2014. augusztus 19., kedd

ÚJABB CROSSOVER EPIZÓD!

Tekintettel arra, hogy a The Originals és a The Vampire Diaries ugyan abban az univerzumban játszódik, nem tűnhet bonyolultnak, hogy néha-néha a szereplők feltűnjenek a másik sorozatban is. Azonban Julie Plec megemlítette a Comic Con-on, hogy ez nehezebb, mint ahogy azt a rajongók gondolják. Nem csak azért, hogy a történet is természetes maradjon, de a logisztika miatt is, ahogy egy (vagy két) színészt egy epizód erejéig átviszünk egy másik show-ba, nem egy egyszerű feladat.

Ennek ellenére tavaly sikerült összehozni két crossover epizódot is a sorozatok között; egyszer mikor Tyler bukkant fel a The Originals-ban, egyszer mikor Klaus és Rebekah látogatta meg Mystic Fallst a 100.rész alkalmából. A jó hír az, hogy úgy néz ki idén is találkozni fognak a sorozatok!

"Úgy néz ki, hogy képesek leszünk összehozni egy crossovert az évad első felében, de azt egyelőre nem árulhatom el, hogy ki, mikor és hova fog menni, a dolgok viszont nagyon jól alakulnak." - mondta Plec. Egy részlet amit meg akart osztani? Annak ellenére, hogy Alaric egy eredeti vámpír, nem ezen lesz a hangsúly. Bár Julie elmondása szerint ő nem ellenezné az ötletet. "Imádom ezt az elképzelést! Matt Davis egy légtérben Joseph-el (Klaus) és Daniel-el (Elijah)." - árulta el nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése