2013. július 25., csütörtök

AZ ÚJ ÉVADRÓL!

Mit árulhatsz el az idei évadról? Mire számíthatnak a nézők?
Ez az évad egyfajta „friss újrakezdés” lesz. Elena Caroline társaságában főiskolára megy; Damon és Elena próbálnak egy normális kapcsolatot kialakítani; persze mindezek teljesen rossz irányt fognak majd venni az első rész végére, ahogyan azt megszokhattuk.

 Szóval legalább egy epizódig boldogok lesznek?
 Azon vagyunk, hogy boldogok legyenek – de tudod hogy van ez a sorozatos szerelmespárokkal: összejönnek és eltűnik a szexuális feszültség köztük, így unalmassá válnak. Láthatjuk őket boldogan, hiszen Damon olyan keményen harcolt Elenáért. Normális párként szeretnénk bemutatni őket, a hozzátartozó problémákkal együtt, amik a hétköznapi embereknél jelen vannak.

 Milyen főiskolai hallgató lesz Elena? Órákon vagy távol a kampusztól fogjuk látni őt? Milyen szociális életet fog élni?
 Iskolába fog járni, hogy bizonyítsa, ő egy normális vámpír, aki képes ellátni a dolgait. Orvosi hallgatónak állhat be, követve apja tevékenységét. Csupán főiskolára akar járni, eljárni az ottani bulikra, vagy szimplán lógni az órákról. És persze nem maradhat el egy professzor, aki szuper-szexi és talán egy kicsit rejtélyes is. De mikor eljut a történet idáig, Elena rádöbben, hogy valami folyik a főiskolán. Zavarodottabb lesz ettől a vámpíros-rejtélyes főiskolától, ez pedig kihat arra, mennyit is fog órákra járni.

 Az idei év során többet fogunk megtudni a hasonmás mitológiáról? 
Igen, ez az egyik fő történetvonala a szezonnak. Nagy történet, ami mesélésre vár. Nem csak azért írtuk ezt bele, hogy legyen egy király epizódunk. Stefan többet fog megtudni magáról. Olyan kérdések merülnek majd fel benne, hogy: 'Miért is létezem? Mi történik velem?'. Egyre többet és többet tudunk majd meg a hasonmás mitológiáról, mely a 0. évig nyúlik vissza.

 Hogyan fogja kezelni Katherine az emberré válását? 
Valószínűleg az ő története a kedvencem; Katherine karakterének írása számomra a legviccesebb, mert folytatni fogja azt a flegma, manipulatív stílusát. Viszont mondhatni most 'megvágta az ujját', hogy emberré vált. A büszkesége még megvan, s meg fogja tudni, hogyan is éreztek az áldozatai. Katherine egy furcsa, de a legszerethetőbb karakter lesz az idei évadban.

 Szóval hiányolni fogja a vámpírlétet? 
Nagyon, de nagyon elkeseredett lesz.

 Tehát próbál majd keresni olyan módot, aminek segítségével ismét vámpírrá válhatna?
 Igen, de mivel soha senki nem itta meg a gyógyírt, így nem tudjuk, mi történne akkor, ha vámpírvérrel a szervezetében meghalna. Mi lenne belőle, ha felkelne? Katherine pedig nem nagyon szeretne emberként kockáztatni.

 Az emberré válása szerethetőbbé teszi majd Katherine-t?
 Igen, ám folytatni fogja gonoszkodását az évad elején, mert mondhatni már csak ez maradt neki.

 Sokat fogjuk őt látni? 
Természetesen, mivel Katherine már-már fő karakterré nőtte ki magát. Számomra vicces, hogy van egy Silas-ünk és Stefan-unk, valamint egy Katherine-ünk és Elenánk. Az ötödik évadban mindnyájukat kedvelni fogjátok. Kérdem én: kell-e új arcokat így castingolni?

 Mit tudhatunk meg Bonnie-ról? 
Bonnie idén egy nagyon jó történetszálat fog kapni. Tavaly megfosztottuk mágikus erejétől, így kissé gyengébbé vált. Nem kapott többé olyan szálat, hogy gonosz legyen, hanem megöltük, így hozzájutott egy érdekesebb történethez. A legszebb, hogy barátai fel sem fogják, hogy Bonnie meghalt. Titokban akarja tartani ezt az egészet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése