2013. február 20., szerda

A HALÁL ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJA ELENA GILBERT-ET!

A halál már a pilot óta Elena Gilbert sarkában lohol, de ez semmi ahhoz képest, hogy mit érez most, mikor elvesztette testvérét, Jeremy Gilbert-et. Az elkövetkezendő hetekben pedig a lány a felismerhetetlenségig meg fog változni a rajongók szeme láttára. Egy új, sötét Elena fog életre kelni. Nina Dobrev az ETonline-nak adott interjút.

Ez az évad már a kezdete óta tele volt izgalommal és borzongással. Mit gondolsz a negyedik szezonról? Nagyon jó. Különösképpen azért, mert hallod a színészeket, mikor azt mondják, hogy egy sorozat X év után milyen unalmassá tud válni, de az elmúlt négy év alatt Elena hihetetlenül sokat változott, a karaktere fejlődött. Julie-nak köszönhetően Elena nem gyepesedett be, s minden héten izgalmas őt eljátszani. Különösen most, mikor meghalt Jeremy. Az előző heti epizód és a mostani számomra, mint színésznő, eléggé fárasztó volt. Ez tulajdonképpen egy érzelmi hullámvasút, s sötét helyekre kell ellátogatnom.

Mi volt a reakciód, mikor Elena megtalálta Jeremy holttestét?
 Úgy gondolom, hogy mindannyian meg voltunk döbbenve, lesokkoltunk, de egy vámpíros sorozatban az emberek előbb vagy utóbb meghalnak. Elena fejlődésében pedig fontos állomás a testvére elvesztése. Ez egy nagy rész az utazása szempontjából. Steven is meglepődött, de a karaktere kiforrt, s erős lett a végére. Ez egy édeskeresű helyzet volt.

Sok szempontból Jeremy volt az, aki Elenának segített megtartani az emberségét. A fiú halála arra készteti majd Elenát, hogy a vámpírlét kevésbé vonzó oldalait is megtapasztalja? 
Jeremy volt az utolsó rokona, de most már őt is elvesztette. Elena eléri a mélypontját, mert a fiú volt az, aki mindig segített megtartani az emberségét. Elena továbbra is meg akarja védeni a szeretteit, de egy új, erősebb módon fogja, amit most fog megtapasztalni. Jeremy-t végül nem tudta megmenteni, s ettől darabokra fog hullani.

Jeremy volt az egyik karakter, akinek majdnem mindekivel volt valamilyen kapcsolata a városban. Összehozza majd az embereket a halála? 
Összehozza, igen, de mindenki szükségtelennek érzi majd magát Elena közelében. Mivel egy természetfeletti világban élnek és Jeremy halott, Elena fejében az játszódik le, hogy egyáltalán nem biztos, hogy meghalt. Minden követ megmozgat, amivel vissza tudná hozni a testvérét - Elena mentálisan instabil lesz, őrült, s mindenki próbál majd segíteni rajta.

Jenna és Alaric halála is megviselte Elenát, de úgy gondolom, hogy Jeremy elvesztése sokkal nagyobb hangsúlyt kap. Jól hiszem?
 Jeremy halála nagyon, nagyon, nagyon meg fogja változtatni Elenát. Van, mikor az ember felgyógyul az elvesztés fájdalmából, de van, mikor nem. Számára ez egy nagy utazás lesz. Elena gyászperiódusa olyan lesz, amit eddig én még sosem láttam sorozatban. A szomorúság, fájdalom, elvesztés 'feketelyuka' fogja jellemezni mindennapjait. Elenának szembe kell néznie a vámpírlét más oldalaival is. Ezt az új, teljesen más Elenát még nem láthattuk, s a nézők le lesznek döbbenve, amikor találkoznak vele. Bizonyos mértékig nem fogjuk őt felismerni, s én is meglepődtem, mikor megtudtam, mennyire más Elenát kell majd alakítanom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése