2013. június 11., kedd

ÚJ INFÓK AZ 5. ÉVADRÓL!

- Senki sem tudja az igazságot Jeremy feltámadásáról, és főként arról nem, hogy Bonnie feláldozta magát érte. Ez a helyzet nem fogja megkönnyíteni Jer visszailleszkedését a régi életébe.
 - Rebekah nem fog azonnal a The Originals című testvérsorozatban kezdeni, ugyanis egy ideig még szerepelni fog a Vámpírnaplókban, mielőtt New Orleans felé veszi az irányt. Amikor a sorozat folytatódik ősszel, Rebekah és Matt még vakációzni fognak, és mikor utóbbi visszatér Mystic Falls-ba, úgy fogja érezni, hogy megváltozott az élete.
 - Hogy Silas-nak mi a terve Stefannel, azt egyelőre nem tudni, de az egészen biztos, hogy vissza fog térni Mystic Falls-ba. Ahogy eddig is, a célja továbbra is az lesz, hogy kigyógyuljon a vámpírságból, és a túlvilágot átlépve békére leljen szerelme mellett. A kérdés az, hogy miként tervezi ezt véghezvinni, ugyanis az évadzáróban semmi sem alakult a tervei szerint.
 - Az évad elején Silas mindenkivel el fogja hitetni, hogy ő Stefan. Mivel képes azt láttatni az emberekkel, amit csak akar, és olvasni is tud a gondolataikban, nem lesz túl nehéz dolga.
 - Katherine most, hogy ember lett, és mindenki a halálát akarja, kénytelen lesz váratlan személyektől védelmet kérni.
 - Nina Dobrev az évad meghatározó részében két karaktert fog játszani, ugyanis az évad során sokat fogjuk látni Katherine-t emberként. Annak is szemtanúi lehetünk majd, hogy Elena és Damon hogyan próbálják majd működőképessé tenni a kapcsolatukat, miközben Elena főiskolára megy.
 - Damon új lakótársa nem más lesz, mint Jeremy Gilbert.
 - Még nem tudni, hogy Tyler vissza fog-e térni Mystic Falls-ba. Igaz, hogy Klaus megadta neki az engedélyt a visszatérésre, de a kérdés a következő: vajon akar élni a lehetőséggel azok után, amin keresztülment az utóbbi időben? 
- Bonnie továbbra is visszatérő szereplő lesz a sorozatban. (Gyanítom, hogy Jeremy szellem-látó képességén keresztül – szerk.)
 - Most, hogy Katherine emberré változott, arra gondolhatnánk, hogy Klaus fel fogja a vérét használni, hogy újabb hibrideket teremtsen. Az igazság viszont az, hogy Klaus-t óvatosságra intették a legutóbbi hibrid seregével történt események, és nem szeretné, ha valaki ismét ellene fordíthatná őket.

Forrás: Vampire-d.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése