2014. március 30., vasárnap

TO: 01x18-PROMO KÉPEK!

A The Originals 01x18-The Big Uneasy című epizódja április 15-én érkezik, most viszont megkaptuk a rész promo képeit. (A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk.)






2014. március 28., péntek

05x17-RESCUE ME!

Letöltés:
-Rapidgator                                     
-Bitshare

Feliratok:
-Opensubtitles /Angol

Online:
-Indavideó  /Eredeti
-Indavideó /Angol felirattal
-Indavideó /Magyar felirattal

Zenelista:
-Arctic Monkeys - Do I Wanna Know                  
-The Head and the Heart - Shake
-Ingrid Michaelson - Girls Chase Boys                                
-Amy Stroup - Far from Yesterday
-Eytan and The Embassy - Weekend            
- Leagues - Walking Backwards
05x18-Resident Evil (április 17.)

2014. március 27., csütörtök

2014. március 25., kedd

SPOILEREK!

Sok-sok spoileret kaptunk leginkább a párosokkal kapcsolatban.

A Delena párosnak például Julie Plec elmondása szerint sok megbeszélnivalója lesz, viszont Ian Somerhalder hozzátette, hogy amikor a két karakter nekiáll beszélgetni általában mindig az ágyban fognak kikötni...

Mint tudjuk lesz egy epizód Paul rendezése által, és úgy tűnik van remény a Stelena fanok számára ugyanis ez az rész bővelkedni fog Stelena pillanatokkal.

Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a Klaroline és a Steroline (Stefan & Caroline) kapcsolatra nem túl sok esély van, bár a színészeknek semmi sem lenne ellenükre.


5.ÉVAD: PLAYFEST PROMO

Kaptunk egy újabb, Playfest-es promot az 5.évadhoz. Érdemes megnézni, sok új jelenet van benne, és a videó is elég izgalmasra sikeredett! Ezek után szerintem nincs aki ne várja az új részt/részeket.


2014. március 23., vasárnap

NÉZETTSÉG!

The Originals:


01x17-Moon Over Bourbon Street:
A testvérsorozat legutóbbi epizódját elég sokan, 1.64 millióan követték nyomon! A többivel összehasonlítva talán ez kicsit kevés, de úgy gondolom a sorozat rajongóinak egyelőre semmi ok az aggodalomra.

The Vampire Diaries:


05x16-While You Were Sleeping:
A sorozat nézettségi adata a 05x14 óta egyre csak növekszik, ami a most szintén meg is látszik, hisz az epizódot összesen 2.28 millió ember követte nyomon! Úgy látszik a nézők szerint is egyike volt a sorozat érdekes/izgalmas részeinek, hisz ez az adat jóval felülmúlta a 15. rész nézettségét is. 

EPIZÓDOK: VETÍTÉSI DÁTUM

Megkaptuk a Vámpírnaplók epizódjainak vetítési dátumát, egészen az évadzáróig.
05x17 - Rescue Me : 2014. március 27.
05x18 - Resident Evil : 2014. április 10.
05x19 - (nincs cím) : 2014. április 24.
05x20 - (nincs cím) : 2014. május 01.
05x21 - (nincs cím) : 2014. május 08.
05x22 - (nincs cím) : 2014. május 15. / Évadzáró!!! 



2014. március 21., péntek

05x16-WHILE YOU WERE SLEEPING

Angol felirat: 
-Podnapisi
-Feliratok.info

Magyar felirat: 
-Opensubtitles
-Data
-Podnapisi

Online:
-Indavideó / Angol felirat nélkül
-Indavideó /Angol felirat                                  
-Indavideó /Magyar felirat

Zenelista:
Laurel - Fire Breather
Courtney Barnett - Avant Gardener
Empire of the Sun - Alive

2014. március 20., csütörtök

SPOILER!

TV LINE:

A napokban kaptunk egy újabb spoilert a ma levetítésre kerülő részről, amely főleg a Delena rajongóknak kedvez. Ian Somerhalder elmondása szerint hiába mérgezték meg Damon ex barátnőjét, s vágyik így a vámpír vérre, de ez még nem jelenti azt hogy mindennek vége van köztük. Az eheti epizódban elég fontos dolog fog történni kettejük között, s a színész szavaival élve: "Egy kis szex is lehetséges. Exek, emberek! Mit fogtok csinálni?"






2014. március 18., kedd

05x16-RÉSZLETEK!

A napokban megkaptuk a csütörtökön érkező, 05x16-While You Were Sleeping című epizód mindkét részletét. A videókban látható Bonnie, az új boszorkány Liv, Damon, Jeremy és Matt is. 



2014. március 14., péntek

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DANIEL!

A The Originals ősi vámpírját Elijah Mikaelson-t megformáló Daniel Gillies ma ünnepli 38.születésnapját! Ezúton szeretnék neki nagyon boldog születésnapot kívánni!


2014. március 13., csütörtök

SPOILER

TV Guide:

Elena végre visszatért a The Vampire Diariesban. Valamilyen infó, mi vár ránk a jövő héten? 

Ha úgy gondoljátok, Katherine az, aki pórul járt utolsó húzásával, akkor várjátok ki, Elena miket fog átélni. Nem elég, hogy a vírustól vámpírokat akar enni, a hallucinációktól még zavartabb lesz. És a fény az alagút végén? Az előzetesben látható csók csak a kezdete egy forró és őrült összemelegedésnek. Reméljük, hogy túlzott örömükben nem fogják felfalni egymást.

Forrás: vampire-d.net

05x16-KANADAI ELŐZETES!

Megkaptuk az 05x16-While You Were Sleeping című epizód kanadai előzetesét is!


2014. március 12., szerda

2014. március 8., szombat

SPOILER!

Katherine spoiler:
Caroline Dries elárult nekünk egy két dolgot Katherine halálával kapcsolatban, ugyanis azt nem lehetett tudni, hogy halálával hova távozott.
"Nem a Mennybe, s nem is a Pokolba került, ez a lényeg - hanem egy sötét világba."
Dries azt is elmondta, hogy nem szándékozzák a jövőben megmagyarázni ezt a sötét világot, mivel nem így akarják életben tartani Katherine szálát.
"A sorozatban visszatérhetnek emberek, szóval a halál nem mindig végleges; ezért is mondjuk azt, hogy: 'Nem, elment.'"

ELTŰNTEM..

Nos, én is észrevettem és visszajelzést is kaptam azzal kapcsolatban, hogy mostanában nem vagyok olyan aktív é gyors mint ezelőtt. Ennek magánéleti háttere van sajnos, de mostantól ígérem minden visszaáll a régi kerékvágásba! Elnézést kérek a késésekért, tényleg! Remélem van aki még így is szereti az oldalt! Nemsokára pedig hozok nektek egy két új spoilert a Delena párossal és Katherinnel kapcsolatban is!

05x17-PROMO KÉPEK!

05x17-Rescue Me című epizód promo képei! Nagyobb megtekintésért kattintsatok rájuk!





05x16-EPIZÓDISMERTETŐ!

A GYILKOS VÍRUS - Mikor Stefan próbálja megmagyarázni a közelmúlt eseményeit a nagyon beteg Elenának, a lány elsőre ösztönösen Damont hívja. Ezzel egy időben, Damon azon gondolkodik, hogyan adjon Elena tudtára egy felkavaró vallomást. Miközben Wes professzor dokumentumait nézi át, Caroline egy borzalmas titkot fedez fel, majd meglepődik, mikor feltűnik Enzo, azt állítva, hogy tudja a megoldást, mely megoldaná a problémát. Mivel Enzo ragaszkodik hozzá, Caroline megkéri Stefant, hogy találkozzon vele egy rejtélyes helyen, ahol csatlakoznak az Utazókhoz, s Sloan új információt fed fel a hasonmások fontosságával kapcsolatban. A tavaszi szünet miatt többnyire kihalt Whitmore Főiskolán Elena belefut Lukeba, abba a diákba, aki látszólag ismeri őt, a lány viszont nem emlékszik arra, hogy találkozott volna vele. Mivel nemrég dobta a barátja, Luke azt javasolja Elenának, hogy a szünet alatt igyanak egyet, de a lány elküldi őt, hogy megtalálja Bonniet és az újonc boszorkányt, Livet. Damon végül elmondja az igazságot Elenának a közelmúltban elkövetett tetteiről, s egy új megállapodást kötnek a kapcsolatukat illetően.

05x16-ELŐZETES

Megkaptuk az 05x16-While You Were Slepping című epizód bővített előzetesét, melyet március 20-án láthatunk majd a képernyőn! 


2014. március 7., péntek

05x15-GONE GIRL!

Feliratok: ANGOLMAGYAR
Online magyar felirattal: IndavideoNezzsorozatokat.info
Esetleg ha lesz több link, majd azokat is folyamatosan hozni fogni!



05x17-EPIZÓDISMERTETŐ!

05x17-RESCUE ME:

MARKOS MEGÉRKEZIK MYSTIC FALLSBA - Annak érdekében, hogy távol tartsa Stefant Sloantól és az Utazóktól, Caroline és Enzo megegyeznek, hogy Atlantába utaznak, hogy megkeressék az újonnan felfedezett hasonmást. Caroline meglepődik, mikor Enzo nyit felé, s mesél a múltjáról. Damon és Elena egy furcsa délutánt töltenek el Jeremy iskolai fogadóóráján, ahol megtudják, a fiú rosszul viselkedik. Később, Damon vonakodva mond el Elenának felkavaró híreket Jeremy magánéletéről. Bonnienak egy nyugtalanító találkozásban lesz része Luke-kal, akinek többet tud meg családi múltjáról. Liv beavatja Jeremyt az Utazók következő lépésének pletykájába, majd demonstrálja a fiúnak hatalmas erejét. Jeremy egy váratlan alkut köt a lánnyal, majd hoz egy olyan döntést, mely teljesen lesújtja Elenát. Stefan és Caroline a barátság egy különleges pillanatát osztják meg. Végül, az események borzasztó fordulata végett az Utazók táboránál megjelenik rejtélyes vezetőjük, Markos.

2014. március 6., csütörtök

05x15-RÉSZLETEK!

Az 05x15-Gone Girl című epizód mindkét részletét megkaptuk! A videókban feltűnik Caroline, Stefan és Damon is. 



2014. március 4., kedd

05x14-RE#ASH!

Mint ahogy mindig szoktuk, most is kaptunk egy Rehash részt az 05x14-No Exit című epizódhoz.


2014. március 3., hétfő

IAN: KREWE OF ENDYMION!

Ian Somerhalder részt vett a 2014.március 1-jén megrendezett Krew of Endymion parádén. A színész a sorozattal kapcsolatos rózsafüzéreket dobálta be a rajongók közé. Hoztam néhány képet is az eseményről.
(A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)




2014. március 2., vasárnap

05x16-PROMO KÉPEK!

Megkaptuk az 05x16-While You Were Sleeping promo képeit, melyeken feltűnik az új karakter is. (A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)