2013. február 5., kedd

HA EGY EREDETI VÁMPÍR KAPJA MEG A GYÓGYÍRT, MI LESZ A VÉRVONALÁVAL?

Nagyon sok kérdés repked a levegőben a The Vampire Diaries című sorozatban a gyógymód kapcsán, melyek közül a két legfontosabb, hogy: ki kapja meg és hogy véget vet-e valamilyen módon a világnak (Silas)?

 A Twitteren a legelterjedtebb teória, miszerint ha egy Eredeti vámpír emberré válik, akkor ugyanez történik a vérvonalával. Ahogyan azt láthattuk Finn-nél, ha egy Eredeti meghal, vele hal a vérvonala is. Nem tudjuk még, hogy ez a szabály érvényes-e a gyógymódra is.

 Rebekah elszántan akarja a gyógymódot, egyrészt magának, másrészt, hogy Klaus-t sebezhetővé tegye. Joseph Morgan pedig arra válaszolt Twitteren, hogy mi lenne, ha Klaus megkapná a gyógyírt: "Ha Klaus megkapja a gyógymódot, szimplán vérfarkassá változik, s teljesen mindegy, mit jelent ez a hibrideire nézve, mert... nos, tudjátok.". 

De ha Rebekah és a többiek le akarják tuszkolni Klaus torkán a gyógyírt, az hatással lehet Stefan-re, Elenára, Damon-re, Caroline-re és Tyler-re, mivel mind Klaus vérvonalához tartoznak. Ha igaz a teória, akkor ha Klaus megkapná a gyógyírt, a többiek emberré változnának, így pedig nem sok vámpír maradna a sorozatban, ugye? Nem is beszélve a The Originals című spin-off sorozatról, melyen dolgoznak jelenleg is. 

Persze Elijah még mindig ott lehetne, hogy felajánlja a vérét, hogy halhatatlanná tegye őket - kivéve ha a gyógymód állandó. Őszintén szólva, sokakat érdekel, milyen információk látnak napvilágot a gyógymódról a 4.14 - Down The Rabbit Hole című epizódban, mert az ismertető szerint 'egy új információ a gyógymódról meg fogja változtatni a téteket mindenki számára'.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése