2013. április 2., kedd

4. ÉVAD: VALAKI MEG FOGJA INNI A GYÓGYÍRT?

Szegény Rebekah. Az előző részben gyorsan lehörpintette a fiolában lévő "gyógyírt", majd arra eszmélt rá, hogy Katherine cselesen a hamisat engedte megkaparintani, így Rebekah maradt vámpír. De valaki be fogja egyáltalán venni a gyógyírt?

 Be, bizony! A TV Guide tudta meg nemrég az infót Julie Plec-től, aki a hétvégi WonderCon nevű találkozón árulta el, hogy a népes tömegből egy valaki be fogja venni a gyógyírt.

 Na de ki lehet az? Annyi jelölt van. Rebekah valószínűleg most még jobban meg akarja szerezni - ráadásul Damon rögtön meg is ölte volna, ha hatott volna a szer. Klaus és Caroline kezdenek ráébredni, hogy Silas igazi fenyegetettséget jelent számukra. Talán meggyőzik Stefan-t és Damon-t, hogy a gyógyírt használják fel a régi varázsló, Silas ellen?

 Emellett a két fiú még mindig meg van győződve róla, hogy Elenának kell a gyógyír, mert az új viselkedése miatt a lány teljesen megváltozott. Amerre jár, embereket akar ölni.

 Julie Plec elárulta, hogy még az idei évad során láthatjuk Silas igazi arcát, a cikkben is említett gyógyír elfogyasztásra kerül, valamint Klaus "lehet, hogy marad még egy ideig, hogy gratuláljon az érettségi miatt Caroline-nak."

Forrás: http://vampire-d.net/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése