2013. július 21., vasárnap

MIHEZ KEZD REBEKAH NEW ORLEANS-BAN?


Mikor legutóbb láttuk Rebekah Mikaelsont, New Orleans nem szerepelt állomásként a világ körüli utazásában, Matt pedig vele tart. Az Eredeti vámpírlány viszont nem maradhat örökké a The Vampire Diaries-ban, így egy ponton átkerül a The Originals-be. Julie Plec elárulta, hogy Rebekah meghozza a döntést, amikor készen áll rá.

 "Rebekah újra akarja kezdeni életét New Orleans-ban, főiskolára járni és fiúkkal találkozni." - árulta el Plec. Sajnos azonban Klaus-nak és Elijah-nak más tervei vannak húgukkal. "A testvérei folyamatos felügyelet alatt akarják tartani, ezzel boldogtalanná téve őt." - tette hozzá Julie. Vámpírtestvérek! Olyanok, mint az emberiek.

 De mi vezetheti Rebekah-t Mystic Falls-ból New Orleans-ba? A dolgok talán komplikálttá válnak Matt-tel, a bizonyos 'háromszemélyes' kaland után. A rejtélyes nő - aki valószínűleg vámpír -, Nadia csatlakozik a csapathoz Mystic Falls-ban, a prágai találka után. Matt esetleg dobná Rebekah-t, miután a lány megmutatja neki a világ ragyogó, csillogó és pompás helyeit?

 Eközben viszont Elijah marad a jó öreg, régi Elijah. Julie elárulta: "Ha létezne egy erkölcsi iránytű egy gyilkos vámpírokból álló családban, Elijah lenne az. Nagyon sokat áldozott fel azért, hogy helyreállítsa családja többször is földbe tiport örökségét."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése