2014. augusztus 9., szombat

SPOILEREK!

Entertainment Weekly:

Julie Plec megemlítette a Comic Con-on, hogy a hamarosan startoló évad első pár részében lesz valami a Delena fanok számára. Azon gondolkoztam, hogy mi is lesz ez? Esetleg egy visszatekintés, vagy valami hasonló?
A következő pár hétben fogok beszélgetni Plec-el, tehát akkor én is többet fogok tudni, de én is hallottam egy visszatekintésről, Damon és Elena szerelmes nyarára. Emlékszel rá, ugye? Jelen pillanatban semmit sem garantálhatok nektek, de úgy éreztem tartozom valamivel a TVD fanoknak, szóval reménykedjünk, hogy igazam lesz!

Spoiler TV:

The Vampire Diaires
A sorozat 6.évadában láthatjuk Elenát a Whitmore Medical Center-ben, mint gyakornok. Érdeklődtük egy kicsit Doctor Jo Robles-ről is (Jodi Lyn O'Keefe), akiről megtudtuk, hogy egy potenciális szerelmi jelölt Alaric számára. Azt is megtudtuk, hogy az egyik új karakter, azért jön Mystic Falls-ba, mert az egyik rokonát keresi. Ebben Jeremy segítségét fogja kérni, viszont rejteget valamit - a kérdés csak az, hogy mit?

The Originals
A 2.évadban számos új karakter érkezik a sorozatba:
- Kaleb, egy warlock, aki egyből belevág mindenbe, és hamar megteszi az első lépést. Az a célja, hogy Marcel segítségével tönkretegye a Mikaelson családot, bármibe is kerüljön ez.
- Lenore, a boszorkány, aki azt tervezi, hogy helyreállítja az egyensúlyt egy szövetséggel, a vérfarkasok és a boszorkányok között.
- Gia, a vámpír, aki Marcel kiképzése alatt áll. Ő egy kemény lány, aki élvezi a vámpír létet, és az újonnan felfedezett képességeit.
- Aiden, a vérfarkas, aki rájön, hogy egy vámpírba szeretett bele.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése