2014. július 25., péntek

FRISSEK AZ E!ONLINE-TÓL!

Fogjuk még látni Ian-t és Kat-et ugye? Ugye?!
Örökké mutogatok rád és kinevetlek, ha azt hiszed a Vámpírnaplók folytatódhat Smolderhotter  Somerhalder nélkül. "Eleget fogtok látni belőlük, ahhoz, hogy boldogok legyetek a sorozat haladtával. Erre viszont a 6.részig várni kell." - biztosított róla minket Julie Plec. - "A rejtély, hogy hol vannak, mi történt velük, hallottak-e vagy sem, és hogy mit fognak csinálni ketten, mind kiderül."

Tehát, pontosan hogy fog Stefan és Elena megbirkózni a bánatukkal?
"Meglepő lesz, ugyanis nem éppen az fog történni amire számítunk." - árulta el Plec. - "Mindketten gyászolnak, de külön-külön, a bánat egy egyedi és nem feltétlenül hagyományos formájában." Julie azt is megjegyezte, hogy Stefan különösen meglepő lesz számunkra.

Mi a helyzet Stefan-nal és Caroline-al?
Úgy tűnik bármi is volt köztük alakulóban, régóta tartó barátságuk miatt egyelőre vissza kell venniük a lángból. "Az évad elején sok tennivalójuk lesz a barátságukkal kapcsolatban." - mondta Plec. - "Meglátjuk hova vezet ez majd."

Mire számíthatunk Enzo-val kapcsolatban, most, hogy Michael Malarkey állandó szereplő lett a sorozatban?
Problémákra, de ezt szeretjük benne. "Enzo egy kis szórakozást, de ugyan akkor egy kis szemtelenséget is hozni fog a képernyőre. Sok olyan első évados Damon pillanatra emlékeztetni fog, mikor nem tudjuk majd eldönteni, hogy most csak viccelni akar, vagy megölni valakit."

(Saját fordítás!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése