2014. január 31., péntek

05x12-ONLINE!

Most egész hamar megkaptuk az 05x12-The Devil Inside című epizód linkjeit, és a magyar feliratos, online videót is!

Eredeti nyelven:
FileFactory
Rapidgator

Online magyar felirattal:
INDAVIDEÓ
Nezzsorozatokat.info

05x13-Total Eclipse of a Heart: Promo!


2014. január 29., szerda

05x12-MÁSODIK RÉSZLET

Holnap érkezik a The Vampire Diaires következő, 05x12-The Devil Inside című epizódja, melynek most megkaptuk a második részletét is. A videóban Matt és Tyler beszélgetését követhetjük nyomon, melyet Matt telefonja szakít félbe.


2014. január 28., kedd

05x12-ELSŐ RÉSZLET

Csütörtökön érkezik az 05x12-The Devil Inside című rész, melynek most meg is kaptuk az első részletét. A videóban Stefan, Damon és Nadia, Katherine holttestéről szóló beszélgetéséből láthatunk egy részt.


2014. január 27., hétfő

ÚJ EPIZÓDCÍMEK!

Kaptunk 3 db új epizódcímet, a Vámpírnaplók 5.évadához. Érdekes címek, reméljük a részek is hasonlóak lesznek!

05x15 - Insipariton of Heart (Hallgass a szívedre) 
05x16 - Family Reunion (Együtt a család) 
05x17 - The Night of the Bonfire  (Az örömtűz éjszakája)

2014. január 25., szombat

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, MICHAEL!

Tyler Lockwood megformálója, Michael Trevino ma ünnepli 29.születésnapját! Így az oldalon keresztül is szeretnék neki nagyon sok boldog születésnapot kívánni!


ELŐZETESEK!

Természetesen kaptunk egy előzetest a jövő heti, 05x12-The Devil Inside című részhez, amit most el is hoztam nektek! Izgalmas rész elé nézünk.


Ezen kívül kaptunk egy 'Doppelganger' előzetest is. Ebből nem sok új infót tudunk meg, viszont kiderül, hogy Katherine elárulja Matt-nek hogy ő nem Elena. Nem tudni, hogy erre mikor kerül sor, viszont reméljük, hogy a közeljövőben.


2014. január 24., péntek

05x11-500 YEARS OF SOLITUDE


Eredeti nyelven:

Feliratok:
Egyelőre csak ezen az oldalon találtam meg magyar felirattal a részt, de ha fel lesz töltve Indavideóra Rhenie felirata, akkor az ki fog kerülni az 5.évad mappájába.

2014. január 23., csütörtök

05x11-RÉSZLETEK!

Így, a 100.epizóddal való visszatérés előtt már rengeteg rövid részletet kaptunk az epizódból. Most is hoztam nektek három újat, melyek közül néhányból már láthattunk jeleneteket, de így is van ami új maradt. A videókban Caroline, Bonnie, Jeremy, Elena, Katherine és Stefan figyelhető meg.






2014. január 22., szerda

05x11-VISSZASZÁMLÁLÁS!

Amerikában már holnap, azaz 23-án vetítik az új részt, így persze a visszaszámlálás eddigi rövid részleteit is megkaptuk! Az elsőben Steven R. McQueen, a másodikban Michael Trevino számol vissza nekünk.



2014. január 20., hétfő

05x11-MÁSODIK RÉSZLET!

Vészesen közeleg a Vámpírnaplók visszatérő epizódja, az 05x11-500 Years of Solitude! Kaptunk egy rövid, második részletet az epizódból, melyben most Paul Wesley számol vissza. A jelenetben azt láthatjuk ahogy Stefan közli, Katherine haldoklik, és nincs sok ideje hátra.


2014. január 19., vasárnap

05x11-ÚJ ELŐZETES, RÉSZLET!

Alig van pár nap az 05x11-500 Years of Solitude című részig, amelyről már rég tudjuk, hogy a Vámpírnaplók 100.epizódja lesz. Most azonban, kaptunk hozzá, nem csak egy új, és tartalmasabb előzetest, hanem egy részletet is, mely bár csak pár másodperces, de megéri megnézni!



2014. január 18., szombat

TO: 01x11-ELSŐ RÉSZLET!

Nem csak a Vámpírnaplók, de a testvérsorozat, a The Originals is kedveskedett nekünk egy részlettel az új epizódból! A videóban Klaus és Elijah párbeszéde hallható, melyet Hayley is végighallgat.


SPOILER!

A tegnapi nap folyamán megtudhattunk egy újabb izgalmas spoilert az E!Online jóvoltából! Ezek után ki nem várja jobban a 100.epizódot?

Nem hiszem el, hogy már a 100. epizódját láthatjuk a Vámpírnaplóknak! Olyan, mintha most kezdődött volna. Mire számíthatunk ezen a csütörtökön?
Visszatekintések, ismerős arcok... és érkezik egy másik dolog is, amiről csak annyit árulhatunk el, hogy 'F' betűvel kezdődik. Lesz továbbá egy olyan jelenet, melyben majd' az egész szereplőgárda feltűnik, ami ritka a sorozat történelmében, s aminél reméljük, hogy nem fogtok mosolyogni. Az utolsó jelenete a résznek? A sorozat egyik, ha nem a legjobb fordulata.

05x11-RÉSZLET!

Szerencsére már nincs sok hátra az 05x11-500 Years of Solitude című 100. epizódig. Azt már eddig is tudtuk, hogy izgalmas résznek nézünk elébe. Most viszont meg is kaptuk az epizód első részletét, melyben Elena és Damon szakításáról van szó!


2014. január 17., péntek

05x13-PROMO KÉPEK!

Megkaptuk az 05x13-Total Eclipse of a Heart című epizód promo képeit!
(A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)




10 DB SPOILER A 100.EPIZÓDRÓL!

1. Az egész epizód Katherine-ről fog szólni. Miután szívinfarktust kapott, teljesen elgyengült, s már csak egy napja van hátra. Igen, ő egy igazi túlélő, de ez alól már nem bújhat ki.

 2. Katherine létezése alatt nagyon sok emléket őrzött meg. És ez tudjátok, mit jelent? Flashback! Egy régi emlék felidézése közben sok új csavar bemutatására számítsatok.

 3. Katherine a sorozat összes szereplőjének okozott már sok kellemetlen és fájdalmas pillanatot, így halálának közeledtével nem szomorkodnak, inkább ünneplik azt. Temérdek alkohol kerül majd elfogyasztásra.

 4. Mivel sok alkohol lesz jelen, így titkok is kibuknak egyesek száján, s a mód, ahogyan próbálja mindenki felfogni, sokakat meg fog lepni.

 5. Caroline botrányos viselkedése tényleg nagyon botrányos lesz. Sőt, az nem kifejezés! Egyesek majd örülnek, míg mások fújolni fognak. A dolgok extrém módon komplikálttá válnak.

 6. Ismerős arcok, helyek és dolgok tűnnek majd fel az epizódban. Egyet sem árulhatunk el, kivéve Stefan kedvenc széfjét - tudjátok, az, amelyikben a nyarat töltötte!

 7. Az epizód tartalmaz egy olyan jelenetet, melyet nagyon sokszor fogunk visszatekerni, annyira izgalmas, sokkoló és őrült lesz. Komolyan, aggódunk a rajongók miatt! Sokan hiperventillálásra készüljenek fel, erre a komoly mellékhatásra. Sőt, tartunk tőle, hogy a Twitter is össze fog omlani. Elnézést, Internet!

 8. Igazából hazudtunk: kettő jelenetnél is az ujjunk a visszatekerő gombot fogja keresni. Ez a második viszont kevésbé sokkoló, de annál inkább szívszorítóbb. Igazi könnyekre számítsatok, elő a zsebkendőkkel!
9. Stefan Katherine-nel és Elenával is csodálatos jeleneteket fog megosztani, így mindkét rajongótábor elégedett lesz majd.

 10. A hasonmás prófécia/mitológia vissza fog térni, melynek ismét nagy jelentősége lesz.

2014. január 15., szerda

05x13-EPIZÓDISMERTETŐ!

Már meg is kaptuk az 05x13-Total Eclipse of a Heart című rész epizódismertetőjét!

ÜDVÖZLET A VALENTIN-NAPI BÁLON - Abban reménykedve, hogy segíteni tud mindenkinek túllépni a közelmúlt traumatikus eseményein, Caroline meggyőzi Elenát és Bonniet, hogy jelenjenek meg a Whitmore Főiskola Valentin-napi Bálján, összetört szívű diákokként. Bonnie kíváncsi lesz, mikor megismerkedik egy Liv nevű hallgatóval, aki jártas a mágiában. Tyler elkezd aggódni Matt Nadiával való kapcsolata miatt. Miután egy zavaró felfedezést tett, Stefan egy bosszantó beszélgetést folytat Damonnel és Enzóval. Wes professzor továbbra is küzd, hogy folytathassa munkáját, akit egy Sloan nevű jótevő segít. Még mindig a bosszútól szomjazva, Damon és Enzo erőszakkal próbálja rávenni Bonniet és Jeremyt, hogy segítsenek nekik, de a tervük egy váratlan és szörnyű fordulatot vesz.

SPOILEREK!

E!Online:

Claire: Adjatok egy kis Vámpírnaplók infót, kérlek! Tudnom kell, mik fognak történni Mystic Fallsban.
Akkor kapaszkodjatok meg, mert lehetséges, hogy nemsokára egy újabb crossover epizód szemtanúi lehetünk. Nemrég beszélgettünk Charles Michael Davis-szel, aki Marcelt kelti életre, s nagyon izgatott volt a gondolattól, hogy Marcel esetleg feltűnik Mystic Fallsban. "Minden megtörténhet, főleg úgy, hogy mindkét sorozatot Atlantában forgatjuk. Szívesen látnám ezt, igen. Nagyon jó lenne látni, ahogy a dolgok a feje tetejére állnak." - mondta Charles. Vajon melyik Salvatore testvérrel ülne le meginni egy kis whiskeyt? Davis végül ennyit fűzött hozzá: "Marcel szerintem annyira szerethető srác, hogy bárkivel haverkodna." Igaza van.

TV Guide:

Úgy örülök, hogy Katherine és Stefan végre összemelegedtek, erre Katherine haldoklik? Lesz még közös pillanatuk a The Vampire Diaries-ben? 
Együtt érzek veled! Egy intenzív pillanatot osztanak meg a 100. epizódban, mikor Stefan segít újra előhívni Katherine-nek a lánya születését, mely szülei halálához vezetett. És ha azt hiszitek, láttátok már Nina Dobrev legjobb alakítását, várjátok ki ezt a jelenetet.

2014. január 14., kedd

05x12-PROMO KÉPEK!

Már meg is kaptuk az 05x12-The Devil Inside című epizód promo képeit! Egészen biztosan izgalmas jelenetek tanúi lehetünk majd! (A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk.)








71ST ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS!

Január 12-én Nina Dobrev, Claire Holt, Kat Graham és Paul Wesley is részt vett az immáron 71.-szerre megrendezett Golden Globe Awards-on! ( A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk. )


2014. január 12., vasárnap

05x12-EPIZÓDISMERTETŐ

Megkaptuk az 05x12-The Devil Inside című rész epizódismertetőjét!

KERESVE AZ ARANY KÖZÉPUTAT - Mikor Enzo egy hátborzongató ajándékkal lepi meg Damont, s kitart amellett, hogy a bosszúhadjárat összeköti őket, Damon erejét feszítve egy tiszteletreméltó dolgot szeretne tenni. Miután egy furcsa és zavaró beszélgetést folytatott Nadiával, Matt hirtelen úgy dönt, rendez egy partit, ahol Caroline egy nyomasztó hírt közöl Elenával, s tettének következményeképpen Stefannel és Tylerrel kell szembenéznie. Aaron minden tőle telhetőt megtesz, hogy jóvá tegye családja múltbeli szörnyű tetteit, s új életet kezd. Végül, Elena hirtelen egy életét fenyegető helyzetben találja magát, s csak percek állnak rendelkezésére, hogy kitalálja, hogyan menekítse ki magát.

2014. január 11., szombat

ÚJ EPIZÓDCÍMEK!

Új epizódcímeket kaptunk mindkét sorozathoz, a Vámpírnaplókhoz és a The Originals-hoz is! Lássuk milyen részekkel fognak visszatérni a szünet után a sorozatok.

The Vampire Diaries:

05x12-The Devil Inside (Az ördög benned lakozik)
05x13-Total Eclipse of a Heart

The Originals:

01x12 - Dance Back From the Dead
01x13 - Crescent City

2014. január 9., csütörtök

ÚJ DESIGN!

Biztos észrevette aki feljött a lapra, hogy történt néhány változás a lapon. Régóta terveztem már az új dizit, de csak most jutottam el addig hogy időm is volt rá! Remélem mindenkinek tetszik, próbáltam valami szépet de egyszerűt összehozni!

PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2014!

Tegnap, január 8-án került megrendezésre az idei People's Choice Awards, ahol összesen 3 db díjat szereztek a Vámpírnaplók színészei! Díjazottak, és videók az eseményről:
Legjobb színész fantasy sorozatban - Ian Somerhalder 
Legjobb színész új sorozatban - Joseph Morgan
Kedvenc TV páros - Damon és Elena
A díjátadón készült videók az alábbi linkeken megnézhetők: LINK1LINK2LINK3LINK4

Illetve hoztam nektek néhány tegnap készült képet a TVD jelöltekről!
(Nagyobb megtekintéséért katt a képekre!)






BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, NINA!

A gyönyörű színésznő, Nina Dobrev ma, január 9-én ünnepli a 25. születésnapját! Nagyon sok boldog születésnapot szeretnék kívánni neki innen, az oldalon keresztül is neki!


2014. január 8., szerda

TO: SAVAGES PROMO!

Wow! Azt hiszem ezután az előzetes után mindenki csak jobban fogja várni a The Originals folytatását! Szerencsére már nincs is olyan messze, 14-én már vetítik a következő részt Amerikában!


2014. január 7., kedd

TO: 01x10-PROMO KÉPEK!

A The Originals jövőhéten érkező részének, az 01x10-The Casket Girls-nek most megkaptuk a promo képeit is! (A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk.)







2014. január 4., szombat

05x11-500 YEARS OF SOLITUDE!

A Vámpírnaplók január 23-án tér vissza, az 05x11-500 Years of Solitude című 100.epizódjával, melynek most elhoztam nektek az epizódismertetőjét, illetve a promo képeit is!

VISSZATEKINTÉS KATHERINE KORAI ÉLETÉBE - Ahogy szembenéz egy újabb krízissel, Katherine visszaemlékszik arra a traumatikus éjszakára, mikor 1490-ben életet adott lányának, s akit rögtön elszakítottak tőle. Stefan elárulja Elenának, Caroline-nak és Bonnie-nak, hogy Katherine egészségi állapota a legrosszabbra fordult, miközben Damon, Matt és Jeremy Katherine legemlékezetesebb pillanatait beszéli meg. Nadia megjelenik egy rémisztő tervvel, hogy megvédje anyját, Stefan és Elena pedig kényszer hatására segít neki. Eközben, Caroline megalázottnak érzi magát, mikor rádöbben, hogy elfelejtette Elenának megemlíteni a legutóbbi sokkoló pletykát, utána pedig botrányos viselkedést produkál. Végül, Elena és Katherine a kapcsolat egy váratlan pillanatát osztják meg.

(A képek nagyobb megtekintéséért katt rájuk!)