2014. július 30., szerda

INFÓK AZ ALLOY ENTERTAINMENT-TŐL!

Az idei év Comic Con-ján rengeteg mindenről szó esett, nem csak a közelgő folytatással kapcsolatban. Ezek közül az Alloy Entertainment összegyűjtötte számunkra a legérdekesebbeket!


A kapcsolatokról: Delena? Steroline?Mikor megkérdeztük mire számíthatunk a kapcsolatok terén (az izgalmas hír után, hogy a Delena nyerte az idei év legjobb párosa díjat a Fandom Awards-on) Paul Wesley viccesen azt válaszolta, hogy elképzelhető lehetőségként a 'Defan' is. Ian Somerhalder hozzátette: "Határozottan Defan!" Imádni lehet ezeket a srácokat.

Egyéb hír, hogy Ian és Kat viccelődött azzal, hogy lehetséges-e a 'Bamon'. Ian azt mondta: "Azt hiszem egyértelmű, hogy a Bamon jobban hangzik, mint a Donnie." Kat Graham később hozzátette: "Annyit biztosan elárulhatok, hogy sokkal jobb lesz kettejük viszonya, mint eddig volt."

De mit jelent ez Elena-ra nézve? Nem, nem várhatjuk el, hogy a bánat sújtotta, fiatal hölgy egyből visszafusson Stefan karjaiba. Mikor feltettük Nina-nak a kérdést, hogy a karaktere megtalálja-e valaki más mellett a boldogságot, ezt válaszolta: "Ha ez megtörténne, akkor Elena szerelme nem lett volna igazi Damon iránt!" 

Ahol abbahagytuk: Az 5.évad végén, Bonnie-val és Damon-nel fejeztük be, amint épp elnyeli őket a fény. Innen fogjuk folytatni a sorozatot? Dehogy.. Julie Plec elárulta, hogy a 6.évad 4 hónap ugrással fog kezdődni, mert ez mindenki számára elég idő lesz, hogy hozzon néhány fontos döntést az életével kapcsolatban!

A karakterek változása: Érdekes belegondolni, hogy már 5 éve láthatjuk a képernyőn ezeket a tehetséges színészeket és színésznőket, nem igaz? Nos, ezalatt az idő alatt a karakterek is teljesen megváltoztak.

Miután Ian azt mondta, hogy az összes szereplő hatalmas fejlődésen ment keresztül, Kat Graham beszélt arról, mit is tanult Bonnie-tól: "Bonnien keresztül megtaláltam önmagam. Megmutatta nekem, milyen egy erős nő." 

És mi a helyzet a Salvatore testvérekkel? "Eredetileg Stefan volt a hős, Damon pedig az ő gonosz ellentéte."-mondta Paul Wesley. De mint tudjuk, változnak az idők. Elena-val kapcsolatban pedig azt osztotta meg velünk Nina, hogy a sorozat elején a karaktere csak a 'szomszéd lány' volt, mostanra pedig igazi nő lett.

A Túlvilágon: Mikor megkérdeztük Ian-től és Kat-től mit éreztek mikor elolvasva az 5.évad fináléjának szövegkönyvét rájöttek a sorsukra, Ian azt mondta, az első dolog amire gondolt az a nyaralás volt. A második? Hogy milyen szerencsés, amiért egy ilyen dögös lánnyal került csapdába! Komolyra fordítva a szót, a színész ezt is hozzátette: "Ez jó lesz számunkra, és remélhetőleg számotokra is. Ránk nézve ez nagyon izgalmas. A változás jó!" 

Kat Graham azt mondta, nem volt szomorú Bonnie azon döntésén, hogy meghal. "Tetszett, hogy a végén az övé volt a döntés!" 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése