2015. április 11., szombat

6 LEHETSÉGES MÓD ELENA TÁVOZÁSÁRA!

A TV Guide a napokban közzé tette egy cikket Elena távozásáról. A rajongók természetesen le voltak sújtva, mikor megtudták, hogy Nina Dobrev 6 év után otthagyja a sorozatot, azonban, bár ez nekünk nem sok jót jelent, Elena-nak valószínűleg mégis, hisz így talán megkaphatja azt a normális életet, amire mindig is vágyott. Össze is gyűjtöttek nekünk 6 lehetséges módot arra, hogyan hagyhatja el Mystic Falls-t a színésznő az évad végén:

1. Testet cserél:
Minden ami kell hozzá csupán egy boszorkány és egy varázslat, és Elena könnyen beleugorhat valaki más testébe, ami azt jelenti, hogy egy másik színésznő játszhatja őt. Nem csak, hogy megtörtént már vele korábban (RIP Katherine!), de ugyan így volt lehetséges Claire Holt távozása is a The Originals-ból. A következő kérdés pedig az lenne: Ki játszaná őt?

2. Beveszi a gyógyírt és úgy dönt, hogy elhagyja a várost:
Lennie kell egy oknak, amiért visszahozták a gyógyírt, igaz? Most, hogy Bonnie lehetővé tette, hogy valaki újra ember legyen, lehet Elena úgy dönt beveszi, majd összepakolja a holmiját és elhagyja a várost egy normális élet reményében. Ez azonban nyitva hagyna egy ajtót arra a lehetőségre, hogy esetleg visszatérjen a jövőben.

3. Beveszi a gyógyírt és megigézik, hogy hagyja el a várost:
Miután beveszi a gyógyírt, Damon feláldozza a saját szerelmét Elena iránt, és inkább megigézi, hogy hagyja el a várost örökre és felejtsen el mindenkit a múltjából.

4. Beveszi a gyógyírt és meghal.
Emlékezte még, mikor Katherine-nek egy egyszerű megfázást is nehéz volt legyőznie? Elena beveheti a gyógyírt, és meghalhat egy autóbalesetben, egy teljes lezárt körbe hozva ezzel a sorozatot.

5. Megölik őt.
Nem ez lenne az első alkalom arra, hogy a sorozatban megöljék az egyik állandó szereplőt, és mi lenne jobb mód arra, hogy elmenjen, mintsem egy nagy bumm, nem? De azzal, hogy a Túlvilág végleg eltűnt, Elena távozása végleges lenne - kivéve, ha a sorozat talál egy kiskaput arra, hogy visszahozza.

6. Kap egy tekintélyes orvosi ajánlatot.
Elena elég jól teljesít a főiskolán, szóval még az is lehet, hogy elfogad egy ajánlatot, és részt vesz egy orvosi programban. Szabadidejében talán dolgozhat egy új gyógymódon a vámpírságra, és kitalálhatja, hogyan lehet rákot gyógyítani a vámpír vérrel.

Természetesen ezek mind csak tippelések, egyáltalán nem biztos, hogy a végkifejlet az itt leírtak közül fog kikerülni. Némelyik pont viszont elég elgondolkoztató. Ti mit gondoltok? Hogyan fogja Elena elhagyni Mystic Falls-t?

(Saját fordítás, ha viszed, írj forrást!)

1 megjegyzés:

  1. Remélem az egyes, mert bár nem mindig szerettem Ninát, attól még az egész sorozat ráépült, ha ő nincs, akkor nem lett volna semmi! :)

    VálaszTörlés