2013. november 20., szerda

SPOILEREK

E!Online:

Nem hazudok, a múlt heti epizód azon jelenete, melyben egyszerre láthattuk a három, Nina Dobrev által alakított karaktert, teljesen lázba hozott, szóval elég szomorú voltam, hogy Amara meghalt. Mondjátok, hogy Katherine-nel minden rendben lesz! 
A dolgok nem állnak annyira jól kedvenc, flegma vámpírból emberré vált Katherine-ünk számára, aki pedig kénytelen lesz a körülötte lévőkre támaszkodni. "Ahogy gyengébbé válik, Nadia egyre jobban fog azért harcolni, hogy vigyázhasson rá, s hogy az élete részesévé tegye." Nina Dobrev viszont nem pihenhet le egy másodpercre sem, ugyanis ezt árulta el: "Voltak célozgatások egy negyedik hasonmásra is, bár jelenleg még nem csináltunk semmit, így nem mondhatom biztosra." Szegény lány, valaki küldje el vakációzni!

Illetve néhány friss:

  •  Kat Graham nyilatkozta a Tv Guide-nak: "Nagyon meg fogtok lepődni, mikor megtudjátok, ki is lesz az új ellenség. Várom már, hogy láthassam őt, mint gonosz." - mondta a színésznő. Az is megtudtuk, hogy az  új ellenség férfi lesz, s láthattuk őt már korábban is. 
  • Ian a 100.epizódról:A napokban Ian twitterére egy érdekes poszt került ki, melyben a színész a közelgő 100.epizód eseményeiről mesélt nekünk. Később ezt mondta egy interjúban:"Nagyon sok mindent tudunk meg Katherine-ről, s intenzív részét alkotja majd a történetnek. Stefan, Damon és Elena három különböző módon akarnak dűlőre jutni vele. Damon szeretné holtan látni, szóval érdekes lesz."







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése