicces, mert ez változást hoz az írók, a színészek és a nézők számára is. Érdekes lenne látni Caroline sötétebb oldalát, de ezt csak akkor hozzuk el, ha 100%-ig megéri majd.

Mit árulhatsz el azzal kapcsolatban, hogy Bonniet és Damont látni fogjuk-e még a 6.évadban?
Csak annyit mondhatok, hogy látni fogjuk még őket.

Tyler és Matt Donovan győztesekként voltak jelen a fináléban. Tyler ugyanis már nem hibrid, és a kötelékkel sincsenek többé gondjai. Matt pedig végre úgy élhet, hogy nem úgy néznek rá mint egy két lábon járó Happy Meal-re. Mit tartogat számukra a jövő?
A 6.évad számukra egy új helyen kezdődik majd, amin remélhetőleg érezhető lesz mennyire új és király. Tyler az 5.évadban nem épp a megfelelő helyekre került, ezért próbáljuk majd meg kicsit felrázni a dolgokat. Hasonlóképpen Matt annyiszor vált áldozattá a sorozatban annak eredményeként, hogy konkrétan egyedüli emberként volt jelen egy vámpírokkal teli világban, hogy izgatottan várjuk milyen lehetőségeket ad neki a sors most, hogy végre egy 'emberibb világban' élhet.

(Saját fordítás!)

5 megjegyzés:

  1. én csak azt szeretném meg kérdezni hogy Stefán és Elena kivel marad ????

    VálaszTörlés
  2. Egyikük se lehet a városban a varázslat miatt, és Elena vissza fog menni a főiskolára. Azt tudjuk, hogy sok időt fog tölteni Alaric-al, de arról, hogy Stefan kivel fogja tölteni az idejét egyelőre még nem sokat tudtunk meg.:)

    VálaszTörlés
  3. mert olvastam hogy Elena és Stefan a végén össze házasodnak Damon pedig szellem ként tér vissza a sorozatba

    VálaszTörlés
  4. Én még nem hallottam erről a felvetésről, de az biztos, hogy ez hivatalosan nincs megerősítve! És igazán nincs mit!:)

    VálaszTörlés