2013. május 18., szombat

TV GUIDE INTERJÚ JULIE PLEC-KEL!

Szóval Stefan Silas hasonmása. Ez azt jelenti, hogy több is van belőlük?
 Igen, úgy gondolom, hogy ez helyénvaló, de tervezzük-e azt, hogy bemutassunk többet is? A válasz most valószínűleg az, hogy nem.

 Mennyi idő fog eltelni, mire mindenki rájön, hogy Stefan helyett Silas van közöttük?
 Az igazat megvallva, nem hinném, hogy túl sok időbe telne. A véleményem az, hogy sokkal szórakoztatóbb szituációk alakulnak ki, ha az emberek nem jönnek rá egyből a ravaszságra, mert akkor igazi Katherine-féle jeleneteket láthatunk, mikor a nő tettette, hogy ő Elena. Az évad elején még Silas színjátékának szemtanúi lehetünk. És az emberek, akik úgy ismerik Stefan-t, mint a tenyerüket, remélhetőleg hamar rádöbbennek az igazságra.

 Számíthatunk Paul Wesley-től szemtől szembe jeleneteket? 
Vicces dolog az, ha van egy színészed, színésznőd, aki dupla szerepet játszik, s hogy szemtől szembe állítsd őket, viszont ezeket eléggé nehéz leforgatni, sok időbe telik. Láthatjuk majd őket egyszerre, de előbb Stefan-nek ki kell keverednie a szorult helyzetből, melybe Silas jutatta. A kérdés csak az, hogy ki húzza ki ebből Stefan-t?

 Mit érez Paul karakterei története kapcsán?
 Paul iszonyatosan izgatott. Remek színész, imád dolgozni és szereti a legjobb formáját hozni, mind a karakter, mind pedig a sorozat nézői szempontjából. Végre kinyithatja a szárnyait.

 Katherine megpróbálja majd visszaszerezni vámpírságát?
 Ismerve a szabályokat - igyál vámpírvért, majd halj meg -, eléggé kockázatos az egész. Ha nem működne, szimplán meghalna, örökre. De vajon vállalja így is a kockázatot?

 Mikor fognak rájönni arra, hogy Bonnie már meghalt, azaz szellem? 
Úgy gondolom, hogy Jeremy-nek a tudtára adta világosan, hogy tartsa meg a titkát. Majd meglátjuk, meddig tartja be ígéretét a fiú.

 Hogyan fog megbírkózni Jeremy azzal, hogy ismét emberi életet él?
Nem ez lesz élete legkönnyebb időszaka. Az első fontos dolga, hogy kitaláljon egy fedősztorit, hogy mégis hogyan mászkál az élők között, mikor nemrég meghalt.

 Hol lesz Matt és Rebekah, mikor újra látjuk őket? 
Határozottan látni fogjuk őket az évad kezdetekor. Amennyire jól tudom, talán még mindig Európában tartózkodva találjuk őket.

 Lesz időugrás az ötödik évadra nézve? 
A szándékunk az, hogy mikor kezdetét veszi az új szezon, már mindenki elvégezte az előkészületeket a főiskolára. Vagy bármire, amit tenni szeretnének majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése