2013. június 15., szombat

JULIE CAROLINE ÉS STEFAN BARÁTSÁGÁRÓL BESZÉLT!

Végre egy kis hír a Vámpírnaplókról. Most volt ugyanis az ATX Television Festival, melyen Julie Plec és Arielle Kebbel csatlakozott a fanokhoz az Alamo Drafthouse Cinema-ban.

 Felmerült Stefan és Caroline barátsága is, hiszen a két vámpír az évadok során egyre közelebb került egymáshoz. Egymás bizalmasai, mindketten éltek már meg nehéz időket, de mindig ott voltak egymásnak.

 Az idei évad fináléjában Lexi visszatérése alatt, odáig ment, hogy megjegyezte nem lehetne több Caroline és Stefan között pusztán barátságnál. Julie elismerte, hogy ez a kapcsolat mind két fél számára fontos, azonban óvatos volt a témában. " Ez volt Lexi nagy évada. Tudjuk, hogy Lexi mindig jelen volt a visszaemlékezésekben. Amikor Stefanékra nézek, mindig az jut eszembe, hogy Caroline az ő új Lexi-je."

 Julie szerint a kettejük közötti kémia a második évadban kezdett el kialakulni. Stefan megtalálta a másik 'lelki társát'. A második szezon során láthatóvá váltak a Caroline és Stefan közötti őszinte beszélgetések, valamint játékos ugratások. "Annyira bájosak együtt" - egyetértünk Julie, de csak barátként!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése