2014. május 31., szombat

A 6.ÉVADRÓL!

Az anti-mágikus határvarázslat még mindig aktív, tehát a vámpírok egyfajta Utazókká váltak abban az értelemben, hogy nincs hová hazatérniük. A 6.évadban esetleg megtalálják egymást, vagy személyes 'utazásra' indulnak?
Továbbra is szerepet fog játszani az anti-mágikus határ, ahogyan a történet haladtával elkezdjük felfedni mit is jelent a haza szó fogalma. Ahogyan a történet kibontakozik látni fogjuk, kire milyen hatással van, illetve ki hogyan kezeli szerettei elvesztését. (De ez mindenki számára egy különböző és személyes módon fog történni.) Néhányan küzdeni fognak, hogy megtalálják a módot otthonuk megmentésére, mások viszont már vagy feladták vagy megbékéltek vele. Azt akartuk, hogy ez egyéni legyen mindenki számára.

Stefan elvesztette a legjobb barátját és a testvérét, valamint Elena és Jeremy is elvesztetett néhány számukra nagyon fontos személyt. Hogyan fognak megbirkózni a bánattal?
Nem mondhatok túl sok részletet, anélkül, hogy fel kelljen fednem bizonyos dolgokat, de annyit elárulhatok, hogy a finálé pusztító hatásai érezhetők lesznek és ez teljesen megváltoztatja majd a sorozat dinamikáját.

Alaric újra akcióba van, ahogy Enzo is. Kaphatunk bármi infót a kettejük közötti dinamikáról?
Nagyon izgatottak vagyunk Alaric visszatértével kapcsolatban, és tervezgetjük, hogy illesztjük majd Elena életébe, hogy segítséget nyújtson neki, mint egyfajta szülő. Enzo pedig, ahogy hagytuk, még mindig egy vadabb személyiség, és alig várjuk, hogy ők ketten találkozzanak. Nézzük csak a kívánságlistát: talán lesz egy kocsmai verekedésük a jövőben, vagy egy karaoke verseny.

A Túlvilág eltűnt. Hogyan befolyásolja majd ez a sorozat mitológiáját? A Gilbert gyűrű még mindig működik, és a szellemek léteznek ebben (az úgymond) Túlvilág nélküli világban?
A Túlvilág nélkül, már nem sokáig léphet Jeremy sem kapcsolatba a szellemekkel, innen is tudhatjuk, hogy tényleg megszűnt. Ez persze azt is jelenti, hogy a Gilbert gyűrű nem működik többé.

Caroline mindig is a show egy központi és kedves része volt. Ezzel szemben mikor kitörte Luke nyakát az drasztikus és váratlan volt. Vajon ez a tett növeli a Stefan és Caroline között egyre csak növekvő érzelmeket, vagy a rajongóknak egy sokkal sötétebb Carolinera kellene számítaniuk a 6.évadban?
Mint tudjuk, Caroline utálja ha nem ő írányítja a dolgokat, és azáltal hogy Stefan meghalt, és Bonnie a saját sorsáról döntött, a lány tehetetlennek fogja érezni magát, és kicsúszik a kezéből az irányítás. Ez a lépés tehát tiszta kétségbeesés volt tőle. Amit Stefan iránt érez az baráti. De néha olyan, mintha ő maga se tudná, mit is érez pontosan, minden olyan zavaros. Hiszen Stefan a barátja. Elena szerette Stefant. Elena a legjobb barátja. Ez olyan mint egyfajta tilalmi zóna, ezért még, ha vannak is 'több-mint-barát' érzései ellöki őket, vagy meggyőzi magát az ellenkezőjéről. Minden alkalommal mikor megmutatjuk egy karakter sötétebb oldalát az vicces, mert ez változást hoz az írók, a színészek és a nézők számára is. Érdekes lenne látni Caroline sötétebb oldalát, de ezt csak akkor hozzuk el, ha 100%-ig megéri majd.

Mit árulhatsz el azzal kapcsolatban, hogy Bonniet és Damont látni fogjuk-e még a 6.évadban?
Csak annyit mondhatok, hogy látni fogjuk még őket.

Tyler és Matt Donovan győztesekként voltak jelen a fináléban. Tyler ugyanis már nem hibrid, és a kötelékkel sincsenek többé gondjai. Matt pedig végre úgy élhet, hogy nem úgy néznek rá mint egy két lábon járó Happy Meal-re. Mit tartogat számukra a jövő?
A 6.évad számukra egy új helyen kezdődik majd, amin remélhetőleg érezhető lesz mennyire új és király. Tyler az 5.évadban nem épp a megfelelő helyekre került, ezért próbáljuk majd meg kicsit felrázni a dolgokat. Hasonlóképpen Matt annyiszor vált áldozattá a sorozatban annak eredményeként, hogy konkrétan egyedüli emberként volt jelen egy vámpírokkal teli világban, hogy izgatottan várjuk milyen lehetőségeket ad neki a sors most, hogy végre egy 'emberibb világban' élhet.

(Saját fordítás!)

2014. május 30., péntek

03x06-AZ EGYEZSÉG!

A Vámpírnaplók 3.évadát minden kedden sugározzák magyar szinkronnal a Cool TV-n és most fel is töltötték Indavideóra az előző részt, ami a 03x06-Az egyezség!

2014. május 28., szerda

WORLD MUSIC AWARDS

Május 27-én, azaz tegnap került megrendezésre a 2014-es World Music Awards, melyen Nina Dobrev is részt vett. A színésznő díjátadóként volt jelen. Hoztam is nektek néhány képet a rendezvényről. (A képek nagyobb megtekintéséért kattintsatok rájuk!)



    


2014. május 23., péntek

SPOILEREK!

-Szegény Stefan annyira zaklatott volt a The Vampire Diaires fináléjának végén. Van esély rá, hogy rendbe jön?
Legalább ott van neki Caroline, ugye? Sajnos ez a kapcsolat nem feltétlenül fogja kitölteni azt az űrt amit Damon hagyott maga után. "Ez tényleg egy karakter meghatározó út lesz Stefan számára, s ez eléggé meg is fogja változtatni őt." -árulta el Julie Plec. "És mikor jön el az a pont amikor eldönti, hogy feladja vagy tovább keresi a válaszokat?" Hát, ez nem hangzik túl ígéretesen Damon számára. /TV Guide/

-Mikor a TV Line Caroline és Stefan kapcsolatáról kérdezett, Paul Wesley azt nyilatkozta, hogy szerinte a randizást egyszerűen csak meg kéne kerülniük. A színész szerint most rögtön szexelniük kellene. Az Elenát alakító Nina Dobrev elmondása szerint pedig karaktere megtalálná a módját, hogy megbékéljen Caroline érzéseivel Stefan iránt. Hiszen semmi joga ítélkezni. (Tekintve, hogy már mindkét testvérrel volt együtt.) /TV Line/

-Most, hogy Hayleyt már hibridként láthatjuk majd a The Originals-ban, felmerült a kérdés miszerint Elijah segíteni fogja-e a lányt, mint 'vámpír mentora'? Úgy tűnik nem csak mi vagyunk izgatottak ugyanis Phoebe Tonkin is nagyon várja, hogy új szerepébe élhesse bele magát. Elmondása szerint mindig is szeretett volna vámpírt alakítani, s még nem tudni leginkább kinek a segítségére fog szorulni. Nem kizárt, hogy a jövőbe lesz valami közte és Elijah között, de egyelőre ne tervezgessünk hasonló pillanatokat. Annál inkább, lehetséges, hogy közelebb kerül Klaushoz, és egy váratlan barátság alakul ki kettejük között. /TV Line/

(Saját fordítás!)

2014. május 21., szerda

03x05-A MEGTORLÁS

Bár a Vámpírnaplók az 5.évad végével szünetre vonult, szerencsére nem maradtunk epizódok nélkül. A 3.évad szinkronos változata ugyanis továbbra is megy a Cool TV-n kedd esténként. A tegnapi rész a 03x05-Megtorlás volt.

2014. május 20., kedd

05x22-HOME: REHASH!

A Vámpírnaplók 5.évada is véget ért, s most meg is kaptuk a finálé, az 05x22-Home című epizód Rehash-jét, Arielle Kebbel vezetésével.

2014. május 19., hétfő

TO: SPOILER!

A The Originals fináléja csodálatos volt, és végre megkaptam azt a fantasztikus Hayley jelenetet amire vártam! Bármi infó, hogy mi lesz most az "anyafarkassal"?

Hayley a második évadban komoly, sötét fordulatot vesz, figyelmeztetett Phoebe Tonkin. "Egy nagyon törött és elveszett lányt fogunk látni. Azt se tudja többé, hogy ki is ő valójában. Nem csak azt nem tudja, hogy honnan jött, hanem azt se, hogy ki/mi ő perpillanat. Ez szomorú és szívszorító." És tudod mit jelent a sötétség? Kevesebb csókot! "Nem!"-mondta Tonkin nevetve, mikor az E!Online arról kérdezte, hogy csókolózott-e már Daniel Gillies-el. (A harmadik epizódot forgatták le.)

(Saját fordítás, nem biztos, hogy pontos, de a tudásomhoz mérten fordítottam le!)

2014. május 17., szombat

SPOILEREK!

  • Mindenkit lesokkolt a Vámpírnaplók fináléjának vége, ám nem most láttuk utoljára Damont és Bonniet. A kérdés csupán az vajon milyen formában, ugyanis az egyenlőre kérdéses, hogy sikerült-e teljesen békére lelniük. Hogy, miért, és hol?-ez is a rejtély része. 
  • Alaric ismét állandó szereplő lett a sorozatban, ahogy Enzo is. Ugyanis miután visszatért a halálból ő is úgy fog dönteni, hogy Mystic Falls-ban marad.
  • Elméletileg a sorozat 7 évados lesz, de ez még nem biztos.
  • Rebekah pár részre ismét visszatér a The Originals 2.évadába.
  • Miután Tylert kidobták a városhatáron túl, visszaváltozott, majd meghalt. Mikor visszatért az életbe újra ember lett, vérfarkas génekkel. Ez egy érdekes és félelmetes helyzetet ad számára ugyanis láthatjuk majd hogyan próbálja leküzdeni az újból visszatért agresszióját.
  • A karakterek alapvetően mind elfogadják majd a tényt, miszerint Bonnie és Damon örökre elveszett, ám lesznek akik még mindig felteszik a kérdést, vajon hol is lehetnek, hogy megmentsék őket, néhányan teljesen feladják, vannak akik a tagadásba menekülnek, ám minden szereplő máshogy fog reagálni erre a veszteségre.
(Saját fordítás!)

2014. május 16., péntek

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, JOSEPH!

A The Originals szívtipró ősi vámpírját megformáló Joseph Morgan ma ünnepli 33.születésnapját! Ezúton szeretnék neki Nagyon Boldog Születésnapot Kívánni!


05x22-HOME /ÉVADZÁRÓ!/

Szeretném megköszönni, hogy egész évben követtétek az oldalt, és olvastátok a frisseket! Természetesen a szünet alatt is itt leszek és hozom az újdonságokat, érdekességeket! Ezen kívül fontos tudni, hogy a Vámpírnaplók 6.évada októberben fog érkezni, ugyan úgy csütörtökönként a The Originals viszont nem keddenként, hanem hétfőn fogják leadni!

Eredeti:               
-Rapidgator
-FileFactory

Feliratok:
-Opensubtitles /Angol
-Feliratok.info /Angol
- /Magyar

Online:
-Indavideó /Eredeti
-Indavideó /Angol felirat
-Indavideó /Magyar felirat
-Nezzsorozatokat.info

Zenelista:
-Lykke Li: No Rest For The Wicked
-Ash Grunwald: Walking
-I Am Strikes: Love Is Just A Way To Die
-Yeah Yeah Yeahs: Buried Alive
-Glasvegas: Finished Sympathy
-Lucy Rose: Be Alright
-Birdy: Wings


Egy kis ízelítő a The CW-től, sorozatairól: 



2014. május 15., csütörtök

JOSEPH ÉS PERSIA ELJEGYZÉSE!


  A lassan 33.életévét betöltő Joseph Morgan eljegyezte kedvesét, Persia White-ot. Először a Vámpírnaplók 3.évadának forgatása alatt találkoztak, ugyanis a 41 éves színésznő a sorozatban Bonnie Bennett édesanyját alakította. A Wetpaint-nek ezt nyilatkozták:

 "Hálásak vagyunk azoknak, akik támogatták vad, kreatív, szenvedélyes és valószínűtlen kapcsolatunkat. Egy ritka és értékes dolgot találtunk: az igaz szerelmet. Mindenkinek ezt kívánjuk!" 

2014. május 14., szerda

SPOILEREK!


Először is a linkekkel kapcsolatban sokan kérdeztetek. Ezeket már feltöltöttem az erre kijelölt menüpont alá, de most kiírom még egyszer.

  • Azt már tudtuk, hogy a Vámpírnaplók fináléja elég sok halált tartogat számunkra, most viszont az is kiderült, hogy az egyik szereplő a finálé elején hal meg, s ez a többieket csak még jobban motiválja majd arra, hogy megmentsék a Túlvilágot.
  • Most hogy Stefan meghalt, rengeteg név felmerült, vajon kikkel találkozhat odaát, de egyelőre semmi biztosat nem tudunk. Inkább olyan szereplőkben kell gondolkodnunk akikkel életében is megtalálta a közös hangot, bár ki tudja. Alaric, Lexi...viszont Kol is elég megrögzötten próbálta megállítani a Túlvilág összeomlását. 


05x22-HOME: RÉSZLET!

A Vámpírnaplók 05x22-Home című epizódja csütörtökön fog érkezni, s ez ugyebár már a finálé lesz. Ennek a résznek kaptuk most meg az első részletét, melyben Damon és Bonnie szerepel. 


2014. május 13., kedd

TO: 01x22-RÉSZLET!

A The Originals fináléja is vészesen közeledik, úgyhogy most meg is kaptuk az 01x22-From a Cradle to a Grave című epizód első részletét.


BOLDOG SZÜLINAPOT, CANDICE!

Candice Accola, a Vámpírnaplók szöszi vámpírja, ma ünnepli 27.születésnapját! Ezúton szeretnék neki Nagyon Boldog Születésnapot Kívánni! Candice-ről találhattok egy rövidebb leírást a Színészek menüpont alatt!


2014. május 12., hétfő

05x21-RE#ASH!

Mint minden héten most is megkaptuk a múltheti epizód, az 05x21-Promised Land, Rehash részét Arielle Kebbel vezetésével. 


2014. május 11., vasárnap

TO: 01x22-KANADAI ELŐZETES

A The Originals is az 1.évad végére ért, s most kaptunk is a fináléhoz, az 01x22-From a Cradle to a Grave című epizódhoz egy kanadai előzetest, melyben Mikael is felbukkan. 




2014. május 9., péntek

05x21-PROMISED LAND

Letöltés: 
-Rapidgator
-Netload

Feliratok:
-Feliratok.info /Angol
- /Magyar

Online:
-Indavideó /Eredeti
-Indavideó /Angol felirattal
-Indavideó /Magyar felirattal
-Nezzsorozatokat.info
(Itt fent van magyar felirattal is!)

Zenelista:
-Rival Sons: Torture
-The Garden District: The Truth In You
-The Felice Brothers: Cherry Licorice
-Bastille: Bad Blood
-Hotpipes: Future Bolt
-The Privates: I'll Be Honest
-Raign: Don't Let Me Go


05x22-Home /Évadzáró!/


2014. május 8., csütörtök

TO: 01x22-PROMO KÉPEK!

Megkaptuk a The Originals 01x22-From a Cradle to a Grave című epizódjának a promo képeit, amely ugye a sorozat fináléja lesz. (A nagyobb megtekintéséért kattintsatok a képekre!)







SPOILEREK!


  • Megtudtuk, hogy az eheti epizódban Stefannak és Elenának sok közös jelenete lesz, és a halálközeli élmények miatt, ha nem sikerül megmenteni a Túlvilágot valamelyik(ük) állandó szereplő végleg elhagyja a sorozatot. 
  • Az idei évad fináléja nagyobbat fog szólni az összes eddiginél, és hiába lesz egy két nagyobb haláleset, most az fog számítani, hogy mi lesz velük.
  • Daniel Sharman fogja alakítani a The Originals 2.évadában Kalebet, aki egy boszorkány.

05x21-MÁSODIK RÉSZLET!

Megkaptuk az 05x21-Promised Land című epizód második részletét, melyben Bonnie, Enzo és Damon látható.


2014. május 6., kedd

05x21-RÉSZLET!

Megkaptuk az 05x21-Promised Land című epizód első részletét, melyben Caroline-t és Bonniet láthatjuk.


2014. május 2., péntek

05x20-WHAT LIES BENEATH!

Eredeti nyelven:
-

Feliratok:
-Hosszupuskasub /Angol
- /Magyar

Online:
-Indavideó /Eredeti
-Indavideó /Angol felirattal
-Indavideó /Magyar felirattal
-Nezzsorozatokat.info /Angol & Magyar felirat

Zenelista:
-Together Pangea: River
-Lucius: Turn It Around
-Kerli: Chemical




05x21-Promised Land


2014. május 1., csütörtök

SPOILEREK!

  • Ian Somerhalder elmondása szerint, azok a szereplők, akik a fináléban meghalnak, végleg meg fognak halni.
  • A Damon rajongókat valószínűleg teljes mértékben össze fogja törni a finálé, és olyan dolgok fognak történni amire sokan nem számítanak.
  • Damon és Elena még mindig szeretik egymást, és az évadzáró epizódban néhány komoly döntéssel is szembe kell majd nézniük. Viszont abban az epizódban végre a sorsukra is fény derül. 
  • Még, ha Rebekah vissza is térne a The Originals-ba valószínűleg Marcel-el nem lehetne rendes kapcsolata.
  • Damon az 05x20-ban elkezd arra gyanakodni hogy Stefan és Elena titkol valamit előle, ezért egyfajta társasjátékkal akarja majd kideríteni az igazságot.
  • Bonnie továbbra is hazudni fog Jeremy-nek a Túlvilágról.