2013. április 16., kedd

JULIE PLEC MÁR AZ 5. ÉVADON DOLGOZIK!

Nincs idő a pihenésre! Ugyan még be sem fejezték a The Vampire Diaries 4. évadának forgatási munkálatait, a showrunner, Julie Plec már az 5. évadon dolgozik gőzerővel.

 Az executive producer ezt tweetelte: "Itt vagyunk, a TVD szereplői és a többiek. Nyolc forgatási nap van még hátra. Szeretlek mindannyiótokat." (Egyes források szerint ezen a napon már elkezdtek dolgozni az írók szobájában az ötödik szezonon.) Julie aztán hozzátette: "Elkezdeni dolgozni az 5. évadon úgy, hogy a 4. szezon forgatásával még nem is végeztünk, tökéletes példája annak, hogyan képes egy szingli, gyerek nélküli, munkamániás showrunner szórakoztatást csempészni az emberek napjaiba." Julie Plec ezt 2:30-kor tweetelte, reggel, úgyhogy azt javasoljuk neki, pihenésre is szánjon időt.

 Pontos információt nem közölt arról, min is dolgozik most, de egy apró morzsát elejtett nekünk a 4. évad fináléjával kapcsolatban. Mikor egy illető megkérdezte, hogy "láthatjuk már végre a STEDELENA (Stefan-Elena-Damon) háromszög befejezését az idei szezonban", ő csak annyit mondott, hogy: "Egy befejezést, természetesen, de nem az utolsót."

 Ez nagyon érdekes, hiszen Stefan azt mondta, hogy most végleg túllép Elenán. A fiú talán ismét egy Mystic Falls-ból kivezető kocsikázás közben találja magát. Vagy a dolgok drasztikus fordulatot vesznek, ha közülük valaki megissza a gyógyírt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése