2014. október 5., vasárnap

A LEGÚJABB FRISSEK!

Nina Dobrev szerint a dolgok bonyolultak lesznek Tatia számára a The Originals-ban.
A vacsora után Damon-el és Stefan-al, majd Klaus-al és Elijah-val rá kellett, hogy jöjjünk: mindketten ugyanabba a lányba voltak szerelmesek, míg emberek voltak. Tatia az első hasonmás, ami azt jelenti, hogy Esther az ő vérét használta, hogy elnyomja Klaus vérfarkas oldalát, és megakadályozza, hogy ezzel hibrid váljon belőle. Ezen kívül, sajnos nem sokat tudunk arról a lányról, akié mindkét ősi vámpír szívét birtokolta, és éppen ezért fog feltűnni hamarosan a testvérsorozatban. Michael Narducci azt már korábban is elárulta, hogy az 5.részben láthatjuk majd Tatia-t, de most az is kiderült, hogy ez a visszatekintés egyenes a Vikingek korába repít majd vissza minket. "Egy olyan történetet fogunk elmesélni, ami segít megérteni Tatia sorsát, és hogy mi történt vele, ugyanakkor feltárja majd a kapcsolatát a két testvérrel, ami ugyan gyönyörű, de tragikus is."

Nyilvánvalóan elég izgatott voltam, mikor Klaus, Elijah és Rebekah kaptak egy saját spin-off sorozatot, de sajnos nem igazán tudtunk meg semmi újat a Mikaelson családról. Láthatunk majd valamit a családjuk múltjával kapcsolatban a második évadban?
A rövid válasz: igen. Pontosabban, az egyik executive producer, Michael Narducci elárulta, hogy betekintést nyerhetünk majd abba, hogyan hagyta el az Eredeti család Európát, és jött Amerikába. Továbbá az is kiderült, hogy a folytatásban még többet megtudhatunk majd Mikael-ről és Esther-ről. "Mi az ő történetük? Honnan jöttek? Az első évad 16. részében Klaus azt mondta: 'Valami olyanná tette az apámat, amilyen.' " - mondta Narducci. "El akarjuk mesélni ezt a történetet. Hogy miért akarja a saját gyermekeit levadászni, miközben pusztítónak nevezi magát, és gyűlöli, azt aki." Emelje fel a kezét aki megnézné a spin-off spin-offját azzal az egyszerű címmel, hogy Mikael Mikaelson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése