2014. július 29., kedd

FRISSEK A TV LINE-TÓL!

A TV Line több új spoilert is megosztott velünk, amik többek között az idei Comic Con-on derültek ki.

"Elég idő telt el mindenki számára ahhoz, hogy hozzanak néhány nagy döntést az életükkel kapcsolatban." - osztotta meg velünk Julie Plec, a Vámpírnaplók paneljánál az idei Comic Con-on. Az 5.évad végében történt dolgok után, mindenki különböző módon próbál megbirkózni a veszteségével. "Egyesek jól kezelik, mások viszont nagyon nem."

Nina Dobrev hozzátette: "Elena egyáltalán nem lesz boldog. Egy furcsa és zavaros úton próbál majd megküzdeni a gyásszal."

DÖGÖS TANÁR | A nemrég visszatért Alaric Mystic Falls-on kívül fog élni, és kénytelen megigézni magának egy tanári állást, a helyi főiskolán. "Ha valaki megérdemel egy kis rosszaságot, az Saltzman Professzor." - tette hozzá Julie Plec.

STEFAN ÚJ SZERELME | Amikor szóba került a Steroline téma, Paul Wesley gyorsan meg is jegyezte: "Stefan eddig nagyon jó volt. Megérdemel egy kis akciót." De vajon Elena, hogy fog reagálni mikor rájön az esetleges románcra az exe és a legjobb barátnője között? "Ez annyira képmutató." - mondta Dobrev. "Ő is randizott mindkét testvérrel. A családban maradt."

KICSI GILBERT | Segíteni Jeremy-nek túljutni Bonnie elvesztésén nem lesz könnyű feladat Elena és Alaric számára. "Foglalkozni vele, mikor egyikük sem léphet be Mystic Falls-ba, elég bonyolult." - osztotta meg velünk Plec.

ÚJRA STELENA? | Van rá esély, hogy Stefan és Elena újra összejöjjenek? "Jelenleg Damon és Elena szerelme túlságosan erős, és a Stefan és Elena közti barátság is csak erősebb lesz." - válaszolt Plec.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése