2016. január 12., kedd

TVD & TO: CROSSOVER!

Ha az utóbbi pár évedet várakozással töltötted egy esetleges új crossover epizódra a Vámpírnaplók és a The Originals között, akkor ez a hír fel fogja dobni a napodat: 100% hogy ez meg fog történni!

Julie Plec már régebben is beszélt egy esetleges keresztező epizódról, de eddig sose volt jó az időzítés. Mindenesetre, most az! A két kedvenc természetfeletti világunk újból találkozni fog.

"Alapvetően, már évek óta veszekszünk azon, hogy csináljunk-e crossover epizódot, illetve hogyan csináljuk meg, működne-e? Egyikünk se akarta csak azért is megcsinálni, de az időrendek is kezdtek nagyon különválni és a Vámpírnaplók, ahogy tudjátok, kezd felzárkózni a három évvel későbbi vonalához." - mondta az E!Online-nak.

Szóval, mely karakterek lesznek részei ennek a várva várt eseménynek? Természetesen a világ legördögibb barátságának tagjai: Stefan Salvatore és Klaus Mikaelson! Sőt mi több, a CW elnöke, Mark Pedowitz bejelentése alapján az összejövetelre mindkét sorozat 14. epizódjában kerül sor.

Látszólag, a fiatalabbik Salvatore testvér fog elutazni a Francia Negyedbe, hogy kisegítse régi 'esküdt ellenségét' egy olyan problémával kapcsolatban ami nagyon egyedi Stefan túlélését tekintve. Más szavakkal, arra alapozva amit Julie megosztott velünk egy interjúban, sok élet-halál drámára számíthatunk:

"Szóval ülünk a szobában, és a lényeg, hogy Stefan bajban van, és az élete a mágiától függ, tehát hogy tudnánk megmenteni? Nos, vigyük el egy helyre, ahol nincs mágia. 'És én úgy voltam, hogy basszus! Van egy hely New Orleans-ban, ahol nem működnek a varázslatok, és ez működhet.' Az egész írói szoba hirtelen örült meg, hogy 'Ezaz! Végre!' mert már ők is régóta vártak egy ilyen lehetőségre."

Mielőtt azonban siránkoznánk, hogy nincs megfelelő Klaroline találkozás, ne feledjük el, hogy a szőke szépség neve fel fog tűnni valamilyen módon a beszélgetésükben. "Még mindig van egy közös ember az életükben, Caroline, és ezt fel fogjuk fedezni kicsit" - osztotta meg velünk Plec. "Azt hiszem ez elég kielégítő lesz azok számára, akik szerették a Stefan és Klaus közti dinamikát, és kíváncsiak mit gondolhat Klaus Stefan és Caroline kapcsolatáról."

Ez vagy nagyon szórakoztató lesz, vagy szuper kínos - főleg így, hogy Caroline Alaric és Jo babáit várja - de már alig várjuk, hogy kiderüljön!

(Saját fordítás! Ha
viszed kérlek írj forrást!)

1 megjegyzés:

  1. Azta ! De rég várom már, és Stefan megy Klaushoz, és szóba kerülhet Caroline, ez a vártnál is izgalmasabb!!

    VálaszTörlés