2013. február 8., péntek

MIÉRT ÉRZI MAGÁT KLAUS ÖNPUSZTÍTÓNAK?

Klaus mindig is a sorozat legösszetettebb karakterei közé tartozott. A tizenkettedik részben, a Damon-nel folytatott hosszas beszélgetés közben szó esett arról, hogy ha valaki rossz akar lenni, akkor annak legyen célja is, ne csak ok nélkül legyen seggfej.

 Klaus sokszor meglendült már, de a 4. évad 20. részében talán olyasvalamit fog tenni, ami miatt valóban elkezdett sajnálatot érezni. Annyira önpusztító, hogy Mystic Falls-ból elmenekül. Elijah pedig testvére mellett asszisztál, akinek szüksége van a megváltásra.

 De úgy tűnik, nem ez az egyetlen ok, hogy Klaus visszatér régi törzshelyére. "Az ötlet onnan jött, hogy Mystic Falls-ban az események nagy fordulatot vesznek, melyek elküldik Klaus-t New Orleans-be, hogy megfejtsen egy rejtélyt." - árulta el Plec az Entertainment Weekly-nek. "Olyasmit fog hallanni, hogy emberek fognak össze ellene, amely őt is érintheti. Szóval elutazik New Orleans-be, hogy kiderítse, kik is tervezgetnek ellene, s hogy pontosan mire is készülnek." - mondta Julie Plec.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése