2013. március 22., péntek

KIT CSÓKOL MEG ELENA?

A TV Line szellőztetett meg a napokban spoiler-eket a The Vampire Diaries legújabb része kapcsán, amit lejjebb el is olvashattok.

 "Elena mindent meg fog tenni, hogy megtalálja a gyógyírt, beleértve azt is, hogy az első bázisra jusson..." - kaptuk ezt a bosszantó kis spoiler-t, mely utolsó szavát direkt nem árulták el.

 Először is: Elena még mindig akarja a gyógyírt? Ez meglepő. Azt hittük, hogy ez a lány elégedett az érzelemmentes-földön, hogy pomponlányokból ihat és szemétkedhet a barátaival.

 Másodszor pedig, kivel csókolózhat majd Elena, akinek a nevét ennyire nem akarják elárulni? Mindenki számára tiszta, hogy a lány Damon-nel kezd ki a tetőn a 4.17 - Because the Night című epizódban, szóval ez nem a meglepetés spoiler. Rebekah szintén felbukkan New York-ban, szóval lehetséges egy kis lány akciózás Elena jövőjében.

 Mindazonáltal, meglepne minket, ha egy másik Eredeti vámpírról lenne szó. Elijah visszatér a 4.18 - American Gothic nevű részben. Elena pedig találkozik vele Pennsylvania egy kisebb városában - s nem nagyon tűnik úgy, hogy akár egy Salvatore is a közelben lenne.

 Daniel Gillies mindig is hangoztatta, hogy Elijah érzelmeket táplál Elena Gilbert iránt. Nina régebben ezt nyilatkozta az MTV-nek: "Azt hiszem megtudjuk, hogy mit hoz majd a jövő."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése