2013. február 12., kedd

REBEKAH A GYÓGYÍR HATÁSA UTÁN BOSZORKÁNNYÁ VÁLTOZNA?

Nagyon gyorsan terjednek a pletykák és a teóriák a The Vampire Diaries háza táján. Sok kérdésre választ szereznénk kapni, de ez sokak kedvence lett: Rebekah vajon a gyógyír hatása után boszorkánnyá változna ember helyett? 

 A mágia öröklése majdnem bonyolultabb, mint a kötődés. Először is, meg kell említenünk, hogy a mágia általában anyáról lányára száll - Bonnie édesanyja és nagymamája is boszorkányok voltak -, de nem jelenti azt, hogy ne szállhatna férfira is.

 Emlékeztek még Luka és Jonas Martin-ra? Bonnie régi udvarlója elmondása szerint ők inkább a warlock kifejezést szeretik használni magukra, mert a nők a boszorkányok. És Shane-nek is van egy új barátja, Massak - ez az arcfestéses fazon nagyon erősnek tűnik.

 A lényeg, hogy a még élő Eredeti vámpírok esetlegesen örököltek mágikus képességeket Esther-től, szóval bármelyikük lehet boszorkány, vagy warlock - amikor már nem vámpírok többé. Ahogyan Rebekah is említette: "A boszorkány a természet szolgája. A vámpír a természet szörnyszülötte. Lehetsz egyik vagy másik, de kettő egyszerre sosem." 

 Egyszer láthattuk Rebekah-t, Klaus-t és Elijah-t, még emberként - mielőtt Esther vámpírrá nem változtatta őket -, s akkor egyikük sem mutatott mágikus jellegű képességeket. Lehetséges, hogy ekkor még nem mutatkozott meg, s erejük nem aktiválódott. Bonnie-nak is sok időbe telt, míg képes volt fizikai kontaktus nélkül tárgyakat mozgatni, vagy az elméjével tüzet gyújtani.

1 megjegyzés:

  1. Hope is tribrid (boszorkány, vérfarkas, vámpír)
    Na de Hope vámpírnak született így nem tudni...
    De Rebekah vámpír marad...

    VálaszTörlés