2013. február 8., péntek

PAUL-NAK TÖBB ÉLETE VAN, MINT EGY MACSKÁNAK!

Ha a Stefan-Elena páros a kedvencetek, ha nem, be kell ismernetek, hogy Paul Wesley egy elbűvölő férfi. És nem tudjuk, hogy miért, de Paul állandóan halál közeli élményekben részesül. Párszor majdnem ropogósra sült villámlás miatt, nemrég pedig a People magazinban beszélt egy ijesztőre sikeredett kocsikázásáról. Több élete van Paul-nak, mint egy macskának.

 "Egy barátom és én a Mammoth felé vettük az irányt egy hatalmas vihar után." - kezdte Paul. "Új felniket és gumikat raktam fel, de észrevettük, hogy nyáriak és az autó elkezdett lefelé csúszni a domboldalról, mi pedig torkaszakadtunkból üvöltöttünk." - mesélte el Wesley.

 Bár Paul mindig szembeszáll a halállal, sérülni gyakran megsérül. Nemrégiben ismét történt egy ilyen, Nina Dobrev jóvoltából - vagy csak Paul volt ügyetlen. "Volt egy jelenetem Ninával, mikor lassan leeresztettem őt az ágyra, az ujjam pedig teljesen visszahajlott. A jutalmam egy hét pihenő volt." - mondta a színész.

 Ezek, valamint Nina régebbi fejsérülése után a Vámpírnaplók forgatása veszélyesebb helynek bizonyul, mint maga Mystic Falls.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése