2015. június 16., kedd

30 PROBLÉMA, AMIT CSAK A DELENA FANOK ÉRTENEK!

Ugyebár így, hogy szünet van a sorozatban, nem jön annyi friss hír, azonban hamarosan jön a Comic Con, és nyár közepétől kezdve egyre több spoilert fogunk kapni kedvenceinkről. Addig is, van jó pár érdekes, szórakoztató vagy akár vicces cikkem számotokra, ami úgy gondolom unaloműzőnek jó lesz ezeken a nyári napokon is, és talán így könnyebb lesz kibírni a hosszú várakozást is. Először is hoztam nektek egy fordítást az Alloy Entertainment egyik cikkéről, aminek témája 30 probléma, amit csak a Delena fanok értenek!

1. Látni, ahogy évekig kell várnod egyetlen nem halálos ágyon történő csókra két jól kinéző ember, határozottan megtanítja, hogyan legyél türelmes. VIDEÓ! 
2. Mikor a barátaid elmondják neked a cuki-találkozós történetüket te leállítod őket. Semmi se lesz olyan csodálatos, mint egy vidéki úton, késő este belebotlani a vonzó és rejtélyes későbbi szerelmedbe. VIDEÓ!
3. Ritkán hullámvasutazunk manapság. Delena kapcsolata alapvetően egy érzelmi verziója ennek, ami több mint izgalmas számunkra!











4. Gyakran találod magad cupcake után vágyódva.



5. Minden alkalommal, amikor meghallod a "kötődés" szót, kiakadsz, és eszedbe jutnak ezek a jelenetek Elena táplálkozási gondjaival.












6. Építettél egy titkos szentélyt Szellem Rose-nak ezért a vallomásért: "Damon akadályokat rak elé, meglepi őt. Arra készteti, hogy megkérdőjelezze az életét, hogy higgyen. Stefan más. Az ő szerelme tiszta, és mindig jó választás lesz számára. Damon vagy a legjobb számára, vagy a legrosszabb." VIDEÓ!
7. A többi fan vádjai ellenére, nem utálod Stefan Salvatoret. Sőt, gyakran érzed magad bűnösnek, hisz aközben, hogy imádod nézni ahogy Damon és Elena együtt vannak, nem nyugodsz addig, amíg meg nem találja ő is a boldogságát. VIDEÓ!
8. Felejtsd el az esernyőket: mikor esik, örülsz!











9. Nem tudod végighallgatni a Sleeperstar's - I Was Wrong című számát, anélkül, hogy egy könnycsepp végig ne gördüljön az arcodon.












10. Megjegyezted Elena egész "Téged választalak" beszédét a 4.évad végéről. Néha, amikor a Cary Brothers - Belong című számát hallgatod a telefonodon, akaratlanul is elkezded szavalni, a körülötted állók pedig félre néznek rád. Bár, te nem vagy őrült - csak őrültem szerelmes a szerelembe. VIDEÓ!
11. A kandallók több szempontból is felmelegítenek.












12. Imádod Jeremy-t, de néha szívesen megölnéd. Tudjátok, például mikor megzavarja a nővérét egy érzelmes csók közepén egy motelben. VIDEÓ!
13. Fel kellett venned a versenyt az egész univerzummal az isten szerelmére!












15. Véleményed szerint nincs felvillanyozóbb egy régimódi táncrutinnál! VIDEÓ!
16. Akárhányszor szakítanak, olyan érzés, mintha valaki fogna egy romboló golyót és egyenesen a szívedbe repítené. VIDEÓ!
17. De titokban vágysz a Delena szakításokra is, hisz utána még szenvedélyesebb lesz a kapcsolatuk.
18. Sok minden más előtt, az egyetlen hely ahol vacsorázni akarsz az nem más, mint az Olive Garden, a ropogós bagettekért, és persze a szentimentális értékekért. LINK!
19. Delena végtelen megpróbáltatásainak köszönhetően sok papírzsepis dobozt használtál el. Um, emlékeztek arra a Lucy Rose zenés pillanatra az 5.évad végén? Ez legalább 20 doboz papírzsepit igényelt, és minimum egy-két terápiás beszélgetést.


20. Minden amit akarsz az életedben, hogy legyen kivel beszélgetned egy jót egy hamburger és egy sör kíséretében. Olyan nagy kérés ez? VIDEÓ!
21. Nem tudsz tovább feküdni a tengerparton, vagy mászkálni egy gyönyörű hegyi ösvényen. A te ideális nyaralásod mindig magába foglal egy kocsikázást, többnyire New York-ba. VIDEÓ! 
22. Utálod a temetéseket a TVD-ben, ugyanakkor előretekintesz feléjük. Miért? Meg vannak pakolva értékes Delena pillanatokkal! VIDEÓ!
23. Teljes mértékben kábítószer ellenes vagy... De mikor boszorkány gyógynövényekről van szó kivételt teszel.



24.  Az álomotthonod tartalmaz egy verandát és egy hintaágyat, és nem éred be kevesebbel. VIDEÓ!
25. Előfordult már, hogy a pokolra kívántad Katherine gyönyörű arcát? Emlékezz csak vissza arra az időre, amikor majdnem tönkretett mindent. VIDEÓ!
26. Ami Klaust illeti, megköszönhetjük neki, hogy konkrétan elrabolta Stefant, és ezzel összehozta Damont és Elenat a sok próbálkozás alatt, hogy megmentsék. Ha nem lett volna a hibrid, nem kaptuk volna ehhez hasonló jeleneteket:












27. Egészen élvezed a konyhai házimunkát. Delena ezt is elintézte neked! VIDEÓ!
28. Ez a kis vallomás is eléggé megnövelte a szívverésed:














29. A kifejezés "Mindig téged választalak" több, mint egy alkalommal lágyított el.


30. Szeretnél egy szerelmet, ami felemészt, és ezt megtaláltad Delena-ban. És tudod mit? Nem sajnálod, hogy kiálltál mellettük a nehezebb pillanataikban is. Nem sajnálod, hogy kiálltál mellettük, mikor a dolgok nehezebbek lettek. Mert hat intenzív évad után a TVD-ből, hűségesebb vagy eziránt a páros iránt, mint valaha. Úgy egészítenek ki téged, ahogy egymást is kiegészítik.














(Saját fordítás, ha viszed írt forrást!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése