2014. július 23., szerda

INTERJÚ JULIE-VAL!

Mit tudsz elmondani a Vámpírnaplók folytatásáról, és mi fog történni Damon-nel és Bonnie-val a 'Túlvilágon'?
Azt hiszem, 2 nagy kérdése van a 6.évadnak: 'Az egyik, hogy mi történt Damon-nel és Bonnie-val? Hol vannak? Élnek még? Vagy meghaltak? Vajon vissza fognak térni? Vagy esetleg ottragadtak? Hogy fognak kijönni egymással, ha sose kötődtek igazán a másikhoz? És mennyi időre fognak eltűnni?' Szóval ez a rejtély része annak, amit az évad elején csinálni fogunk, és ezeket a kérdéseket egyesével meg is fogjuk válaszolni.

Kérdés Twitterről: Van remény arra, hogy Caroline szerelmes lesz?
Caroline számára mindig van remény a szeretetre. A kérdés mindig csak az, hogy szeretik-e, vagy a megfelelő embert szereti-e?

Mit tudsz elmondani a The Originals 2.évadáról? Már leforgattatok pár epizódot, igaz?
Igen, már három epizóddal végeztünk, és épp most láttam a Comic Con által összevágott előzetest, amire azt kell, hogy mondjam, nagyon jó! Olyan, mint egy film. Alapvetően a The Originals-ban idén kevésbé fogjuk a Maffia háború vonalat erősíteni, annál inkább olyan lesz mint a Grimmesék! Jelen van a gonosz boszorkány, mint az anya, és a vámpírvadász, mint az apa, ráadásul mindketten visszatértek! Itt van ez a háborúzó család, akik próbálnak ragaszkodni az otthonukhoz a gonosz boszorkánnyal, a vadállatokkal és minden 'mókával' szemben ami ezzel járhat. Ez a bosszúról szól, és a kísérletről, hogy megtisztítva otthonukat, hazahozhassák a gyermeket, miközben rá kell jönniük, hogy a legnagyobb ellenségük valójában a saját családjuk.

Ha már a visszatérésekről beszélünk: milyen jó az, hogy Alaric visszatér a show-ba?
Nincs semmi, ami ennél jobb lenne!

Ez egy olyan döntés volt, amit egy ideje már meg akartál lépni?
Ez valami olyasmi volt, amit nem hittem, hogy valaha is tudnánk kivitelezni, de azonnal megtettem volna, ha lett volna rá lehetőségem. Mikor meg volt a lehetőség egy hiteles feltámadásra, megkérdeztük Matt Davis-t. Azt mondtam: "Nézd, nem tudom mihez akarsz kezdeni most magaddal, de az biztos, hogy mi szívesen látnánk vissza téged." Erre ő azt válaszolta: "Hiányoztatok srácok! Hiányzott a családom! Boldogan!" Legjobb nap. Ez volt a legjobb nap egész évben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése