2015. szeptember 4., péntek

ALLOY ENTERTAINMENT INTERJÚ!

Tanúi voltunk már az évnek ami az Ősiekről szólt, majd a hasonmásokról, és így tovább. Van egy ilyen általános témája a hetedik évadnak is?
Van egy kicsi az évad elején. Stefan és Damon anyja is jelen van, és ez róluk szól, ahogy próbálnak rájönni mit is éreznek azzal kapcsolatban, hogy láthatólag anyáskodik a csapat, a család felett amit helyettük választott. Mi a legnagyobb kihívás abban, hogy epizódokat írjunk Elena nélkül? Valójában azért, mert tudjuk, hogy a közönségnek mennyire hiányzik. De írói szinten, ez szórakoztató és új.

Ha már a Vámpírnaplóknál tartunk, milyen hatásuk lesz az eretnekeknek Mystic Falls-ra?
Úgy érzem, talán egy kicsit vissza fogják hozni azt a családi dinamikát, ami megvolt az Ősieknél. Nem vérrokonok, de ragaszkodnak egymáshoz. Állandóan egymásért, vagy egymás ellen harcolnak. Jó móka nézni őket, ahogy csinálják a dolgukat. Nincsenek tekintettel a többi emberre a közösségben, ahogy Stefan-ra és Damon-re se, akikre úgy gondolnak, mint mostohatesókra, akiket sose akartam megismerni. Azt mondanám, azt szeretem a legjobban az eretnekekben, hogy tréfásak, gonoszak, viccesek, beképzeltek és csillogóak, minden olyan módon ami miatt szeretjük a sorozat karaktereit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése