2017. február 14., kedd

ÉVADZÁRÓ - TEASER!

A visszaszámlálás hivatalosan is elkezdődött a Vámpírnaplók utolsó része felé, főleg miután kiadták február 13-án az első Teasert az évadzáró epizódhoz. A 10 másodperces előzetes nem másról szól, mint Elena Gilbertről, aki már felébredt és össze van zavarodva.
"Mi történt?" - Ezt kérdezi Elena, valószínűleg azért, mert nem tudja, hogy miért kelt fel a mágikus álmából ilyen hamar. (Merthogy Kai a 6.évadban Bonnie életéhez kötötte az övét, tehát amíg Bonnie életben van, addig Elena nem ébredhet fel.) Természetesen, a másik lehetőség az az, hogy Elena elvesztette az emlékeit, ami lesújtaná a Damon és Delena fanokat egyaránt.
Nosztalgikus dolgok is megjelennek a videóban Mystic Falls életéből, Elena, Caroline és Bonnie szurkolólányi időszakából. De mit csinál Elena a Mystic Falls-i Középiskolában? Így, hogy Kai visszatért a sorozat hátralevő részére, lehetséges, hogy Damon meggyőzi róla, hogy törje meg az átkot - vagy talán ez az előzetes 70 év múlva játszódik. De ezek után akkor, miért áll meg a kamera a középiskolás trófea szekrény előtt?
A sorozatzáró epizód, ami az "I Was Feeling Epic" címre hallgat, március 10-én fog megjelenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése