2013. január 29., kedd

Alloy Entertainment: Kat Graham interjú! 


 Kat Graham a napokban interjútt adott az Alloy Entertainmentnek karakteréről, Bonnie-ról. Hogy mi minden vár kedvenc boszorkányunkra a további epizódokban, arról maga Katerina mesélt.

 A tizenegyedik részben Bonnie keményen kikérdezte Shane-t a motivációiról. Többet tudunk majd meg erről a ’kinyilvánításnak’ nevezett varázslatról? 
Bonnie-val együtt a nézők is egyre többet tudnak majd meg erről, valamint, hogy Shane melyik oldalon áll és Bonnie melyik oldalt képviseli. Együtt fogjátok átélni vele az utazását. Pluszban, csomó Bonnie-Shane jelenetet láthattuk majd, s a kettejük kapcsolatára is fény fog derülni. A helyzet egyre feszültebb lesz. Jelenleg a tizenhetedik epizódot forgatjuk és meg kell mondjam, hogy a második évad óta ez a legészbontóbb! A második évad őrült volt Bonnie számára, s a negyedik annál is lebilincselőbb – jó év lesz ez számára. Vagy rossz.

 Nagyon nagy a feszültség Bonnie és az édesapja, Rudy Hopkins között. Betekintést nyerhetünk majd kettejük kapcsolatába, közelebbről?
 Határozottan igen. Nem titok, hogy Bonnie életéből a szülők kimaradtak – mindegyik más irányba indult el, s magára hagyta a lányt. Bonnie-t láthatjuk boszorkányként és az apja lányaként is. Izgalmas lesz!

 Mit gondol Rudy Shane-ről? Hogyan fog hatni Bonnie magánórája Shane-nel az apjával való kapcsolatára?
Sokat nem mondhatok erről, annyit viszont igen, hogy Rudy-nak megvan a véleménye Shane-ről. Ráadásul ez a vélemény eléggé meglepő lesz.

 Jesszus. Már így is a szikla szélén táncolunk. A végén még leesünk.
 Őszintén szólva, én is izgulok. Elolvasva a forgatókönyveket a gyomrom fel-le liftezett. Úgy voltam, hogy: ’Úristen! Kérlek, csak semmi őrült dolgot!’.

 Caroline mindig hangot ad véleményének a Damon-Elena kapcsolatról, Bonnie viszont inkább csak hallgat. De hogyan is érez pontosan ezzel kapcsolatban a lány, most, hogy már hivatalosan is együtt vannak Elenáék? 
Úgy gondolom, hogy Bonnie-nak vegyes érzései vannak ezzel kapcsolatban. Ha nem mond véleményt, akkor valószínüleg azért, mert a saját dolgával van elfoglalva. De Bonnie mindkét irányba ki fogja fejteni a véleményét.

 Bonnie és Jeremy mostanában egészen közeli viszonyba kerültek. Vannak még szikrák közöttük? És Bonnie hogyan fog segíteni Jeremy-nek a Vadász-féle dolgokban? 
Jeremy-nek a partnere lesz. Azt nem mondhatom el, hogy miben, de Jeremy nagy szeretetet táplál iránta, s ez nyomós okot ad majd Bonnie-nak arra, hogy eldöntse, kivé is akar válni. Jelen pillanatban nem randizik, de ott van mellette Jeremy. Még mindig van köztük kapcsolat és újraépítik a bizalmat egymás között. Ki tudja – lehet, hogy Jeremy mellett valaki egészen mássá válhat. Valami mássá.

 A rajongók nem feledték a pillanatot, amikor a tizedik részben Bonnie és Kol farkasszemet néztek egymással. Lehetséges, hogy Bonnie és ez a gonosz Eredeti vámpír, Kol, összefogjon majd? 
Figyelj. Mindenki tudja, hogy nagy Nathaniel Buzolic rajongó vagyok és hogy ő egy nagyon, nagyon jó barátom. Készen voltunk rá, hogy a karaktereinknek több közös jelenete legyen és ez a negyedik évad során így is történik. Azt nem mondhatom el, hogy lesz-e köztük valami vagy sem, de én szívesen látnám Bonnie-t egy Eredeti oldalán.

 Láttuk a tizenkettedik epizód fotóit és ezek nagy feszültségről árulkodnak. Számíthatunk egy nagy összecsapásra Bonnie és Kol között? 
Határozottan látni fogjátok a két karakter közti kölcsönhatásokat. Talán lesz leszámolás is? Bonnie-nak elég sok ilyenben volt része az iskola folyosóin.

 Nemrég készítettünk Claire Holt-tal is egy interjút, s a színésznő arról beszélt, hogy valamennyi szereplő Nova Scotia-ra utazik. Volt olyan rész, amire azt mondtad: ’Hűha!’? 

A szigetes dologról csak annyit, hogy napokig ugyanabban a ruhában kellett forgatnunk és rendesen kavarodtak a dolgok. Julie Plec írta a tizenötödik epizódot, s még nem láttam a végső vágást – de ennek a résznek, s az ez után az első, szünetről visszatérő epizódnak (4.16 – Bring It On) a munkájával és írásával kapcsolatban nagyon boldog vagyok. A tizenötödik rész a kedvencem. Fogalmam sincs, hogyan hoztak össze Julie-ék ennyi sokkoló csavart, amivel a nézők idegeit fogják rendesen megtépázni. Személyesen olyan dolgokat kellett csinálnom, mint például a mélyvízbe merülni, mikor Zach Roerig a medence aljára merült, hasán a ráerősített súlyzótárcsával. Lángok csapdostak a kezemben… igazi lángok! Szikrák repkednek majd mindenhol, s őrülten nagy szelek támadnak fel! Színészként mindenképp kihívás ilyen élet-halál szituációkban helyt állni. Ez a sorozat annyi extrém dolgot nyújtott nekünk kipróbálásra.

 Jóval a negyedik évad kezdete előtt a rajongókat nagyon is foglalkoztatta a dolog, hogy Bonnie nem tud ellent mondani a sötét mágiának, mint Willow a ’Buffy, a vámpírok réme’ című sorozatban. Láthatjuk majd, ahogyan egyre mélyebbre ássa magát Bonnie a sötét varázslásban? 
Nos, ha Bonnie azt hiszi, hogy valami rosszat tesz, akkor a legjobb formáját hozza, hogy elkerülje. Ha Bonnie a sötét mágiához nyúl, akkor azt azért teszi, mert úgy gondolja, hogy ez mindenkin segíthet, s hogy ez a helyes döntés. Szóval nem gonosz a karakter. Nem is ellenség. Ő egy lány, aki pozitív módon próbálja életben tartani a barátait. Hacsak nem történik valami jelentős dolog, ami megvetemíti Bonnie-t, s a jó dolog érdekében az lesz állhatatos küldetése. Talán ez teszi az ellenséget is tökéletes ellenséggé. Végtére is, azok a legjobbak, akikkel te is szimpatizálsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése