2013. július 18., csütörtök

5. ÉVAD: ÉRKEZIK EGY SILAS-NÉL IS GONOSZABB KARAKTER?

Kemény nyara lehet Paul Wesley-nek, aki idén ősztől kettős szerepet játszik. Stefan-t, aki a víztartállyá alakult koporsóban fekszik, valamint a kétezer éves Silas-t. Egy nemrégen elhangzott spoiler szerint Silas még mindig öngyilkos akar lenni - hogy együtt lehessen szeretett barátnőjével.

 "Még mindig meg akar szabadulni ettől az úgynevezett '2000 éve bűzlő, mocskos halhatatlan élettől'." - árulta el Julie Plec. "Reméli, hogy meg fog halni, hogy átjusson a másvilágra, így a szerelmével lehetne. De természetesen a dolgok útközben változni fognak." - mondta az executive producer.

 Hogy mennyire fogja kihasználni Silas a Stefan élete nyújtotta lehetőségeket, az még nem világos. Julie annyit árult el az ősi vámpírról, hogy Stefan-ként való megjelenése 'kulcsfontosságú dolog' lesz Elena és Damon számára. Fura!

 Mindenesetre, a banda legnagyobb problémája mégsem Silas lesz. "A legtöbb bonyodalmat az évad elején ő okozza, de nem jelenti ez azt, hogy ő lenne a legnagyobb gonosz." - mondta Julie az 5. évad kapcsán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése