2013. január 31., csütörtök

04x13 Előzetes magyar felirattal



Nézzétek meg a holnapi rész második jelenetét ide kattintva--->Második részlet magyar felirattal


04x15-Stand By Me: Hivatalos epizódismertető


 A SZÖRNYŰ IGAZSÁG - Mikor Stefan visszatér Elenával és Jeremy-vel Mystic Falls-ba, Caroline azonnal elkezd aggódni Elena lelkiállapota miatt. Stefan Dr. Fell-t és Matt-et keresi fel segítségért. Még mindig a szigeten, Damon felfed néhány komor hírt Rebekah-nak, s meglepi a lány reakciója. Együtt, Damon és Rebekah tudomást szerez egy váratlan információról Vaughn közelmúltbeli történetéről. Mindenki elszörnyed, mikor Bonnie felfedi Shane tervének többi részét. Végül, miután Damon mindent megtesz, hogy segítsen neki, Elena egy saját ötlettel áll elő.

2013. január 30., szerda

Katt a 04x13 bővítette előzeteséhez!!!! Izgalmas résznek ígérkezik!! ;)) --->04x13-Into The Wild:Bővített előzetes!

Kövessetek minket a Facebookon is!!!

A blognak van egy facebook-os oldala is,ami hamarabb indult ennél! :)) Lájkoljátok és kövessétek azt is minél többen! ^^-----> TVD~Vámpírnaplók-Facebook oldal!

Friss hírek az Ausiello-tól!!!

Kérlek, mondjatok valamit a The Vampire Diaries-ről. - Nana 
A gyógymód keresése közben a csapat mintha a 'Lost' című sorozat egyik epizódjában keresne valamit. A február 7-én levetítésre kerülő epizódban Shane egy kísérteties és elhagyatott szigetre vezeti a csapatot, gyorsabban, mint hogy ki tudnád mondani: 'FÜSTSZÖRNY, VIGYÁZZATOK!'. Valaki vagy valami titokban követi őket. Ebben az epizódban találkozhatunk Caitlin-nal is, a nővel Shane múltjából.

Friss hírek a Mega Buzz-tól!!!

Jeremy és Bonnie egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A jövőbeli kapcsolatukról van valami hír? - Gabi
Natalie: Nagyon intenzív jelenetekre tessék számítani, de nem romantikusra. "Ez inkább partnerség, összefogás, semmiképp sem szexuális töltetű." - árulta el Kat Graham. "Még ha azt is akarná, hogy más süljön ki ebből, akkor sem tenné, hiszen bizalmi problémái voltak a szüleivel és a barátai közül is sok emberrel, úgyhogy inkább ezt mondja Jeremy-nek: 'Legyünk most csak barátok.'"

2013. január 29., kedd

Alloy Entertainment: Kat Graham interjú! 


 Kat Graham a napokban interjútt adott az Alloy Entertainmentnek karakteréről, Bonnie-ról. Hogy mi minden vár kedvenc boszorkányunkra a további epizódokban, arról maga Katerina mesélt.

 A tizenegyedik részben Bonnie keményen kikérdezte Shane-t a motivációiról. Többet tudunk majd meg erről a ’kinyilvánításnak’ nevezett varázslatról? 
Bonnie-val együtt a nézők is egyre többet tudnak majd meg erről, valamint, hogy Shane melyik oldalon áll és Bonnie melyik oldalt képviseli. Együtt fogjátok átélni vele az utazását. Pluszban, csomó Bonnie-Shane jelenetet láthattuk majd, s a kettejük kapcsolatára is fény fog derülni. A helyzet egyre feszültebb lesz. Jelenleg a tizenhetedik epizódot forgatjuk és meg kell mondjam, hogy a második évad óta ez a legészbontóbb! A második évad őrült volt Bonnie számára, s a negyedik annál is lebilincselőbb – jó év lesz ez számára. Vagy rossz.

 Nagyon nagy a feszültség Bonnie és az édesapja, Rudy Hopkins között. Betekintést nyerhetünk majd kettejük kapcsolatába, közelebbről?
 Határozottan igen. Nem titok, hogy Bonnie életéből a szülők kimaradtak – mindegyik más irányba indult el, s magára hagyta a lányt. Bonnie-t láthatjuk boszorkányként és az apja lányaként is. Izgalmas lesz!

 Mit gondol Rudy Shane-ről? Hogyan fog hatni Bonnie magánórája Shane-nel az apjával való kapcsolatára?
Sokat nem mondhatok erről, annyit viszont igen, hogy Rudy-nak megvan a véleménye Shane-ről. Ráadásul ez a vélemény eléggé meglepő lesz.

 Jesszus. Már így is a szikla szélén táncolunk. A végén még leesünk.
 Őszintén szólva, én is izgulok. Elolvasva a forgatókönyveket a gyomrom fel-le liftezett. Úgy voltam, hogy: ’Úristen! Kérlek, csak semmi őrült dolgot!’.

 Caroline mindig hangot ad véleményének a Damon-Elena kapcsolatról, Bonnie viszont inkább csak hallgat. De hogyan is érez pontosan ezzel kapcsolatban a lány, most, hogy már hivatalosan is együtt vannak Elenáék? 
Úgy gondolom, hogy Bonnie-nak vegyes érzései vannak ezzel kapcsolatban. Ha nem mond véleményt, akkor valószínüleg azért, mert a saját dolgával van elfoglalva. De Bonnie mindkét irányba ki fogja fejteni a véleményét.

 Bonnie és Jeremy mostanában egészen közeli viszonyba kerültek. Vannak még szikrák közöttük? És Bonnie hogyan fog segíteni Jeremy-nek a Vadász-féle dolgokban? 
Jeremy-nek a partnere lesz. Azt nem mondhatom el, hogy miben, de Jeremy nagy szeretetet táplál iránta, s ez nyomós okot ad majd Bonnie-nak arra, hogy eldöntse, kivé is akar válni. Jelen pillanatban nem randizik, de ott van mellette Jeremy. Még mindig van köztük kapcsolat és újraépítik a bizalmat egymás között. Ki tudja – lehet, hogy Jeremy mellett valaki egészen mássá válhat. Valami mássá.

 A rajongók nem feledték a pillanatot, amikor a tizedik részben Bonnie és Kol farkasszemet néztek egymással. Lehetséges, hogy Bonnie és ez a gonosz Eredeti vámpír, Kol, összefogjon majd? 
Figyelj. Mindenki tudja, hogy nagy Nathaniel Buzolic rajongó vagyok és hogy ő egy nagyon, nagyon jó barátom. Készen voltunk rá, hogy a karaktereinknek több közös jelenete legyen és ez a negyedik évad során így is történik. Azt nem mondhatom el, hogy lesz-e köztük valami vagy sem, de én szívesen látnám Bonnie-t egy Eredeti oldalán.

 Láttuk a tizenkettedik epizód fotóit és ezek nagy feszültségről árulkodnak. Számíthatunk egy nagy összecsapásra Bonnie és Kol között? 
Határozottan látni fogjátok a két karakter közti kölcsönhatásokat. Talán lesz leszámolás is? Bonnie-nak elég sok ilyenben volt része az iskola folyosóin.

 Nemrég készítettünk Claire Holt-tal is egy interjút, s a színésznő arról beszélt, hogy valamennyi szereplő Nova Scotia-ra utazik. Volt olyan rész, amire azt mondtad: ’Hűha!’? 

A szigetes dologról csak annyit, hogy napokig ugyanabban a ruhában kellett forgatnunk és rendesen kavarodtak a dolgok. Julie Plec írta a tizenötödik epizódot, s még nem láttam a végső vágást – de ennek a résznek, s az ez után az első, szünetről visszatérő epizódnak (4.16 – Bring It On) a munkájával és írásával kapcsolatban nagyon boldog vagyok. A tizenötödik rész a kedvencem. Fogalmam sincs, hogyan hoztak össze Julie-ék ennyi sokkoló csavart, amivel a nézők idegeit fogják rendesen megtépázni. Személyesen olyan dolgokat kellett csinálnom, mint például a mélyvízbe merülni, mikor Zach Roerig a medence aljára merült, hasán a ráerősített súlyzótárcsával. Lángok csapdostak a kezemben… igazi lángok! Szikrák repkednek majd mindenhol, s őrülten nagy szelek támadnak fel! Színészként mindenképp kihívás ilyen élet-halál szituációkban helyt állni. Ez a sorozat annyi extrém dolgot nyújtott nekünk kipróbálásra.

 Jóval a negyedik évad kezdete előtt a rajongókat nagyon is foglalkoztatta a dolog, hogy Bonnie nem tud ellent mondani a sötét mágiának, mint Willow a ’Buffy, a vámpírok réme’ című sorozatban. Láthatjuk majd, ahogyan egyre mélyebbre ássa magát Bonnie a sötét varázslásban? 
Nos, ha Bonnie azt hiszi, hogy valami rosszat tesz, akkor a legjobb formáját hozza, hogy elkerülje. Ha Bonnie a sötét mágiához nyúl, akkor azt azért teszi, mert úgy gondolja, hogy ez mindenkin segíthet, s hogy ez a helyes döntés. Szóval nem gonosz a karakter. Nem is ellenség. Ő egy lány, aki pozitív módon próbálja életben tartani a barátait. Hacsak nem történik valami jelentős dolog, ami megvetemíti Bonnie-t, s a jó dolog érdekében az lesz állhatatos küldetése. Talán ez teszi az ellenséget is tökéletes ellenséggé. Végtére is, azok a legjobbak, akikkel te is szimpatizálsz.
A legutóbbi frissek az E!Online-tól
 Van valamilyen infótok, amit esetleg megoszthattok velünk? Mondjuk Bonnie-ról?-Janet
 Kat Graham válaszolt a kérdésre: "Annyit elmondhatok, hogy Bonnie egy teljesen más irányba fog haladni, s ennek köszönhetően olyan döntéseket fog meghozni, mely a szereplők nagy részére kihatással lesz. Nagyon, nagyon nagy változások lesznek."

2013. január 26., szombat

Sziasztok! :) Ezen az oldalon folyamatosan bővülő TVD-s infókat és képeket találhattok!!!!! Remélem mindenkinek tetszeni fog az oldal! ;) <3