2016. április 11., hétfő

IAN SOMERHALDER: A 8.ÉVAD LESZ AZ UTOLSÓ!

Sajnos a napokban megjelent információk után, nagyon úgy tűnik, hogy a Vámpírnaplók jövőre a 8.évad után végleg lezárul.

Vasárnap így nyilatkozott a rajongóknak Ian Somerhalder a WalkerStalkerCon-on: "Úgy döntöttünk, hogy csinálunk még egy utolsó évadot, csakhogy megadjuk a kellő lezárást a sorozatnak."
Erre a beszélgetésre csak pár nappal azután került sor, hogy Kat Graham megerősítette, hogy Bonnie Bennett karaktere számára már csak egy évad van hátra.

"A 8évad lesz számomra az utolsó." - mondta Graham. "Csak remélni tudom, hogy akármit is csinálok majd ezután, a csapat is támogatni fog... Ők azok akiket a legnehezebb elengedni, mert mi egy család vagyunk."
Ha esetleg bárki aggódna, hogy vajon ez milyen hatással lesz a lezárásra, a színészek azt is hozzátették, hogy vannak még ötleteik, és a lehető legjobban oda fogják tenni magukat. 

Készen álltok, hogy végleg búcsút mondjatok Mystic Falls-nak? Mit szeretnétek látni a 8.évadban? Kommentben vagy chatben nyugodtan osszátok meg a véleményeiteket, ötleteiteket! 

19 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretnem ha a 8. evadban vegre felebredne Elena es boldogan elnenek Damonnal tovabb.Szerintem mindenki meglepodne foleg mivel Elena mar reg kilepett a filmbol.En ezzel zarnam az evad utolso reszet.

    VálaszTörlés
  2. De nem fog viszajöni. Nina megmonta hogy vegleg lep ki es hogy soha többe nem szerepel a TVD-ben

    VálaszTörlés
  3. Damon és Bonnie jöjjenek össze

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Damon és Bonnie? :O Inkább ne

      Törlés
    2. ha minden igaz, holnap a CW-n onnan kb 1-1,5 hét és nézhetjük :)

      Törlés
    3. Klaus Vagyis (Morgan) Jöjjön vissza a sorozatban és több részben legyen mind a (z) 5 évadban hogy csak 1 részben volt benne én azt is szerettem De hiányoltam belöle Klaust Elijah (daniel) Az ősi Családot :) Jólennne ha az utolsó évadban benne lenne mind az a szereplő akik voltak Első évadtól 4 évadig Az jó lenne ! Klaus Legyen Carolinével :) legjobb Befejezés az lenne ha Jeremy Taylor is ott lenne :)

      Törlés
  4. Elena és Damon házasodjanak össze a 8.évad utolsó részében.

    VálaszTörlés
  5. Elena ébredjen fel (Bonnie valahogy törje meg az átkot) Damon legyen együtt Elenával,Stefan Carolineval, Bonnie pedig Enzoval (vagy Jeremi jöjjön vissza és vele de szerintem Enzoval jobban összeillenének) És az utolsó részben menjenek előre jópár évet, hogy a nézők megnyugodjanak, mindenki jól van és szeretik egymást!

    VálaszTörlés
  6. Elena keljen fel es legyen boldog Damomnel hisz anyit szenvedett mar Damon a filmben miadta szerintem tenyleg ez lenne a legszebb befejezes a sorozatnak.. De en biztos sirva fakadok mert imadom a sorozatot nagyon nagy rajongo vagyok!!!! Holnapesz a szulinapom is es az lenne legszebb ajandek ha Damon vagyis Ian kuldene nekem egy uzenetet mindegy hogy mjt csak kuldene mert o a kedvenc karakterem :) en mar viszont nagyon varom a 8.evadot :)

    VálaszTörlés
  7. Nina(Elena) nyilatkozta h a legutolso reszben vissza jon. De csak a legutolso reszre. Szoval biztos az lesz a vege hogy Damon es Elena egyutt lesznek. Ez Julie Plec is tudja hogy a nezok 85% szeretne ha igy tortene. De most komolyan ha a 8. az utolso evad min fogunk mi izgulni 2018-ban?? :O

    VálaszTörlés
  8. En nagyon remenykedek benne, hogy szep befejezese lesz. Igazabol teljesen mindegy mivel barmilyen vege is lesz kiszaradasig fogom bogni magamat! :')
    Elena felebredese lenne a legjobb, de lehet hogy Julie ezt tul kiszamithatonak gondolja es ezert valami olyasmi befejezest ad neki, amire senki sem gondol? Csak o es a stab tudhatja. En tudom, hogy jo vege lesz ennek a remek sorozatnak, egyszeruen imadtam, annyi erzest kihozott belolem, hogy az hihetetlen. :)

    VálaszTörlés
  9. Annyira, de annyira imádom a sorozatot!:D Már annyiszor láttam, de még mindig imádom!:D A 8.évadot már nagyon várom. Remélem, hogy Damon és Elena össze jönnek, mert nagyon szeretném, ha úgy érne véget a sorozat. Nagyon sok ötletem van, hogy mi lesz/lehetne.:) Nina tényleg vissza jön?????:D Majd nem elsírtam magam, amikor bejelentette, hogy kilép a sorozatból, de ha tényleg vissza jön, akkor nagyon boldog leszek. Delena a kedvenc párosom.:) Remélem, hogy Elena felébred és minden jó lesz. Szerintem így fogják zárni. Elena mindenképp felébred......remélem, mert az ő temetésén még nem akarok sírni...:'( Már nagyon várom a 8. évadot!:)

    VálaszTörlés
  10. Imadom a sorozatot sajnalom hogy az utolso evad lesz de remelem talalok meg hasonlo sorozatot

    VálaszTörlés
  11. Imadom a sorozatot sajnalom hogy az utolso evad lesz de remelem talalok meg hasonlo sorozatot

    VálaszTörlés
  12. mikor jelenik meg a 8. évad?? (kb)

    VálaszTörlés
  13. Sajnálom hogy a sorozatnak vége lesz! Elena pedig hiányzik a sorozatból....nem tudom miért lépett ki!? Szeretném ha visszajönne az utolsó részekre

    VálaszTörlés
  14. Pár napja kezdtem el ezt az egész sorozatot nézni és úgy voltam minden rész után,hogy jöjjön a következő. :D Egy egész éjszakát nem aludtam,mert annyira megtetszett ez a sorozat. Fantasztikus Elena és Stefan kapcsolta nagyon romantikus lett. Igazából az nem tetszik,hogy Elene Damonnal jött össze.Valahogy ez nekem nem jön be. Teljesen már karakter a két szereplő a sorozatban. Meg,hogy az elején mindenkinek meg van a nagy szerelme és a végén már mindenki mindenkivel összejön.Ez még ami nemvolt szimpi nekem :) De a többi az úgy rendben volt.:) Persze ez csak az én véleményem! A 8.évadban nagyon remélem,hogy Elena visszajön és Stefannal jön össze mert végül is ő lenne neki az igazi. :) De akármi is lesz a vége biztos tetszeni fog.:) Bízok az íróban!

    VálaszTörlés