2013. október 3., csütörtök

A LEGÚJABB FRISSEK!

E!Online:

Van valamilyen infótok még gyorsan a The Vampire Diaries premier epizódja előtt? 
Készüljetek fel nem is egy, hanem rögtön kettő halálra. Bár egyik sem töri össze majd a szíveteket, a kettő közül valamelyik teljesen lesújtja egy szeretett karakterünket, a másik pedig elindítja az idei évad nagy rejtélyét.

Tv Guide:

"Stefan elméje teljesen össze lesz kuszálódva, amikor kiszabadul a fogságból." - mondta Paul Wesley. "Kínzó élményeket élt át, s már egyáltalán nem úgy kezeli a dolgokat, mint régen. Nem annyira rugalmasan. Teljesen más ember lesz belőle." 
 Mielőtt Stefan visszatérne Mystic Falls-ba, Paul Wesley Silas-ként fogja szórakoztatni a közönséget - annak ellenére, hogy Stefan barátai és a saját bátyja nem fog azonnal rádöbbenni a nagy csalásra. Nem sok idő telik el, míg rájönnek erre, hiszen Damon és Jeremy érzik, itt valami nincs rendben. Ennek fő oka a Stefan-t belengő, 'öntelt' levegő.
 "Silas tele van fájdalommal és dühvel, meg van bántva. Ezt pedig kirobbanó energiával és humorral próbálja palástolni." - mondta Wesley. "Bármit megtehet, hiszen a világ az ő játszótere. Most, hogy 2000 évesen végre kiszabadult fogságából, páratlanul érdekesnek és kifinomultnak érzi magát. Emberekből nem táplálkozik: Silas ugyanis úgy gondolja, ez eléggé otromba és primitív dolog, így megigézi az embereket, hogy vágják fel egymás ereit, folyassák ki vérüket. Ő így táplálkozik. Igen, eléggé sznob."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése