2014. július 30., szerda

INFÓK AZ ALLOY ENTERTAINMENT-TŐL!

Az idei év Comic Con-ján rengeteg mindenről szó esett, nem csak a közelgő folytatással kapcsolatban. Ezek közül az Alloy Entertainment összegyűjtötte számunkra a legérdekesebbeket!


A kapcsolatokról: Delena? Steroline?Mikor megkérdeztük mire számíthatunk a kapcsolatok terén (az izgalmas hír után, hogy a Delena nyerte az idei év legjobb párosa díjat a Fandom Awards-on) Paul Wesley viccesen azt válaszolta, hogy elképzelhető lehetőségként a 'Defan' is. Ian Somerhalder hozzátette: "Határozottan Defan!" Imádni lehet ezeket a srácokat.

Egyéb hír, hogy Ian és Kat viccelődött azzal, hogy lehetséges-e a 'Bamon'. Ian azt mondta: "Azt hiszem egyértelmű, hogy a Bamon jobban hangzik, mint a Donnie." Kat Graham később hozzátette: "Annyit biztosan elárulhatok, hogy sokkal jobb lesz kettejük viszonya, mint eddig volt."

De mit jelent ez Elena-ra nézve? Nem, nem várhatjuk el, hogy a bánat sújtotta, fiatal hölgy egyből visszafusson Stefan karjaiba. Mikor feltettük Nina-nak a kérdést, hogy a karaktere megtalálja-e valaki más mellett a boldogságot, ezt válaszolta: "Ha ez megtörténne, akkor Elena szerelme nem lett volna igazi Damon iránt!" 

Ahol abbahagytuk: Az 5.évad végén, Bonnie-val és Damon-nel fejeztük be, amint épp elnyeli őket a fény. Innen fogjuk folytatni a sorozatot? Dehogy.. Julie Plec elárulta, hogy a 6.évad 4 hónap ugrással fog kezdődni, mert ez mindenki számára elég idő lesz, hogy hozzon néhány fontos döntést az életével kapcsolatban!

A karakterek változása: Érdekes belegondolni, hogy már 5 éve láthatjuk a képernyőn ezeket a tehetséges színészeket és színésznőket, nem igaz? Nos, ezalatt az idő alatt a karakterek is teljesen megváltoztak.

Miután Ian azt mondta, hogy az összes szereplő hatalmas fejlődésen ment keresztül, Kat Graham beszélt arról, mit is tanult Bonnie-tól: "Bonnien keresztül megtaláltam önmagam. Megmutatta nekem, milyen egy erős nő." 

És mi a helyzet a Salvatore testvérekkel? "Eredetileg Stefan volt a hős, Damon pedig az ő gonosz ellentéte."-mondta Paul Wesley. De mint tudjuk, változnak az idők. Elena-val kapcsolatban pedig azt osztotta meg velünk Nina, hogy a sorozat elején a karaktere csak a 'szomszéd lány' volt, mostanra pedig igazi nő lett.

A Túlvilágon: Mikor megkérdeztük Ian-től és Kat-től mit éreztek mikor elolvasva az 5.évad fináléjának szövegkönyvét rájöttek a sorsukra, Ian azt mondta, az első dolog amire gondolt az a nyaralás volt. A második? Hogy milyen szerencsés, amiért egy ilyen dögös lánnyal került csapdába! Komolyra fordítva a szót, a színész ezt is hozzátette: "Ez jó lesz számunkra, és remélhetőleg számotokra is. Ránk nézve ez nagyon izgalmas. A változás jó!" 

Kat Graham azt mondta, nem volt szomorú Bonnie azon döntésén, hogy meghal. "Tetszett, hogy a végén az övé volt a döntés!" 


03x15 - VÉRVONAL /VAMPIRE-D.NET/

2014. július 29., kedd

KAT GRAHAM - WARNER BROS PORTRÉK!

Készült Kat Graham-ről öt darab portré kép a Warner Bros által, a Comic Con International nevű rendezvény alatt. A színésznő gyönyörű, és szerintem elég kifejezőek lettek a képek, érdemes megnézni őket! (A nagyobb méretben való megtekintésért kattintsatok a képekre!)



6.ÉVAD FORGATÁSI KÉPEK #3

 Ahogy zajlik a 6.évad forgatása, egyre több kép kerül elő róla, amik között akad néhány érdekes vagy szórakoztató is. Ezúttal hat darab új képet hoztam nektek, amiket nagyobb méretben is megtekinthettek ha rájuk kattintotok!

     
                                   


SDCC | INTERJÚK A SZEREPLŐKKEL!





FRISSEK A TV LINE-TÓL!

A TV Line több új spoilert is megosztott velünk, amik többek között az idei Comic Con-on derültek ki.

"Elég idő telt el mindenki számára ahhoz, hogy hozzanak néhány nagy döntést az életükkel kapcsolatban." - osztotta meg velünk Julie Plec, a Vámpírnaplók paneljánál az idei Comic Con-on. Az 5.évad végében történt dolgok után, mindenki különböző módon próbál megbirkózni a veszteségével. "Egyesek jól kezelik, mások viszont nagyon nem."

Nina Dobrev hozzátette: "Elena egyáltalán nem lesz boldog. Egy furcsa és zavaros úton próbál majd megküzdeni a gyásszal."

DÖGÖS TANÁR | A nemrég visszatért Alaric Mystic Falls-on kívül fog élni, és kénytelen megigézni magának egy tanári állást, a helyi főiskolán. "Ha valaki megérdemel egy kis rosszaságot, az Saltzman Professzor." - tette hozzá Julie Plec.

STEFAN ÚJ SZERELME | Amikor szóba került a Steroline téma, Paul Wesley gyorsan meg is jegyezte: "Stefan eddig nagyon jó volt. Megérdemel egy kis akciót." De vajon Elena, hogy fog reagálni mikor rájön az esetleges románcra az exe és a legjobb barátnője között? "Ez annyira képmutató." - mondta Dobrev. "Ő is randizott mindkét testvérrel. A családban maradt."

KICSI GILBERT | Segíteni Jeremy-nek túljutni Bonnie elvesztésén nem lesz könnyű feladat Elena és Alaric számára. "Foglalkozni vele, mikor egyikük sem léphet be Mystic Falls-ba, elég bonyolult." - osztotta meg velünk Plec.

ÚJRA STELENA? | Van rá esély, hogy Stefan és Elena újra összejöjjenek? "Jelenleg Damon és Elena szerelme túlságosan erős, és a Stefan és Elena közti barátság is csak erősebb lesz." - válaszolt Plec.

TVD - COMIC CON KÉPEK #2

 Hoztam nektek további kilenc darab képet a július 26-án megrendezett San Diego Comic Con-ról.




2014. július 27., vasárnap

TVD - COMIC CON KÉPEK #1

Rengeteg kép került elő már most az idei Comic Con-ról, és ezek közül jó párat el is hoztam nektek. A rendezvényen megjelent Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Katerina Graham, Matt Davis és Julie Plec.


   



SDCC - CLEVVER TV INTERJÚ!

A Clevver TV készített egy interjút a Comic Con-on megjelent színészekkel, amiben a 6.évad eseményeiről kérdezték őket! Többek között szó van arról, mi lesz Elena-val, Stefan-al és Caroline-al, illetve, hogy milyen élet vár most Alaric-ra. Hamarosan hozok nektek egy fordítást, de addig is megtekinthetitek az erről készült videót.

COMIC CON - THE VAMPIRE DIARIES!



COMIC CON - THE ORIGINALS!



THE VAMPIRE DIARIES 6.ÉVAD - TEASER!

A Vámpírnaplók panelja tegnap, azaz július 26-án került megrendezésre, de az itt lejátszott előzetest egyelőre még nem kaptuk meg. Helyette kaptuk ezt a Teaser videót, amit eleinte nem tudtam hova tenni, de tényleg megéri végignézni, érdekes és humoros lett!

2014. július 26., szombat

THE ORIGINALS 2.ÉVAD - ELŐZETES!

A 2014-es San Diego Comic Con-on a The Originals panelja már lezajlott, így meg is kaptuk a sorozathoz az első előzetest! Ahogy mondta Julie Plec, tényleg hasonlít a tündérmesékhez az eleje, és az is igaz, hogy rengeteg izgalommal fog visszatérni a spin-off! Érdemes megnézni!

2014. július 25., péntek

17 LECKE KATHERINE-TŐL!

Sok mindenki szívesen látná viszont a sorozatban a Nina Dobrev által megformált Katherine Pierce-t, ennek okából az Alloy Entertainment összegyűjtött nekünk 17 leckét az életről, amire megtanított bennünket. Ugyanis mindamellett amiket tudunk róla, okos volt, és tett pár dolgot, illetve elhangzott az évadok során 'néhány' jó mondata. Sok-sok dolog van benne, amiről egyből eszünkbe juthat egy-egy jelenet és bár ez nem friss hír a közelgő folytatásról, de gondoltam érdekes lehet, megéri beleolvasni! 

1. Néha az egyetlen személy akire számíthatsz, az te magad vagy.
2. Ne félj küzdeni azért, amit akarsz.
3. Az érzések túlértékeltek.
4. Mindig legyen egy B terved! (Meg egy C és egy D...)
5. Nőj fel a feladathoz, és védd meg azokat a dolgokat és embereket akiket igazán szeretsz.
6. A gyakorlat teszi a mestert!
7. Ne legyél félénk - kapd elő a szexi oldalad!
8. Az őszinteség a legjobb politika.
9. Egy jó (és hirtelen) visszatérés mindig jól jön! 
10. Emlékezz rá, milyen erős vagy.
11. Ne tagadd meg magadtól a boldogságot! (...vagy a spontán tánc partikat!)
12. Ne kapd fel magad a kis dolgokon!
13. (Ezt nem értettem pontosan, de talán valami olyasmi, hogy cselekedj mielőtt helyetted teszik meg..)
14. Egyből a jó dolgokat keresd egy partin.
15. A pezsgőfürdő tökéletes megoldás egy hosszú és stresszes napra. 
16. Ne szokj hozzá, hogy második lehetőségként gondolsz magadra.
17. És végül, de nem utolsó sorban, a nap végén (a fürdőd után persze) igyál meg egy pohár bort. (Vagy valami puncsot, ha még fiatalkorú vagy. Kacsint!) 


FRISSEK AZ E!ONLINE-TÓL!

Fogjuk még látni Ian-t és Kat-et ugye? Ugye?!
Örökké mutogatok rád és kinevetlek, ha azt hiszed a Vámpírnaplók folytatódhat Smolderhotter  Somerhalder nélkül. "Eleget fogtok látni belőlük, ahhoz, hogy boldogok legyetek a sorozat haladtával. Erre viszont a 6.részig várni kell." - biztosított róla minket Julie Plec. - "A rejtély, hogy hol vannak, mi történt velük, hallottak-e vagy sem, és hogy mit fognak csinálni ketten, mind kiderül."

Tehát, pontosan hogy fog Stefan és Elena megbirkózni a bánatukkal?
"Meglepő lesz, ugyanis nem éppen az fog történni amire számítunk." - árulta el Plec. - "Mindketten gyászolnak, de külön-külön, a bánat egy egyedi és nem feltétlenül hagyományos formájában." Julie azt is megjegyezte, hogy Stefan különösen meglepő lesz számunkra.

Mi a helyzet Stefan-nal és Caroline-al?
Úgy tűnik bármi is volt köztük alakulóban, régóta tartó barátságuk miatt egyelőre vissza kell venniük a lángból. "Az évad elején sok tennivalójuk lesz a barátságukkal kapcsolatban." - mondta Plec. - "Meglátjuk hova vezet ez majd."

Mire számíthatunk Enzo-val kapcsolatban, most, hogy Michael Malarkey állandó szereplő lett a sorozatban?
Problémákra, de ezt szeretjük benne. "Enzo egy kis szórakozást, de ugyan akkor egy kis szemtelenséget is hozni fog a képernyőre. Sok olyan első évados Damon pillanatra emlékeztetni fog, mikor nem tudjuk majd eldönteni, hogy most csak viccelni akar, vagy megölni valakit."

(Saját fordítás!)

6.ÉVAD FORGATÁSI KÉPEK #2

Már tényleg nem sok választ el minket a Comic Con-tól, de addig is, a forgatás nem áll le, és a rengeteg spoiler mellett természetesen további képeket is kaptunk róla. Azokhoz szólva, akik kételkednek benne vagy esetleg félnek, hogy Ian nem tér vissza a sorozatba egyhamar, az utolsó képen ő is szerepel, ami mindenképpen jó jel!

 


2014. július 24., csütörtök

TVD & TO SPOILER!

Imádtam az összes Damon-Elena spoilert, de mi a helyzet Matt-el és Tyler-el?

Kedvenc hátvédünk, Matt jól van. "Hiányoznak neki a barátai, de a saját módján dolgozza fel a bánatát, így pozitívan kiveszi a részét a közösségben, és tényleg próbál kezdeni magával valamit." - mondta Julie Plec. -"Ironikusan kivirágzik a természetfeletti dolgok hiányától Mystic Falls-ban." - ami Tyler-t illeti, Plec hozzátette - "Tyler ismét az a srác lett, aki magában hordozza a vérfarkas átkot. Nem csak, hogy bejárta már egyszer ezt az utat, és igazán nehéz volt számára, de most tele van tesztoszteronnal, szóval hogy tartsa magát egyben? Néhány szórakoztató forrás fog neki segítséget nyújtani ebben."

Árulj el valamit a kedvenc TV-s párosomról, Hayley-ről és Elijah-ról!

"Ugyan, tényleg van idő szerelemre New Orleans-ben? Elijah-nak sok dolog miatt kéne aggódnia. Az éved elején pár rossz élményben lesz része." - mondta Julie Plec. - "Egyáltalán nem lesz ez könnyű számára." Van valami, ami miatt minden bizonnyal aggódnia kellene? "Hayley újra kapcsolatba lép Jacksonnal (Nathan Parson) aki a hatodik részben lesz először látható.


2014. július 23., szerda

INTERJÚ JULIE-VAL!

Mit tudsz elmondani a Vámpírnaplók folytatásáról, és mi fog történni Damon-nel és Bonnie-val a 'Túlvilágon'?
Azt hiszem, 2 nagy kérdése van a 6.évadnak: 'Az egyik, hogy mi történt Damon-nel és Bonnie-val? Hol vannak? Élnek még? Vagy meghaltak? Vajon vissza fognak térni? Vagy esetleg ottragadtak? Hogy fognak kijönni egymással, ha sose kötődtek igazán a másikhoz? És mennyi időre fognak eltűnni?' Szóval ez a rejtély része annak, amit az évad elején csinálni fogunk, és ezeket a kérdéseket egyesével meg is fogjuk válaszolni.

Kérdés Twitterről: Van remény arra, hogy Caroline szerelmes lesz?
Caroline számára mindig van remény a szeretetre. A kérdés mindig csak az, hogy szeretik-e, vagy a megfelelő embert szereti-e?

Mit tudsz elmondani a The Originals 2.évadáról? Már leforgattatok pár epizódot, igaz?
Igen, már három epizóddal végeztünk, és épp most láttam a Comic Con által összevágott előzetest, amire azt kell, hogy mondjam, nagyon jó! Olyan, mint egy film. Alapvetően a The Originals-ban idén kevésbé fogjuk a Maffia háború vonalat erősíteni, annál inkább olyan lesz mint a Grimmesék! Jelen van a gonosz boszorkány, mint az anya, és a vámpírvadász, mint az apa, ráadásul mindketten visszatértek! Itt van ez a háborúzó család, akik próbálnak ragaszkodni az otthonukhoz a gonosz boszorkánnyal, a vadállatokkal és minden 'mókával' szemben ami ezzel járhat. Ez a bosszúról szól, és a kísérletről, hogy megtisztítva otthonukat, hazahozhassák a gyermeket, miközben rá kell jönniük, hogy a legnagyobb ellenségük valójában a saját családjuk.

Ha már a visszatérésekről beszélünk: milyen jó az, hogy Alaric visszatér a show-ba?
Nincs semmi, ami ennél jobb lenne!

Ez egy olyan döntés volt, amit egy ideje már meg akartál lépni?
Ez valami olyasmi volt, amit nem hittem, hogy valaha is tudnánk kivitelezni, de azonnal megtettem volna, ha lett volna rá lehetőségem. Mikor meg volt a lehetőség egy hiteles feltámadásra, megkérdeztük Matt Davis-t. Azt mondtam: "Nézd, nem tudom mihez akarsz kezdeni most magaddal, de az biztos, hogy mi szívesen látnánk vissza téged." Erre ő azt válaszolta: "Hiányoztatok srácok! Hiányzott a családom! Boldogan!" Legjobb nap. Ez volt a legjobb nap egész évben!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, PAUL!

A Vámpírnaplók jóképű színésze, Paul Wesley ma ünnepli 32. születésnapját! Ezúton kívánok neki nagyon boldog születésnapot! Ha szeretnétek többet megtudni róla, a Színészek fülecskére kattintva megtaláljátok az életrajzát röviden!


03x14 - VESZEDELMES VISZONYOK

2014. július 21., hétfő

IAN ÉS NIKKI REED!

Ian Somerhalder és Nikki Reed, (akit a Twilight Rosalie-jaként ismerhetünk) nemrég együtt futottak Los Angeles-ben. A két színész már régebben is jóban volt, most viszont lencsevégre kapták őket együtt, vásárlás közben. Hoztam is nektek néhány képet, ami alapján olyan, mintha kicsit felforrósodott volna köztük a levegő. 

   


2014. július 20., vasárnap

NINA NYLON MAGAZIN!

Azt már korábban is tudtuk, hogy Nina Dobrev került a Nylon Magazin címlapjára, viszont az ekkor készült fotósorozat képei közül akkor csak egyet kaptunk meg. Nem sok idő kellett, hogy elteljen, és máris világot látott a többi kép is színésznőről. Szerintem Nina gyönyörű, a haja is tökéletes, igazán jók lettek a képek!