2014. február 21., péntek

SPOILEREK!

Stefan és Katherine össze fog még jönni a The Vampire Diariesban? 
Nos, Katherine elérte, amit akart, most, hogy átvette Elena teste felett az irányítást. Közel kerülnek egymáshoz a visszatérő epizódban, mikor útra kelnek és megszállnak egy motelben. És lesz egy gőzölgős zuhany jelenet is!

Alig várom, hogy a The Originals visszatérjen a szünetről! 
Én is! Elijah viszont nem biztos, hogy annyira várja, hiszen a Hayley és a testvérei közti választás következményeivel kell szembenéznie. "A bűntudat és a szégyen kavarog Elijahban." - árulta el Julie Plec, az executive producer. "A következő epizódban végig azon fog fáradozni, hogy megmentse családját, s újra eggyé kovácsolja őket, annak ellenére, hogy folyamatosan támadják őket." Szerencsétlenségükre, az Eredeti családnak nem csak a boszorkányokkal gyűlik meg a baja, mert az évad egy későbbi fejezetében a vérfarkasok is beszállnak a harcba.

Imádom Enzót, szóval még több infó érdekelne a szerelmi életéről. 
Heather Hemmens fogja megszemélyesíteni Lorenzo rég elveszett szerelmét, akivel a férfi 1953-ban találkozott. Mit árulhatunk el róla? Ő egy kedves, aranyos és vonzó orvostanhallgató, aki ezek mellett még bátor és együttérző is. Az Enzóhoz fűződő érzései pedig veszélyes szituációkba fogják keverni. Maggiet többször is megemlítik majd, de csak a 19. epizódban láthatjuk őt. Hogy a jelenben vagy visszatekintésekben, azt még nem tudjuk. Ami Luke-ot (Chris Brochu) illeti, a Whitmore Főiskola új diákját, annyit elmondhatunk, hogy vele nyerhetünk betekintést a boszorkányok és az Utazók közti háborúba, pontosabban abba, hogy ez mit is jelent a hasonmásokra nézve.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése