2013. november 15., péntek

SPOILEREK!

Ha a Vámpírnaplókból ismert Silas-nek és Amarának el lett rendelve, hogy együtt legyenek és Stefan meg Elena egymás igaz szerelmei, akkor kicsoda Katherine-é? Hiányzik innen egy harmadik, Paul Wesley által alakított karakter. Vagy teljesen félreértettem?
Vlada Gelman továbította az üzenetedet Julie Plec-nek, aki természetesen kérdéssel válaszolt. "Meg kell kérdezned magadtól: Lehetséges, hogy Katherine igaz szerelme Stefan, s akkor egy másik hasonmás kerülne be a képbe? Sosem tudhatod." - mondta furfangosan Plec. "A kulcsszó, hogy mindezt az univerzum rendelte el. Valós egyáltalán ez az univerzum? Igaza van? Talán egy ősi próféciáról lenne szó, ami bemocskolódott az évek folyamán? Ez is része lesz annak, ahogyan látjuk előrehaladni a kapcsolatukat, s ez miképp változtatja meg."

Tudnátok bármilyen infót megosztani a The Vampire Diares-zel kapcsolatban? 
Nadia megjelenik a mai epizódban Caroline főiskolai szobájában, hogy beszéljen édesanyjával, Katherine-nel - de ne számítsatok a szokásos családi összeborulásra. ""Kettejük között hatalmi harc alakul ki, Katherine pedig felcímkézettnek érzi magát. Most, hogy gyengébb lett, Nadia próbálja megvédeni anyját, s az élete részesévé tenni, de Katherine olyan dolgokat tesz, ami egyértelművé teszi a lánya számára, hogy nem érdekli őt. Nem jó a másokkal való törődésben. Közben rádöbbennek a nézők, hogy Katherine szeretné ezt a kapcsolatot. Csak nagyban tesz rá." - árulta el Nina Dobrev.

Klaus visszatér Mystic Falls-ba a Vámpírnaplók ötödik évadában. 
 Azt sajnos nem árulták el, miért, de Joseph biztosan fel fog tűnni az anyasorozatban. Korábban kiderült, hogy az egyik Vámpírnaplókból ismert karaktert el fogják rabolni, s sokak fantáziája máris beindult, így Caroline-re gondolnak. Talán Klaus ezért térne vissza a városba? Hogy megtalálja szeretett szőke vámpírját? Esély van arra is, hogy Klaus a Vámpírnaplók 100. epizódjában fog feltűnni, több ismerős arc mellett. Candice Accola pedig elárulta, hogy ez a rajongók kedvenc része lesz.

Forrás: vampire-d.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése