2014. április 30., szerda

CANDICE: THE LATE LATE SHOW

Április 29-én Candice Accola a The Late Late Show-ba szerepelt, s erről hoztam nektek most egy elég hosszú (majdnem 10 perces) videót.


05x20-ELSŐ RÉSZLET!

Megkaptuk az 05x20-What Lies Beneath című epizód első részletét, melyben Luke-ot, Stefant és Damont láthtajuk, s utóbbi mindenképp meg akarja találni Enzot.


2014. április 29., kedd

2014. április 25., péntek

05x22-HOME

EGY HIHETETLENÜL IZGALMAS FINÁLÉ - Teljesen összetörve egy váratlan tragédia miatt, Damon arra fókuszál, hogy ne essen szét darabjaira, s közben egyre keményebben kényszeríti Bonniet, hogy állítsa meg a Túlvilág pusztulását. Elena a saját kezébe veszi az irányítást, s követeli Luke és Liv segítségét, Liv azonban megtagadja ezt, míg Caroline nem hajlandó személyes motivációkat adni neki. Forbes seriff elszörnyed, mikor Markos erőszakot alkalmaz Tyler/Julian ellen, bizonyítva, hogy egész Mystic Falls az Utazók irányítása alatt van. Az új információk tudatában Forbes serifftől, Damon előáll egy veszélyes tervvel, melynek sikere a másodperc törtrészén múlhat Jeremy és Matt segítségével. Liv egy rögtönzött megjegyzéssel látja el Stefant, a férfi pedig Caroline-tól kap egy meglepő érzelmi vallomást. Ahogy a Túlvilág egyre rosszabb állapotba kerül, Bonnie megragadja az alkalmat, hogy rendezzen egy ügyet egy régi ismerőssel. Végül, Damon terve hatalmas robbanást okoz Mystic Fallsban, melytől mindenki zavarodottá válik, hősiességet, megkönnyebbülést, áldozatot és kétségbeesést hagyva.  (forrás: vampire-d.net)







05x19-MAN OF FIRE!

Eredeti nyelven: 
-Rapidgator

Feliratok:
-Opensubtitles  /Angol
-Opensubtitles  /Magyar

Online:
-Indavideó /Eredeti nyelven
-Indavideó /Angol felirattal
-Indavideó /Magyar felirattal

Zenelista:
-Brick & Mortar: Locked in a Cage
-Buddy Stuart: Ninety Nine Pounds Of Dynamite
-Agnus Stone: Be What You Be
-Starlight: Johnny Angel
-US Royalty: Breathless



05x20-What Lies Beneath

2014. április 24., csütörtök

05x19-RÉSZLET!

Megkaptuk az 05x19-Man of Fire című epizód részletét.


TO: KÉPEK!

A The Originals kedveskedett nekünk két új évados fotótóval, méghozzá Hayleyről és Camiról! (A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)


2014. április 23., szerda

SPOILEREK!

  • Markos jövőbeli tervei olyan következményekkel is járhatnak ami ártani fog mind Bonnie mind a Túlvilág számára. Egy teljesen új világba fog érkezni. Paul Wesley elmondása alapján, ez egy olyan cselekményszál lesz, amit leginkább majd csak a 6.évadban láthatunk, de még több lehetőségünk lesz arra, hogy megismerjük ezt a világot.
  • Az utolsó 1-2 epizód a rengeteg fájdalom mellett sok örömöt, sőt még ünneplést is fog tartalmazni. A Túlvilág közelgő pusztulása és Mystic Falls mágiabeli veszélyezettsége miatt, Damon lesz az aki magára vállalja a hős szerepet.
  • A következő epizódban ki fog derülni Maggieről minden, és az Enzo fanok nem panaszkodhatnak, hisz a 19.epizódban sokat lehet majd látni.

05x18-RE#ASH!

Mint mindig, most is megkaptuk a múltheti epizód, az 05x18-Resident Evil Rehash részét! 


03x01-SZINKRON!

Már fel is lett töltve Indavideóra a Vámpírnaplók 3.évadának 1. része szinkronosan, úgyhogy IDE kattintva meg is nézhetitek a részt! 


2014. április 21., hétfő

100.000 LÁTOGATÓ!

Eljött ez a pillanat is így lassan másfél év után, de elértük a 100.000 látogatót! Nagyon boldog vagyok és hálás nektek, köszönöm szépen mindenkinek aki benézett az oldalra! Na és persze azt is jó látni, hogy ennyi Vámpírnaplók fan van! Ilyenkor érzem azt, hogy van haszna és értelme annak amit csinálok, és nem tudom eléggé megköszönni, hogy nap mint nap itt vagyok és olvassátok a frisseket! Köszönöm! 




2014. április 20., vasárnap

SPOILEREK!

  • Danielle Campbell beszélt a The Originals fináléjáról, s állítása szerint annak hatására hogy az egész évad során mindenki egymás ellen játszott, a fináléban minden összeomlik. Tele lesz az epizód feszültséggel, ez lesz a "végső robbanás". 
  • Julie Plec elmondása szerint se számíthatunk sok jóra, ugyanis elmondása szerint a TO utolsó része tele lesz vérrel, s rengeteg ember fog meghalni. 
  • A TVD következő részéről: Kapni fogunk '60-as évekbeli flashback-eket, leginkább Damon-ről. Végre feltűnik Maggie (Enzo szerelme) és talán még Bonnie is belátóbb lesz Liv-el.
  • A Vámpírnaplók fináléjában sok ismerős arc fog feltűnni, és az epizód végi jelenet vetekszik majd a Katherine-es ujjlevágós jelenettel.

PENSHOPPE!

Biztos emlékeztek, hogy még tavaly májusban készült néhány kép Nina-ról és Ian-ről a Penshoppe által. Ezek közül jelent meg most néhány új fénykép. 
   
          




TO: 01x19-JELENET!

Megkaptuk a The Originals első jelenetét melyben Klaus és Elijah párbeszéde látható.


KELLEMES HÚSVÉTOT!







Ezúton is szeretnék minden egyes Vámpírnaplók rajongónak Kellemes és Boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánni! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak pedig sok tojást! 

2014. április 18., péntek

05x18-RESIDENT EVIL!

Eredeti nyelven:
 -Rapidgator                                                               

Feliratok:
-Feliratok.info /Angol!
-Feliratok.info /Magyar!

Online:
-Indavideó /Angol felirat
-Indavideó /Magyar felirat
-Nezzsorozatokat.info

Dallista:
-The New Division - Kids
-Wolfmother - Woman
-Angus Stone - It Was Blue
-The Lonely Forest - Warm/Happy
-Sara Hickman - Mad World
-M83 - Outro

                                                                                                                       

05x21-PROMISED LAND!

HALÁL HALÁL HÁTÁN - Amikor Stefan és Elena megszöknek Markos kezei közül, egy elszigetelt és távoli helyen találják magukat, ahol Stefan Elenával a lány és Damon kapcsolatáról elmélkedik. Miután a tervük, miszerint megvédik a hasonmásokat, rosszul sült el, Liv és Luke egy veszélyes stratégiával állnak elő. Damon Mattel és Jeremyvel próbál csapdát állítani Markosnak, akiről kiderül, pusztító meglepetést tartogat a többieknek. Bonnie végül bevallja Carolinenak, hogy mindenki elől eltitkolta az igazságot a Túlvilágról. Míg Bonnie kétségbeesetten keresi a módját, hogyan állíthatná meg Markost, Caroline az egyik Utazó elképzelhetetlen kegyetlenségének lesz szemtanúja. (forrás: vampire-d.net)



2014. április 17., csütörtök

THE ANOMALY

Megkaptuk Ian Somerhalder legújabb filmjének előzetesét, mely a The Anomaly címre hallgat. Az Egyesült Királyságban 2014. július 04-én lesz a premier, de az előzetes alapján szerintem megéri rá várni! 


3.ÉVAD: MAGYAR ELŐZETES!

Nemsokára elindul a Cool TV-n a Vámpírnaplók 3.évadának szinkronos változata. A 03x01-et 2014.április 22-én, kedden láthatjuk, este 23:05-kor! Íme, a már szinkronizált előzetes.


OYSTER MAGAZINE 2014!

Az Oyster Magazin nemrég készített egy fotósorozatot Phoebe Tonkin-nal, és most erről hoztam nektek képeket. (Nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)


 



TO: 01x20-PROMO KÉPEK!

Kaptunk 9 db promo képet a The Originals 01x20-A Celebration Of Life című epizódjából!






2014. április 16., szerda

TO: 01x19-ELŐZETES!

Hamarosan hozom majd magyar felirattal a The Originals legújabb részét, de addig is megkaptuk az 01x19-An Unblinking Death című epizód előzetesét. 


2014. április 15., kedd

COACHELLA 2014!

Nemrég került megrendezésre a 2014-es Coachella Music Festival melyen több TVD-s, illetve TO-s színész is megjelent. Erről hoztam nektek néhány képet! (Nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)

 

       


HELYZETJELENTÉS, ÚJ KÉPEK!

Nos, nem soká itt a tavaszi szünet és az új részek is hamarosan jönnek, úgyhogy arra gondoltam a szünetben megpróbálok újítani egy kicsit az oldalon. Sokan kitöltöttétek a kérdőívet (amit még egyszer nagyon köszönök) és van egy-két olyan ötlet is közöttük, amire úgy gondolom sokan kíváncsiak lennének, meg persze nekem is van néhány gondolatom! Addig is, ha bárkinek van bármi kérése/javaslata szívesen fogadom, azt viszont nem tudom garantálni, hogy minden kérést teljesíteni is tudok! 
Addig is, hogy hangolódjunk egy kicsit a Vámpírnaplók következő részére, hoztam nektek 3 új képet a részből, a Just Jared jóvoltából!

05x18-Resident Evil