2013. február 20., szerda

JOSEPH MORGAN A KLAROLINE-KAPCSOLATRÓL ÉS KATHERINE-RŐL!

A kósza esély, hogy esetleg lesz-e valami a Klaus-Caroline kapcsolatból, most hivatalosan is tovaszállt? A sorozat történetének egyik legszívszorítóbb pillanata volt, mikor Caroline és Tyler elbúcsúztak egymástól (ismét), szóval a fiú el tudja hagyni a várost, mielőtt Klaus megölné. Joseph pedig elárulta, hogy a Caroline és Klaus közti dinamika jóval bonyolultabb, mint azt mi gondolnánk.

 "Mindig volt egy elejtett morzsa, ami reményre adott okot, nem? Remélem, hogy Caroline most már eleget tud mindenről, mert a helyzet az, hogy nincs teljesen jó vagy teljesen gonosz ember. Mindig van egy kis remény, még ha az a tulajdonság az illetőben nagyon, de nagyon mélyen található is meg. Egyik nap is Candice-szel volt jelenetem és a kettejük közti kölcsönhatás működik. Nagyon bonyolult a kapcsolatuk, én pedig érdekesnek találom ezt eljátszani." - árulta el Joseph Morgan. 

Míg a trió drámája zajlik Mystic Falls-on kívül, addig a szigeten visszatér Klaus valaha volt legnagyobb ellensége. Jeremy próbálta megszerezni a gyógyírt, de Katherine felkínálta Silas-nek a fiút, aki itt lelte vesztét, míg Katherine gyorsan elmenekült a gyógyírrel. De mit is jelent ez Klaus-ra nézve, aki megveti Katherine-t? "Nos, érdekes fejlemények elé fogunk nézni." - mondta Morgan. "Tartsuk észben, hogy a lány 500 éve menekül Klaus elől, aki le akarja őt vadászni. Katherine mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy messze elkerülje Klaus-t, vagy éppenséggel rajta akarja használni, esetleg békét kötni vele a gyógyírért cserébe. Ez még mind a jövő zenéje, de nem elsöprő erejű dologra kell számítani." - fejtette ki bővebben Joseph.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése