2013. november 26., kedd

TVD & TO!

 TVD: 05x09-THE CELL!
Mint ahogy azt többen tudjátok, a Vámpírnaplók 05x09-es része csak december 5-én érkezik este 20:00-kor. Magyar vetítés szerint 6-án 02:00-kor lehet majd megnézni az epizódot!
Epizódismertető:
VISSZATEKINTÉS DAMON SÖTÉT MÚLTJÁBA - Stefan továbbra is készségesen ajánlja támogatását Katherine-nek, miközben próbálja saját fájdalmát álcázni, míg Caroline meg nem jelenik egy szokatlan terápiával. Miután megpróbálta kárpótolni Caroline-t, Elena annyira aggódik Damon miatt, hogy Aaron-hoz fordul segítségért. Később Damon egy szörnyű megpróbáltatást mesél el Elenának a múltjából, amit évtizedekig titokban tartott, a lány pedig zavaró információkat oszt meg Damon-nel, amit most tudott csak meg saját családjáról. Végül, Aaron egy kétségbeesett cselekedetre szánja el magát a Dr. Wes-szel folytatott beszélgetés után.

TO: 01x08-THE RIVER IN REVERSE!
A The Originals ezzel szemben most tartotta a két hetes szünetét, s a múlt héten nem kaptunk új epizódot! Az 01x08-as részt  november 26-án vetítik Amerikában, míg itthon hajnalban 27-én láthatjuk leghamarabb (ugyan azokban az órákban mint a TVD-t.)
Epizódismertető:
A HÁBORÚ ELSŐ CSATÁJA - Rebekah egy nehéz döntéssel néz szembe, s Kieran atyához fordul útmutatásért. Elijah a nemrég Klaus-szal művelt dolgának következményeivel küzd meg. Hayley még mindig Elijah oldalán áll, de hirtelen egy rejtélyes alak felé húz, aki titkokat fed fel a lány múltjából. Eközben a megzavarodott Cami egy rejtélyes üzenet értelmét próbálja megoldani. Végül, mikor a gyanútlan Marcel rádöbben néhány nyugtalanító információra, melynek Klaus-hoz is köze van, az összecsapásnak egy meglepő fordulat tesz pontot a végére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése