2014. január 15., szerda

SPOILEREK!

E!Online:

Claire: Adjatok egy kis Vámpírnaplók infót, kérlek! Tudnom kell, mik fognak történni Mystic Fallsban.
Akkor kapaszkodjatok meg, mert lehetséges, hogy nemsokára egy újabb crossover epizód szemtanúi lehetünk. Nemrég beszélgettünk Charles Michael Davis-szel, aki Marcelt kelti életre, s nagyon izgatott volt a gondolattól, hogy Marcel esetleg feltűnik Mystic Fallsban. "Minden megtörténhet, főleg úgy, hogy mindkét sorozatot Atlantában forgatjuk. Szívesen látnám ezt, igen. Nagyon jó lenne látni, ahogy a dolgok a feje tetejére állnak." - mondta Charles. Vajon melyik Salvatore testvérrel ülne le meginni egy kis whiskeyt? Davis végül ennyit fűzött hozzá: "Marcel szerintem annyira szerethető srác, hogy bárkivel haverkodna." Igaza van.

TV Guide:

Úgy örülök, hogy Katherine és Stefan végre összemelegedtek, erre Katherine haldoklik? Lesz még közös pillanatuk a The Vampire Diaries-ben? 
Együtt érzek veled! Egy intenzív pillanatot osztanak meg a 100. epizódban, mikor Stefan segít újra előhívni Katherine-nek a lánya születését, mely szülei halálához vezetett. És ha azt hiszitek, láttátok már Nina Dobrev legjobb alakítását, várjátok ki ezt a jelenetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése