2013. március 31., vasárnap

IAN ÉS NINA MEGLÁTOGATTÁK A KISLÁNYT!

Ian Somerhalder és Nina Dobrev a minap meglátogatta a beteg kislányt, Kaylát Torontóban!
Kayla jelenleg is kórházban van és új tüdőre vár. Az ilyen gesztusokat én is csak értékelni tudom!
Néhány kép a látogatásról!




AZ EGÉSZ SOMERHALDER CSALÁD HAZÁNKBA LÁTOGAT!

Az egész Somerhalder család elfogadta a meghívást a Charming Vampires Convention and Enviromental Event-re, amit Budapesten rendeznek meg júniusban. Ian-en kívül Magyarországra jön a bátyja, Robert, a sógornője Dena, valamint az unokaöccse és az unokahúga is.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Mivel a napokban (ma és holnap) ünnepeljük a húsvétot én ezekkel a képekkel szeretnék nektek nagyon boldog, és kellemes ünnepeket kívánni!!! A képek között van egy Stefant megformáló rajzfigura, Vámpírnaplós festett tojás,egy saját szerkesztésű kép a TVD-s sztárokkal valamint Nina amint készül és tojásokat fest! :)
 



2013. március 30., szombat

04x18-LINKEK!!!

Online eredeti nyelven:
Online magyar felirattal:
Letöltés eredeti nyelven:
Letöltés magyar felirattal.

Következő rész előzetse:
04x19-Pictures of you!
(Április 18.)

2013. március 29., péntek

IAN & NINA- MEGLÁTOGATJÁK A KISLÁNYT!

Nina Dobrev és Ian Somerhalder hétvégén meglátogatja a kislányt, akinek egy videofelvételen keresztül üzentek.

A Vámpírnaplók sztárjai rendkívül elfoglaltak, hétről hétre forgatják a sorozat legújabb epizódjait, azonban egyik szünetükben egy torontói beteg kislánynak üzentek, aki tüdőtranszplantációra vár.

 „Szia, Kayla, Nina vagyok, még sosem találkoztunk. A Vámpírnaplókat forgatjuk, és tudjuk, hogy nézel minket. Mi is téged, csupán köszönni szerettünk volna. Nagyon nagy harcos vagy, igazán, Elena féltékeny lenne – mondják felváltva a mondatokat. – Mert annyira keményen küzdesz, akárcsak mi a műsorban, Elena sosem lesz olyan erős és bátor, mint te” – fűzi hozzá Nina.

 A meglepetés azonban csak a videó végén jön: Ian elmondja, jobb, ha törli az előre megbeszélt időpontjait, mivel a hétvégén átugranak hozzá látogatóba. „Remélem, szabad vagy szombaton, mivel látni szeretnénk. Törölj le minden programot, hamarosan ott leszünk!”

Videó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yuyleL_pNZw


04x19-ELŐZETES!!!


A LEGUTÓBBI FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL!

Valamilyen Klaroline infó a The Vampire Diaries kapcsán? - amykinz13
 Készüljetek fel nagyon sok jelenetre a fan-favorit duó között, s közben a "barát" szó többször is elhangzik, ami alatt Tyler nevét kell értenünk. A jelenet talán emlékeztetni fog minket a Buffy, a vámpírok réme című sorozatra, ami Spike és Buffy között zajlott le a hetedik évad során, s mely évekkel ezelőtt futott a csatornán, mely akkor még a WB volt. Csak ennyit mondhatunk el. Klaus pedig közös jeleneteiket félmeztelen testtel fogja megosztani végig. Szívesen!

2013. március 28., csütörtök

4. ÉVAD: FINÁLÉ - MINDEN HÁBORÚK LEGNAGYOBBIKA KÖZELEG!

A The Vampire Diaries című sorozatból ismert Ian Somerhalder (Damon Salvatore) árulta el a TV Guide-nak, hogy az évad hátralevő epizódjaiban Silas-re, valamint a férfi gonosz tervének megállítására fognak fókuszálni. Érdekes finálénk lesz idén, ugye?

Forrás: vampire-d.net

04x19 - PROMÓCIONÁLIS FOTÓK








04x19 - PICTURES OF YOU: HIVATALOS EPIZÓDISMERTETŐ!

SZALAGAVATÓ MYSTIC FALLS-BAN 
Miután megszületik egy döntés, mely feldühíti Klaus-t, Elijah egy életet megváltoztató kihívást javasol Rebekah-nak. Caroline eközben rádöbben, hogy a gondosan felépített terve, miszerint megszervezi a tökéletes Szalagavató Bált, tönkre megy, mert Elena félbeszakítja, így Caroline a vidám hangulatban lévő Klaus-tól kér megoldást a problémájára. Azzal a szándékkal, hogy továbblépjenek, Elena, Stefan és Damon mindhárman részt vesznek a bálon, de az est kicsúszik az ellenőrzésük alól, hiába minden erőfeszítésük. Mikor Elena egy olyan helyzetbe kerül, amire senki sem számított volna, Matt Rebekah-hoz fordul segítségért. Végül, Bonnie egy borzalmas felfedezést tesz, Klaus pedig kap egy üzenetet, mely mindent megváltoztathat.

2013. március 27., szerda

04x18-MÁSODIK RÉSZLET FELIRATOSAN!!!


CANDICE ACCOLA A YOUNG HOLLYWOOD VENDÉGE VOLT!


A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV GUIDE-TÓL!

Bármilyen Klaroline spoiler a The Vampire Diaries-ból? - Helen 
Mikor utoljára láttuk Klaus-t, nem volt valami jó állapotban, figyelembe véve, hogy Silas beletört a hátába egy darabot a fehér tölgyből készült karóból. Miközben azt szoktuk látni, hogy Klaus hol törődik Caroline-nal, hol kihasználja, hol fájdalmat okoz neki, ezúttal fordul a kocka. Klaus sikolyok közepette fetreng a kínban, s próbálja meggyógyítani magát, mondhatjuk azt, hogy mikor Caroline a házba lép és meglátja a férfit, az majdnem a halálos ágyán van. Ismerve a kettejük közti bonyolult kapcsolatot, a lány vajon most mit fog tenni: segít rajta vagy az arcába nevet?

2013. március 23., szombat

04x17-ZENELISTA!

The Talking Heads – Psycho Killer
Harper Blynn – Psycho Killer
New Cassettes – Bite Your Lip
The Handys – Loudmouth
Rookie – Shut Up and Dance
The Young Werewolves – Evil Soul
Dead Sara – Ask The Angels
Dead Sara – Lemon Scent
The Godz – In Search Of An Audience
The Ramones – Let’s Dance
The Quiet Kind – Arms and Enemies
Kopecky Family Band – Heartbeat

04x17-LINKEK!


Online eredeti nyelven:

Online magyar felirattal:
Letöltés magyar felirattal:
Letöltés eredeti nyelven:

04x18-ELSŐ RÉSZLET!


2013. március 22., péntek

04x18-PROMÓ KÉPEK!









04x18-ELŐZETES!

                                      


A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV GUIDE-TÓL!

Nem hiszem el, hogy Klaus és Hayley lefeküdtek! Fog-e ez folytatódni a The Vampire Diaries spin-off alatt is? - Charlie 
Ne olyan hevesen! Miközben mi örülünk a tudatnak, hogy Klaus végre kapott valakit, Joseph Morgan elárulta, hogy ez nem egy sztorivonal, ami folytatódik a The Originals-ben. "Csak mert mi voltunk az elsők, akiknek a neve felmerült a spin-off sorozattal kapcsolatban - én, Daniel Gillies és Phoebe Tonkin -, könnyű azt feltételezni, hogy egy szerelmi háromszög fog kialakulni Hayley és a két férfi között." - mondta Morgan, majd hozzátette: "Egy olcsó másolata lenne a The Vampire Diaries-nak, mely (a spin-off) egyáltalán nem lesz az."

KIT CSÓKOL MEG ELENA?

A TV Line szellőztetett meg a napokban spoiler-eket a The Vampire Diaries legújabb része kapcsán, amit lejjebb el is olvashattok.

 "Elena mindent meg fog tenni, hogy megtalálja a gyógyírt, beleértve azt is, hogy az első bázisra jusson..." - kaptuk ezt a bosszantó kis spoiler-t, mely utolsó szavát direkt nem árulták el.

 Először is: Elena még mindig akarja a gyógyírt? Ez meglepő. Azt hittük, hogy ez a lány elégedett az érzelemmentes-földön, hogy pomponlányokból ihat és szemétkedhet a barátaival.

 Másodszor pedig, kivel csókolózhat majd Elena, akinek a nevét ennyire nem akarják elárulni? Mindenki számára tiszta, hogy a lány Damon-nel kezd ki a tetőn a 4.17 - Because the Night című epizódban, szóval ez nem a meglepetés spoiler. Rebekah szintén felbukkan New York-ban, szóval lehetséges egy kis lány akciózás Elena jövőjében.

 Mindazonáltal, meglepne minket, ha egy másik Eredeti vámpírról lenne szó. Elijah visszatér a 4.18 - American Gothic nevű részben. Elena pedig találkozik vele Pennsylvania egy kisebb városában - s nem nagyon tűnik úgy, hogy akár egy Salvatore is a közelben lenne.

 Daniel Gillies mindig is hangoztatta, hogy Elijah érzelmeket táplál Elena Gilbert iránt. Nina régebben ezt nyilatkozta az MTV-nek: "Azt hiszem megtudjuk, hogy mit hoz majd a jövő."

IAN KOCSIJÁT FELTÖRTÉK!


2013. március 14., csütörtök

04X16-HARMADIK RÉSZLET!




A LEGUTÓBBI FRISSEK AZ EW-TŐL!

Valamennyi esély arra, hogy több Stefan és Rebekah jelenetet láthatunk? Imádom őket! - Silvia 
Inkább leírnám azt, amit Julie Plec mondott: "Amennyire tudom, az emberek imádják Stefan és Rebekah párosát - ahogyan mi is -, de Rebekah mostani ténykedései kissé parkolópályára teszik a kettejük közti romantikus jövőt."

A LEGUTÓBBI FRISSEK AZ E! ONLINE-TÓL!

Katie: Annyira izgatott vagyok már, hogy a héten visszatér a szünetről a The Vampire Diaries. Valamilyen infót tudtok adni Elenáról, hogy mire számíthatunk tőle most, hogy kikapcsolta az emberségét?
 Nos, annyit elárulhatunk, hogy Ian Somerhalder határozottan élvezi az új Elenát. "Elena most már badass és kiváló tréfái vannak." - mondta ezt Ian arról az Elenáról, aki kikapcsolta az emberségét. "Minden egyes alkalommal, mikor Elena elhagyja a házat, egyikőnk sem kezdi el a körmét rágni, arra gondolva, hogy valaki meg fogja ölni. Most már ki tud állni, harcolni tud saját magáért."

2013. március 6., szerda

THE ORIGINALS-FORGATÁSI KÉPEK!

A képeken Phoebe Tonkin(Hayley), Joseph Morgan(Klaus) és Daniel Gillies(Elijah) láthatóak! :)





THE VAMPIRE DIARIES - MTV'S 10 ON TOP!


A LEGUTÓBBI FRISSEK A TV GUIDE-TÓL!

Tudtok valamit mondani a jövő heti The Vampire Diaries visszatérő epizódjáról?
 Elena új, s talán nem is annyira "továbbfejlesztett" változatát csodálhatjuk majd meg, de mindenképp pimasz lesz. Mindkét Salvatore fiút meglepi majd egy meztelen megjelenéssel (Katherine stílusára hajaz, ugye?). Caroline-nal pedig össze fog veszni. És itt ne szócsatára gondoljatok, hanem igazi, kemény bunyóra! Mit gondoltok, ki fog nyerni?

TV GUIDE: JULIE PLEC INTERJÚ!

Tudsz mondani valamit Tyler visszatérésével kapcsolatban? 
Tylernek menekülnie kell, ahogy még anno Katherinenek is. Ha Klaus kipécéz valakit, akkor annak jobb meghúznia magát. Szóval még nincs elképuzelésünk a visszatérését illetően, ami Katherinenek is 2 évébe telt. Tyler szerepel még ebben az évadban, de nem az lesz a visszatérése.

Mikor a szünet véget ér, Elena és Caroline nézeteltérésbe kerül. 
Caroline mindig is a védelmező jóbarát volt, de bármennyire próbálkozik is, úgy tűnik, eredménytelen. A két lány mindig társ és legjobb barátnő volt, de most egyikőjük 180°-os fordulatot vett. Ez tipikus középsulis problémának is betudható, mert mikor az egyik fél segíteni akar, azt a másik nem veszi jó néven.

Mi lesz a Klaroline párossal?
 Még nem látjuk a kifejletét ennek a furcsa, csodálatos de egyben félelmetes kapcsolatnak. Ha a spin-off be is fut, még sz sem biztos, hogy a románc végét jelenti.

Sokan nem értenek egyet Bonnie fejlődésének irányával. Neked mi a véleményed? 
Bonnieról szerintem mindenkinek megvan a saját véleménye. Van aki szereti, de olyan is aki utálja. És van aki szereti utálni, megvédi vagy éppen csak ásít egy nagyot és nem érdekli mi lesz vele. Az ő rajongótáborának sosem volt egyedi nézőpontja. Ő az a karakter, aki a jó és rossz határán őrlődik, hogy mit kíván az öröksége és mi a legjobb a barátaira nézve. Most épp befolyás alatt áll Shane vagy Silas által, akárhogy nevezed is, most az a cél vezérli, hogy visszahozza Jeremyt. Szóval kihasználják, hogy ezen az érzelmi hullámvasúton száguldozik, és a lány talán észre sem veszi, milyen őrülten viselkedik.

 Az évad második fele a gimire fókuszál. Mit várhatunk? 
Nemrég kezdtünk bele a 19. rész forgatásába, aminek fináléja az érettségibál lesz. Megint rengeteg függő kérdés marad majd: ki hol lesz, kivel és mit fog csinálni?

Ha a bálnál tartunk, mikor derül ki, hogy Elena kivel megy?
 Valószínű, hogy erre addig várhattok, míg valaki rossz képet tesz fel, vagy épp a sajtó előtt ki nem csúszik a számon.

THE ORIGINALS-PLAKÁTOK!

 
KATTINTÁSSAL NAGYOBB MÉRETBEN IS MEGTEKINTHETŐEK A KÉPEK! :)))